MY WEEK IN INSTA STORIES #3

MY WEEK IN INSTA STORIES #3

Hi Ladies, fijne zondag allemaal! Ik heb vandaag weer een nieuwe Insta Week voor jullie waarin ik een kijkje geef tussen de foto’s die ik afgelopen week heb gemaakt op mijn Insta Stories. De week vloog weer om en ik heb lekker tijd gehad voor mijn blog, geschilderd en ook gewerkt. Benieuwd wat ik allemaal heb uitgespookt? Kijk mee!

De week begon natuurlijk met Maandag en deze dag was ik nog lekker vrij. Een mooie dag om lekker voor mijn blog bezig te gaan. Ik krijg altijd goede hulp van mijn collega Iefje. Ze loopt altijd door het hele kantoor heen te vliegen, te klimmen en te mauwen. Gezellig!

Bij een werkdagje horen natuurlijk kopjes thee en zo maakte ik dan ook nog eens de laatste kerstthee op die ik in huis had staan. Ik heb op dit moment een nieuwe favoriete thee ontdekt van Heath & Heather dus z’n ramp is het nu ook niet maar toch heb ik genieten van de heerlijke kerstsmaakjes!

Maandag middag ging ik gezellig naar mijn moeder toe om te schilderen. Mijn moeder maakt prachtige schilderen en ik durfde het nooit aan om ook is mee te doen. Wel wou ik heel graag een schilderij voor in mijn kantoor dus ik besloot toch eindelijk een kwast te pakken en aan de slag gegaan. Tot mijn grote verbazing heb ik echt genoten van het schilderen zelf en ben ik ook heel blij met het resultaat. Hij heeft al een mooi plekje in mijn kantoor gekregen.

Dinsdag werk ik bij Miss Etam en na een lange dag sluit ik af ben een warm bad. Ik kreeg voor kerst een heel leuk pakket van The Body Shop waar oa. deze leuke badproducten in zaten. Ik kon alleen niet kiezen voor welke geur ik ging maar uiteindelijk heeft mijn vriend de Green Tea variant uitgekozen. Super lekker!

Woensdag en Donderdag werk ik ook bij Miss Etam en ja hoor, de winter is nog niet helemaal voorbij. Ik word wakker met een laagje snel en een hele hoop van die smeltende sneeuw blubber. Kom maar op met de lente!

Mijn vriend stuurde mij tussen de middag enorme leuke foto’s van Iefje door die zodra het zonnetje ook maar even schijnt erin gaat liggen. Ik weet niet wat ze hier precies aan het doen is, maar wat een heerlijke fluf!

 

Vrijdag mag ik weekend vieren en ga ik weer volop aan de slag met de blog. Ik haal nog even snel bij de bloemist wat nieuwe bloementjes om te gebruiken op de foto’s en natuurlijk om mijn kantoor wat op te fleuren. Ik kocht gipskruid, fel roze anjers en een takje sering die ook nog is super lekker ruikt.

Aan de slag met artikelen schrijven en foto’s maken van hele mooie producten, waaronder de nieuwe producten van Sisley!

Zaterdagochtend stond zoals gewoonlijk in het teken van een uitgebreid ontbijtje en lekker langzaam wakker worden. Daarna besloot ik mij weer te settelen achter mijn computer om wat laatste dingen te doen. Ik maak eigenlijk nooit meer selfies maar met z’n filter eroverheen vond ik het wel weer eens leuk.

Tijdens het werken werd ik verrast door mijn vriend om lekker naar de bioscoop te gaan. Ik mocht de film kiezen en dat liet ik mij niet 2x vertellen. Ik wou heel graag nog naar The Greatest Showman!

S’middags ging ik nog even snel naar de stad bij waar ik bij de Xenos dit veel te leuke inpakpapier tegen kwam. Iets wat ik totaal niet nodig heb maar ik kon hem niet laten liggen. Ik krijg hierdoor spontaan zin om een cadeautje voor iemand te halen en in te pakken.

Na het avondeten reden we naar Zwolle met kaartjes voor The Greatest Showman. Ik had alleen niet helemaal eerlijk verteld waar de film over ging en dat het een musicalfilm is omdat ik stiekem wist dat het echt niks voor mijn vriend was. Maar goed hij liet mij kiezen dus ja… Ik heb genoten van de film en de muziek maar mijn vriend daarin tegen vond het verschrikkelijk! Wat heb ik gelachen op de terugweg naar huis, bij het eerste liedje was die er al helemaal klaar mee en heeft uit frustratie de popcorn en zak M&Ms opgegeten. Helaas pindakaas heb ik de volgende keer pech, hij gaat een dikke actiefilm uitkiezen die ik moet gaan zien… Help! Ondanks dat het voor hem niet de meest leuke film was hebben we wel een enorm gezellige avond gehad!

Deze zondag staat in het teken van wat wasjes draaien, een beetje lekker genieten van een echte luie zondag en misschien nog even lekker wandelen in dit lekkere zonnetjes weer. 

Een hele fijne zondag gewenst!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

7 Reacties

 1. 4 maart 2018 / 14:33

  Ik ben heel nieuwsgierig naar de Bad bombs van The Body Shop!

 2. 18 februari 2018 / 15:14

  Wat een leuke foto’s ! Haha ik vond The Greatest Showman ook echt geweldig, twee keer gezien nu in de bioscoop. Mijn vriend vond hem mwah, dus ik moest wel lachen om jouw verhaal haha! Vrij herkenbaar.

  • 18 februari 2018 / 15:43

   Haha wat leuk!! Ik zou hem ook zo nog een keer kijken, vond hem echt super leuk!

 3. 18 februari 2018 / 11:22

  Hoe schattig is dat inpakpapier! Wat is je schilderij mooi geworden, prachtige kleuren!

  • 18 februari 2018 / 11:23

   Thanks :D! Ja leuk pakpapier he, Xenos komt altijd met zulke leuke dingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram