MY WEEK IN INSTA STORIES #4

MY WEEK IN INSTA STORIES #4

Meestal zeg ik ‘wat is de week weer snel gegaan‘, alleen deze keer vond ik hem veel te langzaam gaan en was ik echt helemaal klaar met de kou. Ik wou het liefst niet naar buiten maar helaas moest er wel gewerkt worden en moest ik erdoorheen. Brr!! Ik heb niet veel foto’s gemaakt afgelopen dagen maar het zijn er toch een paar die ik met jullie wil delen. Kijk mee!

Ik had ze vorige keer al laten zien, ik kocht een bosje met bloemen waaronder deze knal roze anjers. Is de kleur niet geweldig? Helaas op het moment dat ik dit typ zijn ze helemaal uitgebloeid en is het alweer tijd voor nieuwe.

Happy Weekend! Ik en mijn vriend onderweg opzoek naar een bankstel. Sinds we in ons nieuwe huis wonen hebben we nog steeds de oude bankstel die mijn vriend ooit had gekocht en lelijk dat ik hem vond. De kleur was helemaal verkleurd en ingezakt dat die was. Een nieuwe bank was dan ook het laatste puntje op mijn wensen lijstje en gingen we dan ook opzoek naar een nieuwe!

Zaterdag maak ik vrijwel geen foto’s en werk ik lekker aan mijn blog. Als ik even beneden een kopje thee ga halen zie ik mijn kleine monstertje in haar mandje staan. Ik kan hier altijd zo om lachen omdat ik het mandje zo raar vind. hihi!

Zondag staat in het teken van IKEA en hier zie ik eigenlijk altijd tegen op. Mijn vriend had wat dingen nodig voor in zijn kantoor en daarom besloten we maar even te gaan. Gelukkig waren we op tijd en konden we de drukte voor zijn.

Maandag heb ik lekker nog een dagje vrij en ga ik lekker aan het werk voor mijn blog. Iefje helpt ook goed mee en houdt de boel in de gaten. Ze vind tegenwoordig de vensterbank in mijn kantoor heel fijn en kan goed alles buiten bekijken. Stralende blauwe lucht erbij, een zonnetje, wat wil je nog meer!

Een tijdje terug kocht ik deze Ecoline Brush pennen en wat was ik enthousiast toen ik dit zag. Het zag er zo spectaculair uit dat ik ze wel moest hebben. Nou ik kan hier heel kort over zijn, het is niks voor mij en spectaculair vond ik het ook niet.

De rest van de week vond ik verschrikkelijk om maar even te overdrijven, wat was het koud. Ik moest gewoon werken en doordat de deur in de winkel niet helemaal dicht kon (blijven) kwam er toch veel koude wind naar binnen, brr!!! Eenmaal thuis s’avonds moest ik echt even bijkomen, een warm bad nemen en mij verstoppen in heel veel lagen om weer even bij te trekken. De dagen erop had ik expres heel veel laagjes aan met werken.

Gisteren werkte ik de koopavond en had ik nog de hele middag lekker vrij. Ik moest boodschappen halen en verplicht weer door de kou, gelukkig werd ik een stuk vrolijker van al deze schattige items die ik bij de Xenos aantrof. Hoe schattig zijn deze kopjes en bordjes? Ik nam natuurlijk een mok mee naar huis en het kleine ronde schaaltje voor theezakjes. Blij mee!
Ook kocht ik een week eerder nog dit leuke vogelhuisje bij de Intratuin. Mijn schoonzusje liet al eerder weten dat ze hele schattige vogelhuisjes hadden binnen gekregen bij de Intratuin en toen ik ze zag was ik inderdaad verkocht. Ik kan echt niet wachten tot het voorjaar!

En dan ook nog even die leuke letterborden die nu verkocht worden bij de Action. Ze kosten maar €3,95 en zijn verkrijgbaar in zilver en goud. Ik nam beide mee om eentje aan mijn vriend te geven voor in zijn kantoor en de gouden voor in de slaapkamer. Zo super leuk en wat een heerlijk goedkoop prijsje!

Ohja! Het is trouwens gelukt met de nieuwe bank en beter nog, hij staat al een aantal daagjes in huis en ik ben er zo blij mee! Ik zal hem zeker nog gaan delen op mijn Instagram of natuurlijk in mijn Insta Stories. De rest van het weekend staat in het teken van lekker echt weekend houden. Ik doe een paar huishoudelijk klusje, wat boodschapjes maar ga voor de rest echt even ontspannen!

Ga jij dit weekend nog wat leuks doen?
Fijn weekend!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

 1. Beatriz
  15 maart 2018 / 19:40

  Liebe Angelika, du sprichst hier in der DU-Form einen Rat aus, der unter diesem Beitrag ins Leere geht. Das müsstest du dann schon in YT unter dem Original-Vid schreiben, damit sie es auch erhält.

 2. 3 maart 2018 / 17:53

  Hihi, mijn vriendinnetje Ellen van The Girl Next Door heeft die schoteltjes met gezichtjes ook, zo cute! En wat heeft die anjer een absurd heldere mooie kleur zeg! Malou x

 3. Jeanelle
  3 maart 2018 / 11:29

  Ga dit weekend niet zo heel veel doen..beetje in huis rommelen en lezen. Best wel een drukke week achter de rug. By the way..wat een leuk vogelhuisje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram