New essence – Candies lakjes 6 in 1

New essence –  Candies lakjes 6 in 1

essence0Het nieuwe assortiment van essence brengt ook een collectie snoepige lakjes met zich mee, genaamd de nail candies. Ik het schap stonden ze zo schattig bij elkaar dat ik er 3 mee naar huis nam om te testen…

Volgens mij bestaat de complete lijn uit maar liefst 6 pastel kleurige lakjes. Het was moeilijk kiezen voor welke kleurtjes ik zou gaan maar het is gelukt en ik laat ze graag aan jullie zien.

essence1De nail candies van essence hebben een 6 in 1 functie, op de achterkant van de lakjes staat beschreven wat ze allemaal beloven:

verhardend
beschermend
vullend
snel drogend
fruitige geur
hoogglanzende afwerking

essence2De kleurtjes die ik meenam zijn:

04 Sweets for the sweet
Een zacht geel lakje.
05 Suger pie, honey bunch
Een zoet paars lakje.
06 Soda pop & Candy shop
Een baby roze lakje.

Alle drie lekker zomers en lente achtig en doen mij denken aan heerlijke yoghurt snoepjes!

essence305 – 06 – 04
2 laagjes

nagels04 – 06 – 05
2 laagjes

nagels2De lakjes zien er schattig uit, ze drogen redelijk snel maar pas bij 2 dekkingen zie je echt een beetje verschil in kleur. Ik vind de fruitige geur niet heel duidelijk naar boven komen maar het idee erachter vind ik leuk. Of het de nagels ook sterker maakt vind ik lastig te zeggen. Ondanks dat het vrij lichte kleuren zijn vind ik het juist hele leuke kleurtjes voor het voorjaar en is het heel draagbaar. Ik had gehoopt dat de kleuren nog iets sterker zouden zijn.

essence4De lakjes zijn verkrijgbaar in het nieuwe assortiment
van essence voor €1,99 per stuk.

Wat vind jij van de nail candies?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. marian pollux
    22 juni 2016 / 13:29

    zijn deze lakjes nog ergens te koop? zo niet, is er misschien een ander product voor in de plaats gekomen?
    Dank alvast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram