NEW | Andrélon Ochtend boost doucheschuim!

NEW | Andrélon Ochtend boost doucheschuim!

Jullie weten zo langzamerhand vast wel dat ik een liefhebber ben van de producten van Andrélon. Mijn douche staat vol met producten om mijn haar te verzorgen en om van te genieten onder de douche. Ik werd dan ook heel blij dat ik nieuwe producten voorbij zag komen, namelijk ‘ochtend boost’ doucheschuim!

De dag goed beginnen is heel belangrijk en hoe fijn is het als dat al begint onder de douche met een lekkere doucheschuim. Schuim alleen al is heerlijk zacht om te gebruiken als je kennis maakt met de nieuwe geuren van Andrélon ben je er straks niet meer onder weg te slaan.

Er zijn in totaal 3 nieuwe varianten en ik moet je eerlijk zeggen, alle 3 zijn ze heerlijk! De schuim komt direct uit de fles en is gelijk op de huid aan te brengen als heerlijke zachte foam. De ideale producten voor een schuimparty onder de douche!


Appelbloesem & Cranberry

Allereerst mag je kennis maken met de appelbloesem en cranberry variant Als je houdt van een licht zoete geur met een fris tintje dan kan deze regelrecht je badkamer in. De geur van Cranberry is lekker zuur fris wat echt ideaal is om s’ochtends mee wakker te worden en het tintje appelbloesem maakt deze geur lente achtig en daardoor lekker zoetig.


Bloedsinaasappel & Gember

De volgende is een wat spannender geur maar oh zo lekker als je van wat pittige en kruidige geuren houdt. Deze geur is namelijk fris/zoet door de bloedsinaasappel maar echte spicy en intenser door de toevoeging van gember. Als je een liefhebber bent van de herfst is dit zeker een passende geur.


Mango & Mandarijn

Als laatste de Mango & Mandarijn variant. Deze geur is perfect wanneer je dol bent op exotische geuren en zoet fruit zoals ananas en mango. De geur doet je direct denken aan een tropisch vakantieland, een heerlijke cocktail en heel veel zon. Ik vind deze combi zeer geslaagd, de zoete tint erin is heerlijk en de kleine spicy touch van de mandarijn maakt deze geur helemaal af.

 


Ik vind het heel lastig kiezen wat mijn favoriet is. De bloedsinaasappel & gember is een geur die heel goed bij mij past, maar de ochtend beginnen met Appelbloesem en Cranberry is ook zo heerlijk. Alle 3 zijn het ware geur explosies die heerlijk zijn en waar je lekker van kunt genieten. Ohja, nog een leuke extra die Andrélon meegaf, de doucheschuim is ook prima te gebruiken als scheerschuim!


De doucheschuim varianten zijn verkrijgbaar bij Kruidvat & Trekpleister voor €5,99 per fles. 

Welke lijkt jouw het lekkerste?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

6 Reacties

 1. 16 oktober 2017 / 12:02

  ooooeeeh ze lijken mij echt stuk voor stuk fijn!

 2. 16 oktober 2017 / 09:37

  Ik vind deze foams er zo mooi uit zien! Eigenlijk lijken ze me allemaal wel heel lekker, want ik vind appelbloesem, granaatappel en mandarijn alledrie heel lekkere ingrediënten.

 3. 16 oktober 2017 / 08:53

  Oeeh, ben erg benieuwd naar deze producten! Vind dit soort schuimen altijd fijn. Appelbloesem & Cranberry Lijkt mij erg lekker!

 4. Donna
  16 oktober 2017 / 07:56

  Appelbloesem Cranberry lijkt mij heerlijk <3

 5. 16 oktober 2017 / 07:44

  Mango & Mandarijn is mijn favoriet! Ik heb ze ook ontvangen en ik ben heel enthousiast 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram