Catrice Ultimate Colour Lipstick Pinker – bell

Catrice Ultimate Colour Lipstick  Pinker – bell

1Lipstick, lipstick, lipstick, wat hou ik er toch vreselijk van! Ik heb weer een nieuw budget schatje ontdekt met ook nog is een geweldige naam, een van de best bewaarde beautygeheimen van Kruidvat als je het mij vraagt, maak kennis met Pinker-Bell…

Pinker-bell, nr 140 is een nieuwe lipstick uit de Catrice Ultimate Colour lijn die eigenlijk nog even geheim moest blijven, maar WOW, hij is te mooi om geheim te houden! Ieder geval als je net als ik dol bent op opvallende, zoetige, roze lipsticks dan moet is deze zeker iets voor jou! Ik ontving de lipstick van Kruidvat in het pakketje met de uitnodiging voor het Kruidvat ‘Best bewaarde Beautygeheimen’ Event.

2

Deze lipstick van Catrice zit verstopt in een zwarte huls met daarop het logo van Catrice. Ook wanneer je de dop eraf haalt zie je het nogmaals het logo weer terug komen. Ook merk ik dat deze dop vast zit met een klik-systeem en als je mij al een tijdje volgt dan weet je dat ik hier echt een voorstander van ben. Zo weet je namelijk altijd dat hij goed dicht zit.

3

Deze Ultimate Colour lijn van Catrice heeft een collectie prachtige, rijke en vooral ook krachtige kleuren met een perfecte dekking, een glans en zorgt ook nog is dat je lippen lekker zacht aanvoelen. Ook staat de Catrice Ultimate Colour bekend om de lang houdende textuur, zodat je uren lang kan genieten van de prachtige kleur en dat is wat we willen!

4

Wat maakt Pinker-bell nou zo mooi? Kijk naar de bovenste foto en zie daar je antwoord! Deze lipstick heeft niet alleen de perfecte roze kleur, ook is hij voorzien van een prachtige parelmoer gouden glans.

0

Hieronder op de foto zie je de lipstick op mijn hand. Nog steeds heeft deze lipstick niet gelogen…

5

En hieronder zie je Pinker-bell op mijn lippen. Het was een beetje zonnig, maar wauw! Persoonlijk vind ik hem echt geweldig. De kleur is heel krachtig en de lipstick voelt heerlijk zacht aan op de lippen.

6

7

Kortom, ik ben verkocht en ben je ook een roze lipstick junk, dan is de Pinker-bell echt iets voor jou! Naast dat deze schitterde lipstick prachtig is, is hij ook nog is heerlijk betaalbaar.

Catrice Ultimate Colour Lipstick is verkrijgbaar bij het Kruidvat voor €3,99 (Ik durf niet met zekerheid te zeggen of de Pinker-bell al in alle schappen ligt)

Wat vind jij van Pinker-bell? Heb je ervaring met de Ultimate Colour lijn van Catrice?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram