New in – 2x H&M Necklace

New in – 2x H&M Necklace

H&MEen tijdje geleden kwam ik bij de opening van de H&M in mijn stad twee prachtige, simpele kettingen tegen die mijn aandacht direct trokken…

Je zult natuurlijk wel snappen dat bij een opening het niet zo handig is om voor twee kettingen in de rij te staan wachten. Ik besloot later in de week terug te gaan om op een rustig moment zonder enorme rijen de twee te halen!

H&M2Nu ik ze heb wil ik je ze natuurlijk laten zien. Het gaat namelijk om twee stijlvolle maar simpele kettingen die makkelijk te combineren zijn met iedere outfit. Zelf ben ik erg fan van hele neutrale simpele sieraden die niet teveel aanwezig zijn maar er toch iets met je outfit doen.

H&M3Allebei de kettingen hebben een dunne ketting en zijn voorzien van een laagje goud. De bovenstaande heeft een klein horizontaal balkje en de onderstaande heeft een langwerpig driehoekje.

H&M$

Allebei de kettingen zijn verkrijgbaar bij H&M voor €2,95 per stuk.

Wat vind jij van deze subtiele kettingen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram