New in Daniel Wellington Classic Sheffield!

New in Daniel Wellington Classic Sheffield!

d0

Een horloge dragen vind ik niet alleen onwijs handig, het is ook een prachtige accessoire die ik graag draag bij mijn outfit.

Twee jaar geleden maakte ik voor het eerste kennis met het merk Daniel Wellington en werd ik spontaan verliefd op de Classic St. Andrews Lady, een stijlvol horloge met bruine lederen band en een simpel maar toch classy rosé gouden klok. Tot op de dag van vandaag draag ik hem met liefde en is hij de loop de jaren alleen maar mooier geworden door het leer.

d1

Nu heb ik een nieuw horloge in mijn collectie en wederom weer van het prachtige merk Daniel Wellington. Ik kreeg de mogelijkheid om een nieuw exemplaar uit te zoeken en zonder twijfel koos ik voor de Classic Sheffield Lady in rosé gold (€159).

d2

Daniel Wellington is een webshop in Zweden met prachtige horloges opgericht door Filip Tysander. De horloges in de collectie zijn tijdloze met een elegante en klassieke uitstraling. De uurwerken hebben een dunne kast en passen bij iedere outfit en gelegenheid.

d3

Het juweeltje werd bezorgd in een luxe doosje, het maakt het uitpakken nog specialer vind ik. De Classic Sheffield Lady heeft een zwart leder bandje, een rosé gouden uurwerk en een Eggshellwhite binnenkast. Het maakt het geheel zo ontzettend mooi en stijlvol . Zowel de Classis Sheffield en de Classic St. Andrews zijn totaal niet trendgevoelig. Door de rustige kleurencombinatie en de klassieke uitstraling is het een sieraad die bij ieder moment en ieder outfit prachtig staat. Opnieuw ben ik verliefd geraakt door dit uurwerk!

d5

Het bandje is net als in het begin dat ik had met het bruine horloge een beetje stijf, maar als je hem een tijdje draagt vormt die helemaal om je pols heen en zie je hoe mooi leer is!

d4

Wil jij je zelf deze kerst een mooi cadeau doen? Speciaal voor de feestdagen mag ik jullie 15% korting geven op je bestelling (tot 15-01). Daarnaast hoef je je ook niet druk te maken over verzendkosten, deze zijn namelijk ook gratis.

Gebruik de code: holidayfablouise

Kijk voor nog meer mooie exemplaren en een hele leuke kerstaanbieding op Danielwellington.com

Draag jij graag een horloge?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram