NEW Catrice ♥ Multi Style Matte Eyeliner

NEW Catrice ♥ Multi Style Matte Eyeliner

eyeliner1Bijna dagelijks draag ik een eyeliner lijntje op mijn oog. Mocht ik geen zin hebben, of heb ik echt haast dan sla ik het over maar vrijwel altijd is mijn ooglook afgemaakt met een zwarte wing.

Ik ben daarom vaak in de weer met eyeliners, een tijdje terug gaf ik al aan dat ik liever een stift eyeliner heb dan een gel en dat ik een variant van de HEMA ontzettend fijn vind. Nu heb ik een nieuwe ontdekt in het grote schap van Catrice, namelijk de Multi Style Matte Eyeliner. Kijk mee!

eyeliner2Deze nieuwe eyeliner van Catrice is een stift met een mat op drogend effect. Als bijzondere kenmerk heeft hij een ander soort stiftje dan normaal wat ik je wil laten zien op de foto hieronder. Het stiftje is namelijk plat waardoor je een dunne kant hebt en een brede en niet een ‘fijn’ puntje wat je normaal ziet.

eyeliner3Met dit stiftje kan je daardoor zowel dunne lijntjes maken als brede in de kleur zwart en natuurlijk mat. Daarnaast is hij ook long lasting en belooft goed op je ogen te blijven zitten.

eyeliner4Ik heb de eyeliner al even goed getest en de afgelopen dagen gebruikt. Ik vertel je eerlijk dat ik even moest wennen aan de stift omdat ik normaal een ‘gewoon’ puntje gebruik. Het resultaat is in ieder geval wel helemaal prima.

Ik heb er voor gekozen om met de brede kant een lijntje te maken op mijn ooglid en vervolgens met de dunne kant de wing erop te maken.

eyeliner-catriceEen matte eyeliner is mooi, de kleur zwart is goed, long lasting is hij ook alleen het soort stiftje vind ik echt wennen. Als ik heel eerlijk ben had ik liever de stift met een normaal dun puntje dan deze variant. Je moet er even mee gaan spelen en mee uit proberen om hem onder de knie te krijgen. Maar als je dat lukt is het zeker een prima product!

eyeliner10De prijs van deze eyeliner weet ik helaas niet meer precies, ik dacht tussen de €3, – en €4,-
Verkrijgbaar bij Kruidvat & Trekpleister

Gebruik jij liever een gel of stift eyeliner?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram