MY WEEK IN INSTA STORIES #5

MY WEEK IN INSTA STORIES #5

Afgelopen week heb ik veel gewerkt zowel voor mijn blog als bij de Miss Etam. Ik heb niet veel foto’s gemaakt maar wil je toch een paar leuke momenten delen die ik afgelopen week heb meegemaakt.

Zo kreeg ik leuke pakketjes, had ik een heerlijke lunch op de zaterdag en kocht ik bij de Intratuin nieuwe plantjes voor in huis. Benieuwd wat ik allemaal heb uitgespookt? Kijk mee!


Het weekend begon vorige week zaterdag met een heerlijke lunch. Ik en mijn vriend gingen gezellig even naar de markt en haalde daar een heerlijke geitenkaas en bij de bakker een zuurdesem stokbrood. Echt genieten zo!

In de middag gingen we even langs mijn ouders waar ik even mijn pakketjes ging ophalen en het leukste, knuffelen met brammetje. Brammetje is het nieuwe konijn van mijn ouders en woont gezellig in huis. Hij is totaal niet bang, heel tam en kruipt gezellig bij je op de bank. Z’n lief beestje!

Een paar dagen geleden liet ik al in een artikel zien dat Action weer een super toffe letterbord te koop heeft staan. Ik nam er 2 mee naar huis, een met gouden rand en eentje voor mijn vriend met een zilveren rand. Ik had hem eerst bedoelt voor de slaapkamer maar ik heb hem op dit moment in de keuken staan waar die echt super goed past. Deze quote had ik er eerst op staan maar nu staan er verschillende koffie’s op en hem ik hem naast het koffieapparaat staan. Hier heb ik nog geen foto van maar dat komt vast deze week wel!

Bij mijn ouders waren een hoop leuke pakketjes gebracht waaronder deze met de nieuwe Primark collectie. Ik heb al een artikel gemaakt waarin in alle de items uit de box laat zien, maar er komen ook nog allemaal aparte reviews van online!

Maandag ben ik nog lekker een dagje vrij en doe ik wat huishoudelijke klusjes en werk ik aan mijn blog. Ik tref Iefje aan in een wel heel flexibele houding… Zo te zien moet ze nog een beetje wennen aan de nieuwe bank!!

Wanneer ik lekker de tijd heb neem ik natuurlijk een iets uitgebreide lunch en het liefst kies ik dan voor iets met avocado. Ik ben geen grote liefhebber van ei maar zo af en toe waardeer ik het wel met een avocado en wat kaas. Heerlijk! Als ik deze foto zie krijg ik er gelijk weer zin in.

De hele week werk ik en donderdagmiddag ben ik wat eerder vrij waardoor ik lekker vroeg naar huis kan. Ik tref mijn kleine Iefje aan in de woonkamer verstopt in haar mandje. Zo schattig!

Vrijdagavond besluit ik mijn zus te vragen om even langs de Intratuin te gaan. Ik vind het altijd leuk om even lekkere te snuffelen en omdat ik best een liefhebber ben van planten in het interieur ben ik altijd opzoek naar nieuwe plantjes. Het is alweer volop Pasen bij de Intratuin en daarom konden we het niet laten om daar ook even tussen te snuffelen. Ik vond nog 2 schattige bakjes die ik mooi kan gebruiken voor het Paasontbijt!

En dit zijn een aantal van mijn nieuwe aankoopjes van de Intratuin. Mijn interieur in de woonkamer is heel clean met vooral veel wit, beige en hout. Voor komende tijd wou ik toch wat leuke kleurige items toevoegen en leek het mij leuk om te gaan voor een zoet roze bloempotje met een mimi cactus erin. Ik vind zelf cactus planten niet heel erg leuk maar z’n mini vind ik dan nog wel schattig. Ik ben er blij mee en het staat gezellig!

Ook kocht ik een chinees lantaarn plantje die al een tijdje op mijn wishlist stond. Ik heb hem in de keuken op een plankje staan en zoals je kunt zien vallen de blaadjes mooi naar beneden!


Vandaag heb ik een heerlijke rustige zondag gehad en een beetje aangerommeld. Ook kreeg ik nog gezellig bezoek van mijn tante die het huis nog niet had gezien en het graag wou bewonderen. Ze nam nog 2 hele leuke cadeautjes mee en dronk gezellig een kopje koffie. De rest van de avond staat in het teken van de tv, ‘Luizenmoeder’ en ‘Ik vertrek’ terug kijken. Ik ben best moe van de drukke werkwerk dus ik denk dat ik uiteindelijk vroeg ik bed lig!

Fijne zondagavond!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

 1. Anoniem
  12 maart 2018 / 08:31

  Ahww die foto van Brammetje <3333333

 2. Kim
  12 maart 2018 / 08:30

  Wat een leuke foto’s weer!!
  Die mini cactus ziet er zo schattig uit 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram