New in ♥ knock off Chanel espadrilles

New in ♥ knock off Chanel espadrilles

knockoffAls je mij op Instagram aan het volgen bent, dan had je waarschijnlijk vast mijn nieuwe Chanel Espadrilles voorbij zien komen. Dit zijn overig niet de originele van een paar honderd euro maar goedkope Knock offs!

Ik ben een groot fan van Chanel en toen ik een aantal maanden geleden oog in oog kwam te staan met de prachtige espadrilles was ik verkocht. Alleen het vreselijke prijskaartje zat nog in de weg en was de reden dat ik de schoenen niet ging kopen. Het is logisch om zoveel te moeten betalen voor een prachtig product van een prachtig merk maar zonder winnende loterij is het echt een te grote hap uit mijn bankrekening. Ik ging op zoek naar knock offs want je weet maar nooit wat je tegenkomt.

Op DHgate (in mijn Insta Week artikel zei ik Ebay) vond ik al direct een paar toen ik het woord Espradilles intypte. Wauw! In mijn mandje en bestellen maar. Helaas is het niet zo dat je het direct de volgende dag in huis hebt en sterker nog ik moest een maand wachten. Vorige week kwamen ze binnen en ik ben blij!

2

knockoffDe schoenen zien er goed uit en lopen ook nog is heerlijk. Ze lijken op de originele maar kunnen daar natuurlijk nooit aan tippen. Waarschijnlijk gaan ze niet heel lang mee maar voor deze zomer vind ik ze geweldig om te dragen. Ik had nog geen ervaring met ‘Na-maak’ producten en was heel benieuwd of het net zo was als op de foto’s. Het was dus een echte gok die goed uit is gepakt. Ik vond het leuk om te proberen en nu heb ik toch een klein beetje het gevoel dat ik een trotse eigenaar ben van deze prachtig Chanel schoenen.

Dit is de link naar de verkoper waar ik de schoenen kocht -> KLIK
Gekocht voor ¢31 (€22,75)

Heb jij wel is een Knock Off product gekocht via Ebay of Wholesale site?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram