NEW || Catrice Highlighting Powder

NEW || Catrice Highlighting Powder

Tijdens mijn bezoekje aan het kruidvat kwam ik een aantal nieuwe items in het essence en Catrice schap tegen. Altijd leuk wanneer het assortiment weer een update krijgt en je allemaal nieuwe producten ontdekt. 

In het Catrice schap vielen mijn ogen direct op twee prachtige nieuwe highlighter poeders. Highlighter vind ik een prachtig make-up product en toen ik de doosje van Catrice zag werd ik helemaal gelukkig, wat een pareltjes! Ik nam ze mee en vandaag laat ik je ze zien. Kijk mee!

2

Het gaat dus om de nieuwe highlighting Powders van Catrice. Deze zijn nieuw in het schap en alleen al door de uitstraling de moeite waard. In totaal zijn er twee varianten:

♥ 010 Stardust
♥ 020 Champagne Campaign

010 Stardust 

c1

010 Stardust is een highlighter met lichte koele tinten. Zo zit erin dit doosje een mengeling van licht roze en crème wit en heel veel kleine mini shimmers. Ik vind het er prachtig uit zien en toen ik in de winkel een swatch maakte ontdekte ik een prachtige lichte shine.

c2

020 Champagne Champaign 

c3

De andere variant is een mengeling van licht brons en bruin met heel veel shimmers. Toen ik hiervan de swatch maakte ontdekte ik een warme gouden gloed! Heel mooi voor een after summer look! c4

0

Hieronder het resultaat van de swatches van deze highlighters. Zien ze er niet prachtig uit?

4

5

Ik denk dat deze twee producten een van de mooiste aankoopjes ooit is die ik deed bij Catrice. Allebei de varianten vind ik prachtig en ook de uitstraling en het leuke patroontje erin maken het product echt helemaal compleet! De kwaliteit is goed en de prijs is ook zeker niet verkeerd, de poeder voelt zacht, niet te poederig en brengt mooi aan. Twee mooie producten die ik zeker veel ga gebruiken. 3

PicMonkey Collage

Verkrijgbaar in het nieuwe Catrice assortiment voor €3,99 per stuk.

Wat vind jij van deze producten? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

  1. 16 augustus 2015 / 18:36

    Wow super mooi deze budget highlighter. Had ze hier nog niet gezien. Ga zeker toch nog eens een kijkje nemen. De patroon vindt ik ook erg schattig uitzien. Mooie foto’s heb je gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram