Naar deze beauty producten ben ik heel nieuwsgierig!

Naar deze beauty producten ben ik heel nieuwsgierig!

De laatste tijd ben ik wat make-upproducten tegengekomen in de winkel, via Instagram & TikTok waar ik zelf ontzettend nieuwsgierig naar ben geworden. Als ik namelijk de verhalen, de reviews mag geloven zijn er een aantal pareltjes die ik maar al te graag op mijn wishlist zou willen toveren.

Ik blijf het altijd leuk vinden om beauty nieuwtjes en reviews van anderen te lezen, zo ontdek je namelijk weer nieuwe dingen en zie je al snel wat hot is in beautyland. Ik heb ieder geval een aantal items die mij opvielen en die deel ik maar al te graag met je. Kijk mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6


Ik heb zelf nog helemaal geen ervaring met de cosmetica van KYLIE. Ik heb het schap al een paar keer zie staan in de Douglas, maar het trok eigenlijk helemaal niet mijn aandacht. Tot ik een aantal producten uit de collectie voorbij zag komen in video’s waardoor ik toch wel enthousiast werd. Namelijk het oogpotlood nr.1 en de bronzer nr.4. Het oogpotlood moet namelijk ontzettend fijn in gebruik zijn, veel pigment hebben en daarnaast ook goed moeten blijven zitten. Hij is er in een aantal kleuren en ook een mooie intens bruine tint. Omdat ik zelf altijd een bruin oogpotlood draag wil ik heel graag die van KYLIE gaan proberen. De prijs is ieder geval niet extreem hoog, dus zeker de moeite waard. Ook zag ik vaker in video’s de bronzer en nu ben ik gewoon heel benieuwd hoe die staat zonder al die ringlichten op het gezicht gericht, want eerlijk is eerlijk, dan ziet alles er flawless uit.

Als ik de video’s op TikTok mag geloven zit er zeker wel een groot verschil in setting spray en als je echt de beste onder het beste wilt, dan moet de setting spray van Charlotte Tilbury een aanrader zijn. Deze zorgt ervoor dat je make-up (zelfs met warm zomerdagen) echt de hele dag perfect blijft zitten. Ik ben zelf erg fan van Charlotte Tilbury, dus ik kan mij inderdaad voorstellen dat deze ook heel fijn in gebruik is.

Ik lees en zie heel vaak producten van The Ordinary voorbij komen. En toen ik laatst in de Douglas was, zag ik hoe druk het om het schap was. Ik heb ontdekt dat er veel producten van The Ordinary zijn op het gebied van huidverzorging en ik wil mij hier ook in gaan verdiepen. De prijzen zijn aantrekkelijk en als je de reviews mag geloven zijn het wonderproducten.

Het komt natuurlijk ook om hoe het eruit ziet maar de nieuwe highlighter van MAC is toch een pareltje. Ik zag al reviews en swatches voorbij komen waardoor mijn hartje sneller ging kloppen. Nu moet ik je wel eerlijk toegeven, het is gewoon te zonde om het prachtige patroontje te gaan gebruiken. Hetzelfde geldt voor de blush uit de nieuwe spring/summer collectie van Chanel. Het is werkelijk waar een pareltje en toen ik in de winkel even ging swatchen wou ik hem het liefst gelijk van het display meenemen. Hij lijkt vrij oranje maar in werkelijkheid is hij wat zachter en subtieler. Binnenkort wil ik even naar de winkel om hem goed op mijn huid te zien, want het is wel een grote uitgave.


Heb jij ervaring met een van de producten?
Wat vind jij?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram