NEW ♥ O Clock!

NEW ♥ O Clock!

0oclokVandaag wil ik je kennis laten maken met een nieuw soort horloge genaamd de O Clock! Een ideale accessoire voor alle fashionista’s onder ons!

O Clock komt uit Italië, en is daar al een enorme hit. Het merk draait om mix & match: er zijn een heleboel kleurrijke bandjes en uurwerkjes in verschillende kleuren, prints en motieven. Je kan deze supersimpel eindeloos combineren, van super flashy tot stijlvol minimalistisch. De O Clock is dus een los klokje die je kunt combineren met de speciale bandjes. Het is heel simpel en onwijs leuk.

Ik kreeg de mogelijkheid om de O Clock te proberen voor mijn site, ik ontving een mooi stijlvol wit klokje en drie verschillende bandjes.

oclock4De O Clock uurwerkjes zijn zoals ik in het begin aangaf verkrijgbaar in een hoop leuke kleurtjes met verschillende printjes en motieven. Deze klokjes hebben allemaal dezelfde maat waardoor ze in alle bandjes kunnen en waardoor je ook eindeloos kunt combineren.  Verder hebben een waterdichtheid van 3 atm, wat betekent dat ze bestand zijn tegen regen, en opspattend water tijdens het handenwassen. Ik koos de witte variant, die simpel maar toch stijlvol is. Met de witte kleur kan je natuurlijk alle kanten op.

De bandjes

De bandjes zijn gemaakt van siliconen en zijn verkrijgbaar in 4 maten:

Extra Small (15 cm.)
Small (16 cm.)
Medium (18 cm.)
Large (20 cm.).

Ik heb gekozen voor de Extra Small, het is even rekken maar dan zit hij ook perfect op mijn dunne pols! Ik koos 3 verschillende kleuren om mijn witte uurwerkje in te plaatsen.

Signal Black

1oclockFluo Pink

2oclockPowder

3oclockAlle drie de kleuren vind ik geweldig en te combineren met allerlei verschillende soorten outfits. Vooral de Fluo Pink is echt een geweldige eye-catcher en zeker een leuke accessoire voor in de zomer.

oclock De O Clock vind ik zelf echt ontzettend leuk bedacht, het ziet er simpel uit maar is toch stijlvol. Het siliconen is een beetje wennen op de huid en trekt een beetje aan de arm haren, maar wanneer je het even hebt zitten is dat gevoel weg. Daarnaast vind ik het blikje waarin het complete horloge zit ook ontzettend leuk bedacht en heel origineel. Heel leuk om zoiets ook cadeau te geven!
oclock5Ik ben om, ik vind het concept en het Mix en Match idee super leuk. Het is heel iets anders wat ik normaal draag maar ik vind het zeker leuk. Het geeft een beetje een Candy gevoel en voor het voorjaar en de zomer echt een leuke accessoire. Ben je benieuwd wat voor kleurtjes en motieven er allemaal verkrijgbaar zijn?  Neem dan een kijkje in de webshop horloge.com, daar is de O Clock verkrijgbaar en kan je zelf je eigen samenstellen in je favorieten kleur!

Het witte uurwerkje kost €16,-
De bandjes kosten €10,- per stuk

Wat vind jij van de O Clock?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram