NEW IN | Cupcakes & Cashmere at Home!

NEW IN | Cupcakes & Cashmere at Home!

Dat ik van boeken (kopen) hou is vast geen verassing voor je. Als je mijn blog en social media namelijk volgt zie je geregeld nieuwe boeken voorbij komen.

Ik hou ervan, lekker lezen, doorbladeren en natuurlijk een mooi plekje geven in de kast. Nu heb ik sinds een aantal dagen een nieuw boek in mijn bezit en deze vond ik zeker de moeite waard om in het zonnetje te zetten en met jullie te delen. Hij ziet er namelijk prachtig uit, doet het goed op de koffietafel en heeft hele leuke onderwerpen. Kijk mee!

boek1Het boek Cupcakes & Cashmere at Home kwam ik al een aantal keren tegen op buitenlandse blogs. Ik zie vaak boeken voorbij komen op Engelse blogs en spreekt het mij aan ga ik direct altijd even kijken of ik ze in Nederland kan bestellen. Zo ook bij Cupcakes & Cashmere at Home. Dit boek zag er direct uit als een pareltje maar de inhoud moet ook leuk genoeg zijn. Ik ging erna opzoek, verdiepte mij erin en binnen de kortste keren viel hij al op de deurmat.

boek2 boek3

Het boek Cupcakes & Cashmere at Home is geschreven door lifestyle blogger Smily Schuman. In dit boek deelt zij tips hoe je het best een kantoor kunt inrichten, de keuken en de badkamer. Maar ook iets organiseren bijvoorbeeld een tea party. Het boek geeft je ieder geval handige inspiratie voor het organiseren van je woning, maar ook leuke receptjes en handige tips!

boek4

Zelf vind ik het echt een heerlijk boek om lekker doorheen te bladeren. Als je inspiratie voor iets nodig hebt dan zijn dit soort boeken echt perfect. De fotografie is mooi, de tekst en tips zijn duidelijk en zelfs als je niet zo goed bent in Engelse taal is het te begrijpen!

Emily Schuman heeft natuurlijk haar blog waar je terecht kunt voor heel veel leuke artikel, maar toch z’n mooi boek op de tafel hebben liggen maakt het nog leuker!

boek5

Ohja! Vergeet ook zeker niet even bij dit artikel te kijken, hoe heerlijk is z’n kast met alleen maar feest/inpak producten? Ik wil dit ook!!

wrap3
(bron – cupcakesandcashmere)

Dit boek is oa. verkrijgbaar bij Bol.com

Ben jij ook zo dol op lifestyle boeken?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

5 Reacties

 1. 31 maart 2017 / 14:32

  Hij staat al een jaar op mijn verlanglijstje op bol.com haha nu toch maar de knoop doorhakken?

 2. 31 maart 2017 / 13:02

  Klinkt leuk zeg! Misschien ga ik hier ook nog wel is voor kijken. Op dit moment heb ik zoveel boeken op mijn wishlist staan haha.

 3. 30 maart 2017 / 16:45

  Klinkt echt als een héérlijk doorblader boek! Had hem nog niet voorbij zien komen op de blogs die ik volg. Maar het is wel erg verleidelijk om hem te bestellen, hihi!

 4. 30 maart 2017 / 14:15

  Zulke boeken zijn echt heerlijk! Heel breed met allemaal tips, daar word ik altijd helemaal happy van. Ontzettend tof ook inderdaad, die kast! Malou x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram