Natuurlijke schoonheid!

Natuurlijke schoonheid!

oLess is more en al helemaal op het gebied van make-up! De naturelle make-uptrend is je vast niet ontgaan: hoe minder, hoe beter! Het scheelt zowel ’s ochtends als ’s avonds een hele hoop gedoe en daarnaast hoef je niet meer bang te zijn voor oranje vlekken in je nek of op je gezicht. Ben jij al overtuigd?

1

Puur natuur!

Stiekem is deze make-uploze trend niet helemaal make-uploos, zo hier en daar bevordert een beetje make-up juist jouw naturelle look. Gebruik een concealer in de juiste kleur om bijvoorbeeld donkere kringen onder de ogen weg te werken en een verdwaald puistje te bedekken. Een slimme manier om dit te doen, is door gebruik te maken van complementaire kleuren. Deze kleuren staan tegenover elkaar in de kleurencirkel en werken verrassend goed! Zo verwijder jij rode bultjes met een groene concealer, wie had dat ooit gedacht!

Etos Primeretos0

etos5

Camouflage verbergt niet alleen het één en ander, het is ook super geschikt om bepaalde punten te accentueren of om ze juist naar de achtergrond te brengen. Met een lichtere kleur geef je bepaalde gebieden, zoals je lippen en jukbeenderen, een extra boost, terwijl je met een donkere kleur juist het een en ander naar de achtergrnd verplaatst, zoals je neus. Met dit zogenaamde highlighten speel je met verschillende kleuren camouflage, die je eenvoudig in een speciaal pakketje kunt aanschaffen bij de parfumerie.

Shaping box Face it Make-up Studio

m1

Zonder make-up / Gebruik gemaakt van de shaping box 

shapen5

Door naar de mascara

Je basismake-up is er klaar voor, nu de mascara nog. Voor brunettes is het zeker eens de moeite waard om een licht- of donkerbruine mascara uit te proberen. Deze lichtere kleur geeft je wimpers een volumeboost, zonder dat daar 3 lagen mascara voor nodig zijn. De blondines kunnen eens uit de comfortzone komen met een paarse mascara. Ook deze paarse kleur is te danken aan het principe van de complementaire kleurencirkel, waarbij jouw ogen er extra uit zullen springen. Probeer het zeker eens uit! Twijfels over je look? Zorg dat je altijd een spiegeltje bij de hand hebt, bijvoorbeeld een LG L50 hoesje met ingebouwd spiegeltje, waarmee je jouw make-up checkt wanneer nodig!

1

Klaar om te gaan? Dan is het voor vertrek nog even tijd voor een prachtselfie van jou en je nieuwe look. Daarnaast is het natuurlijk altijd leuk om nog even een snapchatje de deur uit te sturen. Voorzie jouw HTC smartphone van een Desire 516 case tijdens het maken van de foto of kies ervoor om je tablet of telefoon in een handige houder neer te zetten. In combinatie met de zelfontspanner is de foto vervolgens zo gemaakt!

2

Gebruik jij een bruine of zwarte mascara? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram