NEW | Andrélon Biotin Strength!

NEW | Andrélon Biotin Strength!

Andrélon stuurde mij een tijdje geleden een pakketje op met een nieuw lijn, genaamd Biotin Strength. Een lijn die speciaal is geschikt voor breekbaar haar en laat ik daar zelf erg last van hebben.

Ik was mijn haar 1x in de week en dat is prima te doen, toch merk ik dat mijn haar heel kwetsbaar is en snel afbreekt. Mijn haar heeft best wat te voortduren. Eerder verfde ik het vaak maar dat ben ik wel aan het minderen, toch raakt mijn haar heel snel in de knoop door mijn krullen en dat zorgt ervoor dat ik vaak met een tangle teezer erdoorheen moet om knopen tegen te gaan. Een tangle teezer werkt hiervoor erg goed alleen breekt mijn haar wel heel snel. Een beetje extra verzorging en een boost voor breekbaar haar kon ik dan ook wel gebruiken!

anderlon

De Biotin Strength lijn is een echte ‘workout’ voor je haar. De lijn bestaat uit een shampoo, een conditioner, een masker en verzorgende crème die allemaal verrijkt zijn met biotin, het middel om je haar gezonder en sterker te maken.

Als je haar niet meer glanst, enorm in pluis raakt dan weet je dat je haar vraagt om extra verzorging. Dit kan komen door dat je vaak gebruikt maakt van stylingtools of verf, het weer kan vaak een rol spelen, maar ook stress kan een boosdoener zijn.

Biotin is ook wel vitamine B7/B8 een belangrijke vitamine voor je lichaam en staat bekend om het versterken van je haar, je huid en je nagels. Deze B-vitamine komt veel voor in groene bladgroente en eiwitrijke voeding zoals noten, zaden, vis en eieren.

anderlon2

Shampoo Biotin Strength €4,59

Tijd voor een boost en je haar weer een beetje te helpen om te gaan stralen. Hiermee begin je natuurlijk met de basis, de shampoo en conditioner. De shampoo reinigt je haar en biedt gelijk versterking. Het zorgt ervoor dat je haar minder uit zal vallen en er voller uit ziet tot in de puntjes.

Conditioner Biotin Strength €4,59

Conditioner vind ik fijn en maakt het uitkammen van het haar altijd een stuk aangenamer. Deze conditioner verzorgt het breekbare haar en zorgt er dan ook voor dat je haar niet snel zal breken als je erdoorheen gaat kammen. Ideaal voor mij!

anderlon3

Versterkend masker Biotin Strength €4,99

Extra verzorging voor je haar kun je vinden in een maskertje. Het Biotin Strength masker geeft je haar na het wassen nog een extra intensieve verzorging. Zelf gebruik ik 1x in de 2 weken een masker en laat ik het zeker 5 minuten goed intrekken. Daarna spoel ik het uit en merk ik direct hoe goed het is voor je haar.

Zeker een must voor in je badkamer!

anderlon4

Versterkende Creme Biotin Strength €4,59

Wil je nog een beetje extra doen dan kan je ook nog kiezen voor een versterkende creme. Deze zorgt namelijk voor extra body en stevigheid in het haar. Daarnaast is het goed voedend en herstellend. Je kan het aanbrengen na het wassen op handdoekdroog haar en geef je haar die extra boost!

andrelon5

Andrélon geeft nog wat extra tips om je haar gezond te houden naast het Biotin Strength lijn.

 • Ga nooit met nat haar slapen. Vochtig haar is extra kwetsbaar. Terwijl jij ligt te woelen, kan het haar sneller beschadigen.
 • Breng altijd een product aan dat je haar tegen hitte beschermt voor je je haar föhnt of gebruik maakt van een stijltang. Zo krijgt de warmte geen kans het haar uit te drogen. Als je haar heel droog is, wordt het ook zwakker.
 • Vergeet het fabeltje ‘100 borstelslagen per dag’. die komt niet voor naetuis uit een sprookjesboek. Probeer je haar juist niet te vaak en nooit te ruw te borstelen. En zodra je borstel tandjes versleten zijn, vervang hem dan!

anderlon

De producten staan in mijn badkamer en ik heb ze nu al 2x gebruikt. Op dit moment kan ik je zeggen dat ik ze door ga gebruiken omdat ik zelf altijd erg vertrouw op de producten van Andrélon. Het is nog wat vroeg om te zeggen of mijn haar echt sterker is maar dat het een boost krijgt kan ik je wel vertellen. Vooral het masker is heerlijk en ik merk dat het uitkammen van mijn haar ook een stuk fijner gaat. De geur van deze lijn vind ik ook lekker en dat speelt natuurlijk ook een rol.

Ik ga ze de komende tijd doorgebruiken zodat mijn haar voor het voorjaar klaar is om gezien te worden en lekker los te dragen!

De producten van Andrélon zijn oa. verkrijgbaar bij Kruidvat!

Welke shampoo gebruik jij op dit moment?
Heb jij ervaring met Andrélon?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

5 Reacties

 1. 9 maart 2017 / 15:04

  Ik ben wel erg benieuwd naar deze producten

 2. 9 maart 2017 / 13:03

  Klinkt fijn! Iets dat ik altijd doe is eerst conditioner en dan shampoo: dan wordt mijn haar minder zwaar en valt het mooier, waardoor ik het minder hoef te borstelen! Heel erg fijn. Ga ook eens kijken naar deze lijn van Andrelon. Malou x

 3. Donna
  9 maart 2017 / 08:29

  Ik gebruik ook wel eens de producten van Andrelon, erg fijn merk.
  Ben benieuwd naar deze nieuwe lijn.

  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram