New in ♡ Mijn Look A Like Lita’s van H&M

New in ♡ Mijn Look A Like Lita’s van H&M

lita's0In mijn wishlist artikel van twee weken terug kon je al zien dat ik de Look a Like Lita’s van H&M heel erg leuk vond en had besteld. Afgelopen week kwam het eerste paar binnen, jawel het eerste paar. Ik bestelde namelijk zowel de zwarte als de bruine versie!

Helaas duurt het nog even voor de bruine binnen komen maar ik kon al helemaal gelukkig zijn met de zwarte versie. De Look a Like Jeffrey Campbell Lita’s heb ik altijd al stoer gevonden. Lekkere overdreven schoenen met een hak die er mag zijn. Toen ik ze bij de H&M tegenkwam in de webshop twijfelde ik geen moment en bestelde ze!

litas2Bij deze schoenen geldt ook weer, je houdt ervan of je doet het niet. Ik daarin tegen ben er super fan van en niet alleen de uitstraling vind ik top ook hoe de schoenen zitten vind ik heel fijn. Ik loop graag op hakken omdat ik altijd op mijn tenen loop en heel veel moeite heb om plat te lopen. Daarom zitten hakken altijd een stuk beter dan ‘platte’ schoenen.

Bekijk de schoenen hier in mijn outfitpost.

litasGekocht in de webshop van H&M voor €20,-
(Helaas op dit moment is de zwarte uitverkocht, de twee andere kleuren zijn er nog wel Klik*)

Wat vind jij van de Lita’s?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram