Nationale Vrouwendag || L’Occitane Ultra Soft Fundraising Balm!

Nationale Vrouwendag || L’Occitane Ultra Soft Fundraising Balm!

1

8 Maart, nationale vrouwendag! De dag die in het teken staat van de vrouw en haar rechten. Ieder jaar brengt ook L’Occitane op deze speciale 8 maart hulde aan de vrouwen en komt met een speciale actie!

Om een steentje bij te dragen kun je de heerlijke L’Occitane Ultra Soft Balm kopen voor maar €3,-. en hierbij wordt maar liefst de volle 100% van de winst gedoneerd. Hoe tof is dat? Ik ben ieder geval een grote fan van deze heerlijke balm en dat er ook nog is een goede actie aan zit verbonden maakt het helemaal compleet!

2

Een potje gevuld met een alles- in een crème hoe heerlijk zijn die? Ik ben er in ieder geval een grote liefhebber van om z’n product met mij mee te slepen in mijn tas. Deze nieuwste balsem van L’Occitane is helemaal in zomerse sferen en heeft de lekkere geur van frisse abrikozen. Je kunt hem gebruiken voor droge lippen, droge plekjes op je huid en zelfs voor je haar. Ideaal voor onderweg.

3

Het ronde blikje met frisse oranje uitstraling bevat maar liefst 20 gram. De balm is een veelzijdige, vochtinbrengende balsem die bestaat uit 96% kariteboter, een schoonheidsingrediënt met talrijke heilzame eigenschappen. De balsem beschermt en voedt de huid!

De balsem in het potje is hard maar zodra je met je vinger erover heen gaat wordt de substantie zacht en kan je het gemakkelijk aanbrengen op bijvoorbeeld je lippen.

4

Ik gebruik het product het liefst voor mijn droge lippen. Het maakt het heerlijk zacht en de geur van abrikozen in deze tijd van het jaar vind ik heerlijk. Het doet mij nog meer verlangen naar de zomer. Ik ben altijd al een grote fan van dit soort producten en gebruik het ontzettend graag. Het gaat zeker altijd met mij mee als in op pad ga! 5

6

Deze heerlijke balm is verkrijgbaar online en in de winkels voor €3,-
Zeker een aanrader voor iedere vrouw voor in je tas!
Speciaal vandaag op deze nationale vrouwendag doe je er ook nog een goed doel mee, 100% van de winst wordt gedoneerd!

Heb jij ook een balsem in je tas voor onderweg? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram