New in ♥ Yankee Candle + Rosé Gouden kledinghangers!

New in ♥ Yankee Candle + Rosé Gouden kledinghangers!

y1

Het afgelopen weekend was het dan eindelijk zover, ik kocht voor het eerst wat bij de bij de meeste bekende geurkaarsen paradijs, de Yankee Candle. 

Wie ik er ook over hoor, mijn zus, andere bloggers iedereen is er dol op. Nu ben ik zelf ook dol op geurkaarsen maar op een of andere manier vond en vind ik nog steeds Yankee Candle ontzettend duur. Maar nu kon ik het gewoon niet laten om ook eindelijk iets bij de Yankee Candle te halen. Het duurde ongeveer een half uur toen ik uiteindelijk door mijn vriend naar de kassa werd gesleurd maar ik kocht twee lekkere wax tartsy2

Ik koos de geuren Home Sweet Home en Ginger Dusk. Home Sweet Home is echt een winterse geur met een vleugje kaneel erdoor en dat vind ik echt heerlijk. Het geeft een heerlijke warme gezelligheid en doet mij denken aan koude dagen met kaarsjes en warme chocolademelk. Ginger Dusk is daarin tegen een stuk frisser en deze deed mij denken aan de LUSH winkel. Hij ruikt heerlijk fris met een zoetig tintje erdoorheen. Ik vind ze allebei heerlijk en kan niet wachten om de geuren te branden!

De wax tarts zijn verkrijgbaar voor €1,90 per stuk.

y3

y4

Ik was al blij en dol gelukkig met de heerlijke geuren van Yankee Candle maar ook mijn vriend kwam nog met iets leuks aanzetten wat ik echt super tof vind. Namelijk Rose gouden kledinghangers als decoratie. Ik ben gek op Rose gouden spullen en toen mijn vriend deze kledinghangers erbij haalde verscheen er een big smile op mijn gezicht.y5

y6

Wat ik er precies mee ga doen weet ik nog niet helemaal zeker, waarschijnlijk als decoratie met een tijdschrift eroverheen gevouwen en een voor mijn sieraden. Ik moet het nog even bekijken maar ik vind ze super gaaf. Mocht ik ze een plekje hebben gegeven dan laat ik het jullie zien op de mijn Instagram account: fablouise.nl

Wat vind jij van de spulletjes?
Heb je ervaring met Yankee Candle? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram