New in – De vierkante Balmi!

New in – De vierkante Balmi!

0

Balmi is vernieuwd! Althans de vorm van zowel het verpakking als de lipbalm. We kennen natuurlijk allemaal wel de ronde balmi, een makkelijke lipbalm die je eenvoudig kunt aanbrengen en er ook nog is ontzettend schattig uit zag maar de ronde vorm is weg en heeft plaatst gemaakt voor een vierkantje potje met een kegelvormige balm, benieuwd? Kijk snel verder…

Of het beter zal zijn? Ik durf het niet te zeggen, ik zelf heb namelijk nooit de ronde variant geprobeerd. Ze zijn al een tijdje te koop, maar nu pas zag ik hem in de Douglas liggen. Dit is mijn kans om hem te proberen. Ik ben namelijk dol op lipbalms, ik heb er altijd wel 1 of 2 bij me, sterker nog, ik ga er de deur niet uit zonder.

1

3

De Balmi producten zijn een tijdje hot geweest en nog steeds is het een product die bij iedereen in de smaak valt. Balmi is namelijk een lipbalm die je lippen onwijs doet verzorgen. Daarnaast is hij ook nog is verkrijgbaar in verschillende soorten:

Raspberry
Mint
Coconut
Strawberry

Ik koos de Strawberry en dat was best pittig, de smaakjes spraken mij namelijk allemaal aan en toen koos ik maar op kleur.

4Balmi lippenbalsems zijn speciaal ontworpen om je lippen te beschermen tegen de invloeden van een actieve levensstijl. Zo bevatten ze SPF 15 en UVA & UVB bescherming. Balmi lippenbalsems bestaan uit een perfecte mix van ingrediënten die je lippen dagelijks weer langdurig beschermen en verzorgen. Zo bestaan ze uit een mix van Vitamine E, verzachtende shea butter en jojoba olie die je lippen hydrateren en heerlijk zacht maken.

En of die makkelijk is, door de kegel vorm plaats je de balm makkelijk op je lippen en kan je met een kleine beweging je hele lippen bereiken zonder boven je lippen te komen. Daarnaast vind ik de geur heerlijk, niet te overheersend maar een zoete aardbei geurtje. Na gebruik voelen mijn lippen heerlijk zacht!

5Een schattige kubus met een kegel vormige balm. Ideaal deze vorm want zo kun je makkelijk je lippen bedekken met de balm. Ook zit er aan de kubus een sleutelhanger om hem ook evt. aan je sleutels kunt hangen zodat je hem altijd bij je hebt onderweg. Kortom een leuk ding niet?

6

Balmi is verkrijgbaar bij Douglas voor €4,95 per stuk.

Ben jij al bekend met Balmi? Wat vind jij van de verandering van rond naar vierkant?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram