MY WEEK IN INSTA STORIES #26

MY WEEK IN INSTA STORIES #26

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik voor het laatst een kijkje heb gegeven in mijn week. De afgelopen maand was ontzettend druk en dat heb je vast wel gemerkt op mijn blog en social media. Vandaag begint november en zit de drukte erop, ik ben helemaal klaar bij mijn oude baan en kan nu weer mijn vrije tijd besteden aan mijn blog. Benieuwd wat ik de afgelopen 2/3 weken heb uitgespookt? Kijk mee!
Zoals ik al zei was deze afgelopen maand erg druk. Naast mijn nieuwe baan bij de Miss Etam moest ik ook op de overige dagen nog aan de slag bij mijn oude baan. Op maandag, woensdag en vrijdag aan de slag als vormgever en op de dinsdag en donderdag in de winkel.

De hele dag was het erg herfstig weer en koud. Ik keek er dan ook heel erg naar uit om s’avonds lekker een warme choco te maken met natuurlijk marshmallows. Zo lekker!!

De rest van de week maak ik vrijwel geen foto’s. De hele week keek ik uit naar zaterdag omdat mijn vriend en ik dan altijd lekker samen ontbijten. We halen verse broodjes en zitten zeker wel een uurtje lekker aan tafel wakker te worden. Deze ochtend vind ik altijd zo fijn!

Als wij zitten te ontbijten vraagt Iefje altijd wat aandacht en laat altijd even zien hoe schattig ze is. Lekker knuffelen met haar knuffeltje op haar rugje. <3

Zaterdagmiddag ga ik even de stad in en tref ik heel veel schattige Halloween spulletjes aan. Ik moest zo lachen om dit bewegende sprookje van Xenos. Voor de rest kwam ik bij Action nog deze leuke peperkoek mannetjes tegen voor in de kerstboom en die moesten natuurlijk mee naar huis.

Eind van de dag krijg ik mijn vriend zo ver om nog een keer naar het kraampje te gaan met pompoenen. Ik wou namelijk nog 1 grote pompoen voor bij de voordeur en dat is gelukt. Bij een tuinwinkel stond een kraam vol pompoenen maar het bleek dat ze nog meer hadden en die waren enorm. Ik word er zo blij van!

Eenmaal thuis duik ik in mijn kookboeken om een lekker gerechtje uit te kiezen voor de zaterdag!

En of ik nog niet genoeg kookboeken heb. Ik was heel benieuwd naar het nieuwe kookboek van Jamie Oliver en mijn vriend gelukkig ook. Zo had ik een goede reden om deze aan te schaffen. Het boek is super handig en vol makkelijke recepten alleen vind ik het wel erg jammer dat er vooral vleesgerechten in staan.

Afgelopen week werd ik onwijs verrast door mijn vriend met een heel bijzonder cadeautje. Ik lag al half te slapen toen die naast bed stond met een cadeautje in zijn hand. Ik pakte het uit en trof daar een prachtige kerstbal aan met daarop mijn hondje Bo geschilderd. Ik ben nog nooit zo emotioneel om een cadeautje geweest want oh wat vind ik het mooi. Het is zo persoonlijk en zo bijzonder!

Afgelopen maandag was officieel mijn laatste dag aan het werk als vormgever waar ik maar liefst 2 jaar heb gewerkt. Ik was toe aan iets heel anders en heb daarom mijn baan opgezegd en een baan aangenomen bij de Miss Etam. Ik kreeg vrijdag alvast voor het weekend een prachtige bos bloemen van mijn baas. Voor nu vind ik het fijn om even heel wat anders te doen maar mijn liefde voor vormgever heb ik nog wel. Ik zie wat de toekomst mij gaat brengen maar voor nu ben ik een heel tevreden mens!

En zaterdag vierde ik en mijn vriend een ‘nieuw hoofdstuk’ door lekker samen naar Zwolle te gaan en even te winkelen en lekker te lunchen. Nu ben ik qua broodjes altijd heel saai omdat ik heel erg van simpel houd. We zaten lekker bij de Bagels & Beans en natuurlijk kies ik dan voor een zoete bagel en een grote koffie. Heerlijk genieten zo!

Na een lekkere lunch en heel wat winkeltjes later komen we een pepernoot winkeltje tegen. Super leuk maar veel te duur natuurlijk! Daarna ook nog een blik werpen in Hudson’s Bay. Ik was erg benieuwd naar de winkel en vooral op de woonafdeling zag ik heel veel leuke spullen. Vooral deze decoratie voor een feestje vind ik geweldig. Voor mijn verjaardag ga ik deze denk ik toch maar aanschaffen!

Fijne dag gewenst!

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

6 Reacties

 1. 1 november 2017 / 19:30

  Ah wat een ontzettend lief en mooi cadeau van je vriend! Die peperkoek mannetjes zien er zo leuk uit. Zelf ben ik ze nog niet tegengekomen bij de Action, maar ga het toch eens in de gaten houden als ik er weer eens kom.

 2. 1 november 2017 / 11:00

  Leuk artikel dit! Ik vind insta stories zo leuk, heb dus ook veel van je foto’s daar al gezien!

 3. 1 november 2017 / 10:48

  Wat een leuk weekje!! Al die pepernoten pfffff… ik heb de verleiding alweer niet kunnen weerstan, oeps

 4. 1 november 2017 / 10:43

  Hele leuke diary, al die heerlijke herfstfoto’s! Perfect ook die chocolademelk mét marshmallows in kerstmok. Heel veel succes en geluk bij je nieuwe baan. Stiekem lijkt het me ook heerlijk om weer van kantoor te switchen naar in de winkel staan, daar haalde ik altijd zoveel voldoening uit!

 5. 1 november 2017 / 10:18

  Leuke diary! Tof dat je 5 ingredients hebt gekocht, ik heb ‘m ook en ben er héél enthousiast over. (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram