New in ♥ Starbucks Mug!

New in ♥ Starbucks Mug!

starbucks1Als je mij al een tijdje aan het volgen bent dan weet je waarschijnlijk wel dat ik een verslaving heb voor grote thee/koffie mokken. Ik ben dol op warme dranken en drink het dan ook graag in mooie kopjes die het liefst lekker overdreven groot zijn en leuk!

Nu had ik nog geen Starbucks mok in mijn kast staan en dat klopte niet want ik ben dol op Starbucks en kom er vaak. Ik was er gisteren samen met mijn zus om een lekkere cappuccino te halen en toen kwam ik deze mooie mok tegen bij de kassa. Ik nam hem mee en ben er helemaal dol op!  Starbucks heeft een aantal mokken in de verkoop en heel af en toe veranderen ze een beetje met het assortiment. Ik vind de mok met het standaard logo van Starbucks erg tof maar deze clean variant vond ik nog beter.starbucks2

starbucks3Gekocht bij de Starbucks op Amsterdam Centraal voor €8,90

Ben jij ook zo dol op grote mokken?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram