New in – Dr. Jetske’s Huidboek!

New in – Dr. Jetske’s Huidboek!

1Zoals jullie zien heb ik vandaag geen Lips of the day artikel dat komt doordat ik een kleine ontsteking bij mijn mond heb gekregen wat ik vaak krijg bij weersverandering. Het is onwijs droog en heel pijnlijk dus ik de lipproducten een paar dagen over tot het weer helemaal goed is…

Daarom wil ik je vandaag een nieuw boek laten zien die ik op mijn verjaardag kreeg, namelijk het huidboek van Dr. Jetske. Ik wou het boek zelf al erg lang kopen dus ik ben helemaal blij dat ik hem cadeau kreeg op mijn verjaardag. Kijk mee!

5In dit boek helpt Dr. Jetske Ultee onderzoek arts je huid beter te verzorgen en mooier te maken. Jetske Ultee gebruikt én adviseert graag goede producten. Maar welke ingrediënten doen nu echt wat voor de huid? Om hier een antwoord op te vinden heeft ze zich jarenlang verdiept in wetenschappelijke literatuur over huidverzorging. De afgelopen jaren heeft Jetske Ultee zich ‘gestort’ in de cosmetische wetenschappelijke literatuur met als hoofdvraag: wat is er nu eigenlijk echt bewezen en wat niet? In haar zoektocht naar de ‘waarheid over cosmetica’ viel ze van de ene verbazing in de andere. Een hoop van al haar kennis en indekking heeft ze in het mooie huidboek gebundeld.

2Het boek bevat 11 hoofdstukken, 146 bladzijden over verschillende huid problemen. Nu heb ik zelf niet echt huid problemen maar ik vind het onwijs interessant om meer te weten te komen over problemen en producten. Daarnaast wordt er ook het een en ander verteld over de ingrediënten die in producten zitten wat ik weer kan verwerken in artikelen die ik zelf schrijf over huidverzorging. Zo kan ik er nog beter achter komen wat wel en niet goed is voor de huid.

3
4

Ik moet nog helemaal beginnen in het boek maar ik heb al wel even lekker zitten doorbladeren. Ik zag tijdens het bladeren al leuke kopjes voorbij komen die ik graag wil lezen bijvoorbeeld, Als het lekker ruikt, hoor het in de prullenbak en Potjes laat je links liggen (crèmes haten licht en lucht)’. Ik ben reuze nieuwsgierig en hoop meer kennis op te doen over de huid. Willen jullie een uitgebreide review horen nadat ik het boek heb doorgespit, laat het mij weten!

Het boek komt van Huidboek.nl waar je hem voor €24,95 excl. verzendkosten kunt bestellen.

Lees jij graag beauty boeken?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram