New in – Clarins Opalescene Face & Blush Powder Spring ’14

New in – Clarins Opalescene Face & Blush Powder Spring ’14

newclarinsHet is echt een schande! Ik heb weer een prachtig beauty item geshopt omdat ik hem niet kon weerstaan. Eentje uit de Limited Edtion Collectie van Clarins en toen ik de verpakking alleen al zag, was ik verkocht! Het is dus niet echt een budget monday, maar ik wil dit pareltje graag met jullie delen!

Het gaat om een multifunctioneel product namelijke de face en blush powder uit de Clarins voorjaars collectie. Ik zag hem al eerder voorbij komen tijdens het surfen op internet maar in het echt bleek hij nog mooier te zijn dan ik dacht.

c1Alleen al de verpakkingen van Limited Edition producten zijn magisch. Zo ook bij dit product, de verpakking kan ik niet omschrijven en de foto is nog niet voldoende om te laten zien hoe mooi het is.

c2De poeder is voorzien van een warme blush, een lichte poeder en een bronzer. De vrouw in de winkel vertelde dat het product ideaal is om een gezonde glow op je gezicht te creëren en is een product dat bij iedere huid past!

Hieronder op de foto heb ik de tinten los van elkaar. Het is namelijk ook mogelijk om alleen een beetje bronzer te gebruiken of alleen de blush. Juist daarom vind ik producten als dit zo handig om te hebben, je kunt er veel kanten mee op. c4

Ik heb het product nog niet gebruikt maar ik sta echt te popelen. De vrouw in de winkel had het product namelijk getest en wauw, het resultaat vond ik echt mooi. Ik heb toch echt een zwak voor limited editon producten, juist omdat het altijd maar even verkrijgbaar is en net iets bijzonderder is dan de normale producten. Het is trouwens de eerste keer dat ik kennis maak met het merk Clarins!

c3Wanneer ik foto’s maak voor andere make-up producten of in het filmpje van volgende week zal ik zorgen dat ik het product op mijn huid heb zodat jullie het resultaat kunnen zien.

Ik heb hem gekocht voor €40,-

Wat vind jij van LImited Editon producten?
Ben jij bekend met Clarins?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram