MY WEEK IN INSTA STORIES #25

MY WEEK IN INSTA STORIES #25

En weer zit er een weekje op! Vandaag ben ik ieder geval lekker op tijd met een nieuwe ‘My Week’. De foto’s die er namelijk tussen staan zijn nog maar van een paar uurtjes geleden. Snel he? Ieder geval had ik een fijn weekje die weer veel te snel omvloog.

1 ding is zeker waar ik deze week echt ben achter gekomen, ik heb een pompoen verslaving! Verder geniet ik van de herfst, maak ik lekker baksels vier ik gezellig de verjaardag van Larissa in het park met een herfstpicknick. Benieuwd wat ik heb uitgespookt? Kijk snel mee!

Het weekend stond in het teken van de City Run waar mijn vriend en schoonzusje Larissa aan mee deden. Ontzettend knap van allebei en ik ben ook zeker trots dat ze hem beide super snel hebben uitgelopen! Ik stond lekker langs de kant om ze aan te moedigen en natuurlijk bij de finish te staan voor een dikke knuffel. Eenmaal thuis steek ik lekker kaarsjes aan en geniet ik van de de gezelligheid in mijn huis. 

Ik had mijn kerstmokken maar weer tevoorschijn getoverd en mijn eerste theetje eruit is een feit. Ik word namelijk heel blij van zulke mokken ook al is het nog geen kerst, deze mokken mogen natuurlijk alvast gebruikt worden. En dan is het tijd voor een echte bezigheid voor de zondag, lekker iets bakken. Ik maak een echte herfstcrumble!

Zondagavond staat in het teken van Me Time en ga ik lekker uitgebreid mijn gezicht verzorgen met de fijne producten van Philosophy. En daarna duik ik lekker in bad met de Think Pink van Lush!

Maandag werk ik en dinsdag is het tijd voor de verjaardag van Larissa. Ze vierde het gezellig in het park en dat moest natuurlijk wel even gezellig versierd worden. We hingen slingers en ballonnen op en maakte en gezellige picknick. Ze had allerlei lekkers meegenomen waaronder een lekkere sneeuwster taart. Yummie!

Woensdag werk ik de hele dag en eenmaal thuis ligt Iefje lekker in de zon. Ze vind de zon echt heerlijk en zodra die in huis schijnt, gaat ze er gelijk lekker languit in liggen. S’avonds maak ik het weer gezellig in huis en steek ik lekker veel kaarsjes aan. Houden jullie hier ook zo van?

Donderdag ben ik lekker vrij en vlieg ik even snel de stad in. Ik was opzoek naar wat spullen maar uiteindelijk kwam ik thuis met deze super leuke deurmat van de Wibra. De deurmat heeft zwart met zilveren stippen en dat maakt hem zo leuk. Ik nam hem mee en vergat al het andere waar ik voor kwam. Typich…

Eenmal thuis kwam mijn moeder gezellig langs voor een kop thee en had gelijk een pakketje meegenomen. Een heel tof pakketje van Benefit met allerlei mooie producten. Binnenkort natuurlijk te zien op de blog!

Vrijdag werk ik weer de hele dag en vlieg in na het werken even langs de kapper. Eenmaal thuis had mijn vriend pannenkoeken gebakken waar ik helaas geen foto van heb gemaakt. Ik had zo zin in eten dat ik daar geen tijd voor had. Ik neem een lange douche, kijk een film op Netflix en duik vroeg mijn bed in.

Zaterdag zijn mijn vriend en ik de hele dag druk om de laatste dingen in de keuken af te maken. De afzuigkap moest namelijk nog steeds afgewerkt worden met een koof. De hele zaterdag waren we ermee begin en het resultaat mag er zijn. De keuken is op 1 klein dingetje helemaal af. Ik kan echt zeggen dat het mijn droomkeuken is!  De hele zaterdag regende het maar begin van de avond klaarde het toch een beetje op en was deze prachtige lucht het resultaat. Die moeste natuurlijk even op de foto.

Zondag slaap ik een klein beetje uit, vlieg met de stofzuiger door het huis, draai wat wasjes en gaan mijn vriend en ik opzoek naar een grote pompoen. In onze omgeving staan overal kraampjes waar mensen pompoenen en kalebassen worden verkocht. Ik heb echt een verslaving voor deze dingen en kan er geen genoeg van krijgen. Ik was nog opzoek naar een mega pompoen en tijdens onze zoektocht vond ik hem! Ik leek wel een klein kind hoe blij ik was.

Eigenlijk wou ik hem buiten voor de deur zetten maar ik heb toch besloten hem eerst even binnen te zetten. Hij is echt enorm en is zo leuk om naar te kijken!

De rest van de zondag staat in het teken van mijn blog en ondertussen duik ik even de keuken in om iets lekkers te bakken. Vanavond heb je natuurlijk weer ‘Heel Holland Bakt’ en daar hoort gewoon wat lekkers bij. Ik maakte Brownies! Tijdens het bakken hoor ik Iefje raar doen en zag ik dat zei ook dol is op de mega pompoen. Ze ging er de hele tijd omheen kroelen, zo schattig!

Zo nu duik ik weer de keuken in om het avondeten te maken. Vanavond staat er namelijk een groente lasagne op het menu! Daarna doe ik wat laatste blog dingen en duik ik lekker voor de tv. Fijne zondagavond iedereen!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

5 Reacties

 1. 4 oktober 2017 / 12:28

  Vind deze artikelen zó leuk! Vind het leuk dat je zoveel lekkere dingen bakt, wil hier zelf ook weer eens meer de tijd voor gaan nemen. Leuk idee ook die herfstpicknick, zo is een verjaardag vieren nóg leuker!

 2. Donna
  2 oktober 2017 / 08:48

  Wat een heerlijke herfst foto’s, die pompen <333
  De crumble en de brownie zien er ook heerlijk uit!

 3. Elfi
  1 oktober 2017 / 20:59

  Leuk overzicht! Fijn om te zien dat er nog mensen gelukkig worden van de herfst met de vallende bladeren, de donkere avonden en sfeervolle kaarsjes. 🙂 Wij zijn aan het bouwen en ik kan niet wachten om in ons huisje te zitten en het sfeervol te kunnen inrichten en het s avonds gezellig te maken.
  Ik ben wel benieuwd naar je keuken! Je hele huis lijkt heel gezellig ingericht te zijn en had ook graag een impressie van je keuken gezien (ook om inspiratie op te doen voor mijn toekomstige keuken 😉 ). Fijne week alvast!

  • 2 oktober 2017 / 08:50

   Ohh wat leuk dat jullie bezig zijn met een huis!! Spannende en hele leuke tijd! Ik zit er over te twijfelen om een artikel over mijn keuken te maken om een impressie te delen. Misschien dat ik dat binnenkort ga doen en anders vast op mijn Instagram wel kleine sneak previews! 😀

   Jij ook een fijne week gewenst!

   • Elfi
    2 oktober 2017 / 10:20

    Oewh dan ga ik je zeker volgen op Instagram! 😉 En dat artikel lijkt me sowieso een leuk idee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram