NEW ♥ e.l.f Blush Palettes – Dark & Light

NEW ♥ e.l.f Blush Palettes – Dark & Light

blush0Vandaag wil ik je kennis laten maken met de nieuwe blush palettes van elf. (eyes, lips, face). Twee doosjes gevuld met maar liefst 4 prachtige kleurtjes om onze wangen een blos te geven.

Deze nieuwe palettes komen uit de Studio lijn van elf en toen ik ze in de webshop zag staan kon ik niet wachten ze te proberen! Benieuwd? Kijk mee!

blush1 Het palette ontvang je in een kartonnen doosje waarop duidelijk aangegeven staat welke kleuren erin het palette zitten. Er zijn namelijk twee varianten:

Light
Dark

Het doosje is zelf van zwart plastic met het logo erop en op de achterkant een klein stickertje zodat je kunt zien met welk palette je te maken hebt. Verder is elk palette voorzien van een grote spiegel wat ideaal is voor onderweg! blush2

blush3

blush4Nog een onwijs leuk extraatje aan het palette is dat je kunt wisselen met kleurtjes. Je kunt namelijk door op de achterkant van de blush te duwen de kleurtjes los halen en zo kan je zelf de favorieten kleuren in een doosje plaatsen! Ideaal als je op vakantie gaat en 4 bepaalde kleurtjes wilt meenemen.

blush5Light

Het light palette bevat zoals de naam al aangeeft lichtere blush kleuren. Dit palette is vooral erg geschikt voor de lichtere huid. Het bevat zowel matte kleuren als shimmers.

blush6Hieronder de swatches van de vier kleuren: van links naar rechts –
Links boven, rechts boven, links onder, rechts onder

licht

Link onder en rechts onder

blushlicht

Dark

Het dark palette bevat donkere tinten en is vooral heel erg mooi voor de donkere/getinte huid. Vooral deze samenstelling van kleuren spreekt mij het meest aan. Ze komen warm over in het palette en bevat zowel matte kleuren als met shimmers.

blush7Hieronder de swatches van de vier kleuren: van links naar rechts –
Links boven, rechts boven, links onder, rechts onder

donkerLinks boven en links onder

blushdark

Ik ben fan! Ik vind allebei de palettes heel erg mooi en de kleuren onwijs goed gepigmenteerd. Je moet zelfs goed oppassen dat je niet teveel aan je kwast hebt zitten want voor je het weet ben je een pipo de clown. De shimmers in enkele kleuren vallen een beetje weg bij allebei de palettes maar dat vind ik zelf helemaal niet erg vind. De functie om de kleuren te wisselen vind ik echt slim bedacht en een leuke extra. Ik weet wel welke blushes ik de komende tijd ga gebruiken en meeneem op vakantie!

De e.l.f. Blush Palettes zijn verkrijgbaar voor €6,80 per stuk via de website van e.l.f. !

Wat vind jij van deze blush palettes?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram