New – 2x HEMA Blusher

New – 2x HEMA Blusher

0HEMA heeft een paar nieuwe dingen in haar assortiment waaronder deze 2 prachtige blushes. Als ik het goed heb zitten ze in de Golden Chic collectie waar ze stralen als pareltjes. Ik nam ze mee naar huis want van deze 2 beauty’s wou ik meer weten…

Het gaat om 2 prachtige neutrale blushes die ideaal zijn voor het najaar, de herfst en persoonlijk ook ideaal voor de feestdagen. Het gaat om een mooi zachte brons/koper teint en een oud roze variant. Allebei prachtig en heel draagbaar.  Ze zijn voorzien van een lichte shimmer.

1Helaas hebben ze geen leuke make-up namen maar moeten we het doen met nummer 01 en nummer 02.

3De blushes hebben niet alleen een prachtige kleur, ook hebben ze en aantrekkelijk en leuk motief. Het zorgt ervoor dat het er wat luxer uitziet en niet direct doet denken aan een HEMA product.

2Hieronder de swatch op mijn hand. Dit effect kreeg ik met 1 veeg dus het pigment is ieder geval erg goed.

4Natuurlijk ben ik het product gaan testen op mijn huid en voor de foto heb ik gebruik gemaakt van iets meer product dan nodig is. Zo kun je goed zien wat voor kleur het is.

01

01 is is de prachtige kopere/brons teint. Hij is heel licht van kleur waardoor die ideaal is om dagelijks te dragen. Ik ben dol op neutrale blush en deze kan zeker wel is een favoriet worden. Het is een warme herfstkleur met een lichte oranje/bruine gloed. De shimmers erin vind ik prachtig en zorgen voor een glowy effect.

502

02 is een oude roze kleur, mijn stash telt er al een hoop. Ik vind hem warm en neutraal en net als de andere weer dagelijks draagbaar. Ook heeft hij iets weg van een koraal teint en in combinatie met de shimmers vind ik het echt een juweeltje.

6Zelf was ik op het eerste gezicht al verkocht en ook na het proberen van deze 2 praaltjes ben ik nog meer verrast en ben ik blij. Ik vind ze door en door de prijs waard en ik denk dat ze wel is grote favorieten kunnen worden dit najaar.

De blushes zijn niet heel kosten €6,- per stuk en zijn nu verkrijgbaar bij HEMA.

Wat vind jij van deze nieuwe blushes?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram