MY WEEK IN INSTA STORIES #6

MY WEEK IN INSTA STORIES #6

Jeetje wat was het een rare week, hij vloog om met hele leuke dagen maar ook wat mindere momenten. Begin van de week voelde ik mij namelijk totaal niet fit en verkouden dat ik opeens was. Gelukkig zette het niet echt door en na een dagje lekker de rust te pakken knapte ik helemaal weer op. Net op tijd voor een gezellig weekend.

Benieuwd wat ik allemaal heb uitgespookt? Kijk mee!


Vorige week zondag hing mijn vriend eindelijk mijn nieuwe lamp op die ik een tijdje geleden had gekocht bij de IKEA. Ik was opzoek naar een leuke lamp voor in mijn werkkamer maar dat was nog niet zo makkelijk. Uiteindelijk vond ik deze witte variant met koperen binnenkant van de Ikea wel leuk genoeg alleen ontbrak er nog een onderdeel om hem op te hangen. Nu hangt die eindelijk en is mijn werkkamer helemaal af!

Maandagochtend werd ik ontzettend verkouden wakker, na een heerlijke kop gember thee leek ik weer een beetje op te knappen maar daarna werd ik al snel weer moe. Gelukkig was ik maandag vrij en kon ik lekker de hele dag rustig aan doen!

Dinsdag was ik nog niet helemaal opgeknapt maar ging ik toch aan het werk. Niet helemaal verstandig omdat ik alleen maar erger verkouden werd. Werken in een winkel met je oren dicht is namelijk niet echt handig. Woensdagochtend ging ik nog even aan het werk en in de middag kon ik dan ook lekker op tijd naar huis om echt even goed uit te rusten. Dit heeft wonderen gedaan want daarna voelde ik mij stukken beter. Iefje voelde zich kip lekker en lag alweer lekker in de zon te kroelen. Lieverd is het!

Donderdagochtend was ik nog lekker vrij en voelde ik mij gelukkig echt een stuk fitter. Ik deed weer wat klusjes in huis en in de middag ging ik weer lekker aan het werk. Ik maakte deze selfie en kwam erachter dat ik de lengte van mijn haar op dit moment heel leuk vind. Niet te lang niet te kort en ik kan er veel kanten mee op!

Donderdagavond kwam ik thuis van werken en daar werd ik verrast door mijn vriend die heerlijk had gekookt. Mijn favoriete broodje met courgette, aubergine, geitenkaas en pijnboom pitjes. Ik at dit broodje een keer in een restaurant en sindsdien probeert mijn vriend hem na te maken voor mij. Ik moet eerlijk bekennen dat ik deze variant nog lekkerder vind! Heerlijk thuiskomen waar ik direct kon aanschuiven en genieten!

Vrijdag werk ik de hele dag en om 6 uur haalt mijn vriend mij op van het werk en halen we wat cadeautjes en boodschappen in huis. Mijn vader en schoonbroer waren namelijk allebei jarig geweest en vierde dit samen op zaterdag. Samen even door de stad lopen, wat spulletjes halen en de rest van de avond lekker tv kijken! Zaterdagochtend maakte wij ons klaar voor de gezellige verjaardag en maakte we EINDELIJK weer eens een foto samen. Love him!

Zaterdag was ontzettend gezellig en zondag had ik opnieuw een leuke dag. Samen met Larissa en ons boekenweekgeschenk gingen we namelijk met de trein. Onze bestemming was een dagje Groningen met als hoogtepunt een bezoekje aan het Kattencafé. Iets waar ik al heel lang erom naar uitkeek en ik kon dan ook niet wachten erna toe te gaan. We hadden om 12 uur een tafeltjes gereserveerd en omdat we nog wat aan de vroege kant waren liepen we even door Groningen heen. Het zonnetje scheen, de lucht was prachtig blauwe maar oeiii, wat was het koud!!

En toen was het tijd om naar binnen te gaan, wij hadden gereserveerd bij Kattencafé Op z’n Kop!

Eenmaal binnen kregen we een gezellig tafeltje en genoot ik direct van de fijne sfeer. We bestelde lekker drinken en genoten van het bijzijn van de lieve diertjes die heel veel fijne plekjes in het café hadden.

Kijk hoe gezellig deze twee het hadden. Vanaf de hoge klimtoren konden ze alles goed in de gaten houden.

En deze lieverd werd ook wel het slagroom monstertje genoemd. Larissa had namelijk een warme chocolademelk besteld en toen ze even weg ging kwam hij gelijk kijken hoe het ervoor stond met de slagroom. Voor ik het wist zat ik niet meer met Larissa aan tafel maar met hem. Zo lief!!

Ik kijk nu weer uit voor een volgend bezoekje, de sfeer, de heerlijke koffie, de gezelligheid van de dieren, ik hou er echt van!

We hadden gereserveerd voor 1 uurtje en daarna hadden we nog een heel gezellig winkel dagje voor de boog. We hebben heel wat winkeltjes bezocht maar waren vooral heel veel tijd verder in de TK MAX. We zagen namelijk zoveel leuks en ons mandje werd dan ook goed gevuld.

Waaronder deze super toffe theedoek die toch veel te leuk is om een theedoek te zijn. Beetje onhandig in gebruik maar hij ging zeker weten mee naar huis.

Van winkelen krijg je trek en bij een heel leuk tentje besloten we wat lekkers te eten. Helaas ben ik de naam kwijt maar het was een heerlijke bakkerij waar de lekkerste chocoladebroodjes ever verkrijgbaar zijn. Ik bestelde een croissant met sla, komkommer en kaas en natuurlijk een warm chocoladebroodje met room. Wanneer ik weer in Groningen ben ga ik hier gelijk heen, zo lekker vond ik het!

En weer door naar oa. ZARA, Pull & Bear en de Stradivarius. Ik heb veel leuke items gepast maar uiteindelijk kocht ik alleen 1 broek. Dit stipjes shirt vond ik heel leuk maar de kwaliteit was echt super slecht…


Het weekend zit er weer op maar wat heb ik genoten van deze leuke dagen. Aankomende week ben ik weer druk aan het werk maar kijk ik al langzaam uit naar Pasen en een heerlijke Paas brunch!

Fijne week gewenst!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

 1. 20 maart 2018 / 06:59

  Het kattencafé lijkt mij helemaal leuk! Fijn dat je weer opgeknapt bent.

 2. Lindse
  19 maart 2018 / 20:38

  Ah dat kattencafé ziet er echt tè leuk uit!! !Oh en die theedoek is echt fantastisch! #musthave

 3. 19 maart 2018 / 11:12

  Leuke foto’s! Die theedoek is hilarisch haha!

 4. 19 maart 2018 / 10:36

  Fijn dat je weer wat opgeknapt bent en een heerlijk weekend hebt kunnen hebben. Wat zien die chocoladebroodjes er lekker uit zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram