NEW | Batiste Limited Edition | Eden & Bloom

NEW | Batiste Limited Edition | Eden & Bloom

De producten van Batiste zie je vaak verschijnen op mijn blog en social media. Ik ben namelijk een fan van deze manier om je haar net een een dagje langer ‘fris’ te houden en om het wat stugger te maken. 

De producten bevallen mij goed en ik word ook elke keer weer blij als ik de verpakking zie. Lekker vrolijk, girly en vaak met een lekkere geur. Er komen nu 2 nieuwe LE varianten aan die ik natuurlijk even met jullie wil delen. Benieuwd? Kijk mee!


b1

Wil je je haar nog wat langer fris houden (terwijl het eigenlijk al een was buurt nodig heeft) dan is droogshampoo de perfecte oplossing. Er zijn al een hoop varianten verkrijgbaar maar voor deze zomer introduceert Batiste 2 nieuwe LE varianten, Eden en Bloom. Wederom weer verpakking in hele vrolijke zomerse flacons en een lekkere geur.

b2

Batiste | Eden

De eerste nieuwe LE is Eden, deze flacon is erg ladylike. De fles is geïnspireerd op Engelse tuinen en vintage patronen, ziet er schattig uit he? De geur is licht fruitig door hete meloen en kamperfoelie.

Voor de fles van deze vind ik echt onwijs schattig, de vogeltjes de bloementjes, super cute. De geur is zacht en toch lekker zoet.

b3

Batiste | Bloom

Bloom heeft een donkere bloemenprint en heeft zowel een vrolijke, moderne als vintage uitstraling. Bloom heeft een exotische bloemengeur van calypso orchid en fresia. Lekker zomers!

De geur van deze variant is lekker fris met een klein tintje zoet. Erg lekker en heel passend voor de zomer ook.

b4

Droogshampoo is er voor de eerste plaats voor bedoelt om je haar een oppepper te geven als het wat vettig begint te worden maar het is ook ideaal om je haar wat stugger te krijgen. Vaak als mijn haar wat futloos is en ik wil er wat leuks mee doen dan gebruik ik bij de haaraanzet wat droogshampoo en merk ik dat er meer grip is. Bijvoorbeeld als ik een knot wil dragen, door de stugheid blijft deze beter zitten en krijg ik hem vaak een stuk mooier! Let er altijd wel op dat je niet te dicht bij sprayt, het kan namelijk dan gebeuren dat er een witte waas over je haar komt, dit kun je wel gemakkelijk weer weghalen maar het scheelt weer wat gedoe om wat afstand te namen.

b5

PicMonk4444ey Collage

De nieuwe Limited Edition flessen zijn verkrijgbaar vanaf 18 juli tot 14 augustus bij het Kruidvat en nu al verkrijgbaar bij Douglas
Een fles van 200ml kost €4,89

Heb jij al ervaring met de droogshampoo van Batiste? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

12 Reacties

 1. 16 juni 2016 / 08:16

  Prachtige verpakkingen, het ziet er echt feestelijk en vrolijk uit zo! Ik gebruik elke week droogshampoo van Batiste, kan niet meer zonder, echt super fijn!

 2. 14 juni 2016 / 16:59

  Aaah, die verpakkingen! Super mooi. Ben heel benieuwd naar deze, basiste droogshampoos zijn zo fijn.

 3. 14 juni 2016 / 08:47

  De verpakkingen zien er echt te vrolijk uit, super leuk! De Eden lijkt me heel fijn

 4. 14 juni 2016 / 07:48

  Wat een gave verpakkingen zeg! Batiste is hier ook groot favoriet, en deze sprays zou ik zeker bewaren als ze leeg zijn. Wat zien ze er leuk uit!

 5. Laura en Jaimy
  14 juni 2016 / 06:51

  Mijn favoriete droogshampoo merk!! En deze verpakking is heel tof!!

 6. 14 juni 2016 / 05:07

  alleen al vanwege de verpakking zou ik deze meenemen! super vrolijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram