Nespresso prijzig? Zó kun je Nespresso koffie goedkoop drinken!

Nespresso prijzig? Zó kun je Nespresso koffie goedkoop drinken!

Nespresso koffie is alom geliefd. De smaak is goed, de koffie is eenvoudig te bereiden en je hebt veel keuze qua aanbod. Anderzijds is Nespresso koffie best duur. Wil je graag Nespresso koffie drinken, maar dan op goedkope wijze? Dat is gelukkig goed mogelijk! We delen onze tips.


Nespresso compatible cups: net zo lekker

Je kunt de originele Nespresso cups gebruiken om je koffie te zetten. Maar dit is niet de enige optie! Er zijn namelijk ook veel alternatieve Nespresso cups te vinden, die een stuk goedkoper zijn. De markt hiervoor wordt steeds groter. En de smaak is eigenlijk net zo goed! Je hebt ook nog altijd veel smaken om uit te kiezen, zoals zo geliefd is bij deze koffiesoort. Nespresso cups bestellen kan gewoon online, en je hebt veel merken om uit te kiezen. Probeer vooral wat verschillende opties uit, om erachter te komen wat jij het lekkerst vindt smaken.


Bron Unsplash – Laura Chouette

Aanbiedingen voor Nespresso cups

Nog een extra tip, of je nu originele of alternatieve Nespresso cups koopt: let op aanbiedingen. Misschien kun je wel twee verpakkingen voor de prijs van één kopen, of is er een andere afprijzing. Je kunt koffie over het algemeen lang bewaren, dus je kunt direct veel inslaan. Op die manier kun je zelfs proberen te voorkomen om koffie voor de volledige prijs te kopen. Je bespaart immers altijd als je koffie in de aanbieding bestelt!


Nespresso koffiezetapparaat tweedehands kopen

Niet alleen de cups tellen mee, maar ook het koffiezetapparaat. Een ideaal idee? Koop een Nespresso koffiezetapparaat tweedehands. In de kringloopwinkel kom je de koffiezetapparaten bijvoorbeeld regelmatig tegen, maar ook op online tweedehands platforms is er een ruim aanbod. Uiteraard moet je het apparaat wel even goed schoonmaken voordat je ‘m in gebruik neemt, maar vervolgens kan het apparaat weer een flinke tijd mee. Nog een idee: koop een refurbished Nespresso apparaat. Zo’n apparaat is niet of nauwelijks gebruikt, maar waarschijnlijk enkel uit de verpakking gehaald en weer teruggestuurd. Het apparaat mag niet meer voor de volledige prijs worden verkocht, maar is nog zo goed als nieuw – tegen een kleiner prijsje. Daar doe jij je voordeel mee.


Bron Unsplash – Sincerely Media

Goedkoop Nespresso koffiezetapparaat

Wil je het apparaat toch liever nieuw kopen? Dan is het slim om naar de verschillende modellen te kijken. Zo zijn er eenvoudige, goedkopere apparaten, maar ook luxe, duurdere apparaten. Als je wilt besparen, is de keuze voor een eenvoudig design de beste optie. En deze apparaten zijn helemaal prima! Je kunt er misschien niet veel extra’s mee, maar gewoon een lekker kopje koffie bereiden is geen enkel punt.


Nespresso koffiezetapparaat aanbieding

De laatste tip komt weer neer op het kijken naar aanbiedingen. Nespresso machines zijn regelmatig afgeprijsd, bijvoorbeeld wanneer er een nieuw model op de markt komt of in het sale-seizoen. Wacht daarom liever af tot het apparaat dat je op het oog hebt met korting verkrijgbaar is. Vervolgens kun je gaan genieten van overheerlijke Nespresso koffie, de favoriet in veel huishoudens!


Bron Unsplash – @jarson

Drink jij graag koffie?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram