MY WEEK IN INSTA STORIES #27

MY WEEK IN INSTA STORIES #27

Het is weer tijd om je een kijkje te geven in wat ik allemaal afgelopen weken heb uitgespookt. De dagen vliegen om maar ik zit goed in mijn vel. Ik heb het erg naar mijn zin bij mijn nieuwe baan en het kerstgevoel wat steeds weer dichterbij komt maakt mij nog vrolijker. Ik heb ieder geval weer een hoop insta stories gemaakt en die wil ik graag met je delen!

Als je mij op Instagram volgt heb je ze waarschijnlijk al een keer voorbij zien komen maar voor de gene die dat niet doen of benieuwd zijn naar hoe mijn dagen er precies uitzagen? Kijk snel mee!


 

Zoals je misschien wel weet heb ik een enorme verslaving aan kookboeken. Ik ben er dol op en kan het dan ook niet laten om eens in de zoveel tijd weer een nieuw exemplaar te kopen. Als ik je vertel dat mijn keukenkast helemaal vol staat dan weetje hoe erg het al is. Toch wou ik dit boek ‘Hemsley Hemsley’ ook heel graag toevoegen aan de rest en laat die nou net in de aanbieding zijn bij Bruna. Ik was lekker vroeg klaar met werken en kon dan ook even het boek ophalen.

Ook kon ik het niet laten even bij de HEMA te kijken. Ik zag de laatste keer dat ik er was zoveel leuks. Vorig jaar kwam ik deze setjes met houten mini figuurtjes al tegen en omdat ze dit jaar voor €1,- in de aanbieding waren kon ik ze natuurlijk niet laten liggen.

Ik ging samen met Larissa een dagje naar Zwolle waar ik een uitgebreide plog over heb gemaakt. We hebben heel wat leuke winkeltjes bezocht en natuurlijk ook even lekker gegeten en gedronken. Voor de koffie met een lekkere mandarijn cake gingen we zitten bij Waanders in de Broeren. Z’n mooie omgeving om even lekker op te warmen.

Thuis stonden er weer pakketjes voor de deur waaronder deze leuke doos gevuld met Etos producten. Het zijn allemaal items uit de Botanical Collectie met Rosemary & Fig. Ik vind de producten super fijn en er staat natuurlijk al een uitgebreide review van online.

Maar ik werd nog meer verwend. Mijn zus weet mij ieder jaar weer enorm te verassen met deze geweldige notenkraker poppen. Vorig jaar kocht ze 2 prachtige exemplaren al en nu stond ze weer voor de deur met deze geweldige pop. Zoooo blij mee!

Doordeweeks werk ik voornamelijk en als ik thuis kom is het altijd zo fijn om kleine Iefje te zien. Ze is dan altijd helemaal in de knuffel mood en springt gelijk op schoot. Een heel fijn momentje van de dag vind ik dat!

Vrijdagochtend begin ik met een grote kop thee. Tijd om mij klaar te maken voor een werkdagje! Met het idee dat het bijna weekend is vliegt de dag voorbij en heb ik een hele fijne werkdag achter rug.

Uit mijn werk fiets ik snel langs de Albert Heijn en haal allerlei lekkers voor de avond. Ik ben alleen thuis en gooi een lekkere pizza in de oven en ga Mean Girls kijken. Lekker avondje!

De zaterdagochtend begint met een heerlijk ontbijtje samen met mijn vriend en haal ik even snel pakketjes bij mijn ouders op. Ik heb oa. dit pakketje ontvangen met heel veel maskertjes van Kruidvat. Heerlijk!

En bij dat pakketje zaten ook 2 nieuwe thee soorten van Kruidvat. Beide heb ik nu een aantal keer geproefd maar helaas ben ik niet zo onder de indruk. De smaak is niet echt sterk en er zit suiker doorheen wat ik altijd erg jammer vind…

Helemaal blij werd ik van een geweldig pakketje van Sisley. Ik kan nog niet verklappen wat erin zit maar ik kijk er enorm naar uit dit met jullie te delen.

Zaterdag eind van de ochtend vlieg ik even naar de stad voor wat boodschapjes. Ik moest namelijk een aantal cadeautjes halen voor de kat van Larissa. Ik kocht oa. dit leuke setje met snoepjes en een speeltjes. Ik kocht er direct ook een voor Iefje maar die moet er niks van weten…

En oepsie. Ik kwam weer een kookboek tegen. Deze ‘Tarte Tatin’ had mijn zus laats gekocht en zij vertelde dat ik hem ook echt moest hebben. Gelijk gehaald natuurlijk want als mijn zus dat zegt, dan moet het gewoon. En inderdaad dit kookboek is heel erg leuk, de recepten en tips die erin staan kan ik goed gebruiken en ik kan ook nog eens genieten van mooie prints.

De zaterdag stond natuurlijk ook in het teken van de intocht van Sinterklaas. Nu was ik s’ochtends al even door de stad gelopen toch had mijn vriend ook nog wel even zin om de deur uit te gaan. We besloten wat Sinterklaas sfeer te proeven in de stad. Ik maakte mij snel nog even op met mijn favoriete make-up van dit moment!

De stad was gezellig maar oh wat had ik het koud. We besloten dan ook snel even lekker ergens naar binnen te gaan voor een cappuccino. Even opwarmen voor we weer naar huis gingen wandelen. 

Afgelopen week was voornamelijk een drukke werkweek en heb ik niet veel foto’s gemaakt. Behalve van onze nieuw kast waar ik super blij mee ben. Sinds mijn vriend en ik het huis hebben gekocht hebben we stap voor stap dingen veranderd en verbouwd. Het huis is vrijwel helemaal klaar en ook qua inrichting helemaal zoals we het willen. Toch waren er nog 2 dingen die ik graag wou, namelijk een mooie buffetkast voor de woonkamer en een nieuwe bank. Een nieuwe bank is nog niet gelukt maar ooooh wat ben ik blij met de nieuwe kast. Ik was zo lang opzoek maar kon de perfecte kast niet vinden. Mijn moeder zag afgelopen week deze staan in de GAMMA folder en wist gelijk dat dit de kast is die ik zocht. Het duurde wel 2 dagen voor hij helemaal in elkaar was gezet maar wat ben ik er blij mee. Ik moet hem nog even iets meer inrichten maar wauw!

Omdat de kast nog vrij leeg is was ik opzoek gegaan naar leuke spullen. Bij de Action kwam ik deze super schattige lampjes tegen met mini kerstboompjes erin. Die gingen mee en heb ik in de kast gelegd. Super schattig!

Fijne dag iedereen!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

  1. Veerle
    27 november 2017 / 20:17

    Dat kookboek Tarte Tatin ziet er leuk uit , waar heb je hem gekocht en hoe duur is hij?

  2. 27 november 2017 / 16:27

    Zelf heb ik echt zero kookboeken. Ik kijk altijd op internet en dan print ik iets uit haha. Ik vind je nieuwe kast heel erg mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram