New || 4711 Wunderwasser

New || 4711 Wunderwasser

wpEen parfum vind ik een puur persoonlijk cadeautje. Ik ben er dol op en met een paar heerlijke geuren in huis vind ik het ook heerlijke om in de parfumerie opzoek te gaan naar nieuwe varianten.

Mijn smaak voor parfum veranderd net als de meeste mensen per seizoen. Zo draag ik in het najaar het liefst kruidige, warme geuren en in het voorjaar kies ik sneller voor fruitig en fris.

4711 is een merk dat je waarschijnlijk kunt herkennen aan de bekende fles Echt Kölnisch Wasser. Het is een merk dat al bijna 220 jaar stimuleert, inspireert en enthousiasmeert met vooral “eau de cologne“.

wp5

We zitten nu natuurlijk in het voorjaar en gaan richting de zomer en daarom wil ik je kennis laten maken met een nieuw eau de cologne van 4711, Wunderwasser. Het is namelijk een heerlijke bloemige geur die perfect past voor deze tijd van het jaar.

wp4

De beroemde regisseur Billy Wilder zei ooit: “Wie niet in wonderen gelooft is geen realist! ‘Ons bestaan ​​op deze aarde bestaat uit vele wonderbaarlijke momenten.

4711 heeft een geur die het gevoel van verwondering vangt gecreëerd, Wunderwasser. Deze nieuwe twin geur werd ontworpen voor jongeren in de leeftijd van 20 tot 40 met in het achterhoofd: vrouwen en mannen die zijn geopend voor nieuwe en onverwachte ervaringen.

wp

Wunderwasser is een geur met frisse pomelo, nerolie en de bloesem van lotus en pistacheRoze Peper, Iris, sadelhout en een vleugje vanille en muskus maken deze hele nieuwe geur compleet. Klinken de ingrediënten niet heerlijk samen?

De geurnoten 

Top:

Frisse Pomelo
Nerolie
Bloesem van Lotus en Pistache

Hart:

Roze Peper
Iris
Honing
Sadelhout

Basis:

Vleugje Vanilla
Muskus

wp3

Naast een nieuwe geur voor dames is er ook een nieuwe herengeur. Mocht je nog opzoek zijn naar een cadeautje voor Moederdag, de verjaardag van je vriend of gewoon iets leuks voor jezelf? Probeer het zeker is uit!wp2

Een fles van 50ml is verkrijgbaar voor €14,99
Voor meer informatie kun je terecht op de website of Facebookpagina.

4711 Wunderwasser is oa. te koop bij het Kruidvat

Ben jij bekend met deze geur? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram