My week in Insta Stories #24

My week in Insta Stories #24

Hello ladies! Jeetjemina wat is het alweer een tijdje geleden dat ik voor het laats een ‘Insta Week’ online heb gezet. Dit komt eigenlijk omdat ik de laatste tijd vooral foto’s maak in Instagram Stories en niet echt ‘gewone foto’s. Tijd om deze foto’s maar eens bij elkaar te zoeken en een kijkje te geven in afgelopen 2 á 3 weken. Benieuwd wat ik allemaal heb uitgespookt? Kijk mee!

Bij mij stonden de afgelopen 2 weken al echt in het teken van de Herfst. Ieder jaar kijk ik uit naar de pompoenen en kalebassen. En nu ik mijn eigen huis heb kan ik extra goed uitpakken om mijn huis en tuin ermee te versieren. Haha! In onze omgeving staan al volop kraampjes met heel veel pompoenen en kalebassen en dat is natuurlijk de ideale plek om goedkoop deze leuke dingen te scoren. Ik haalde mijn vriend over en ging naar een enorme kraam waar ze heel soorten verkochten. Uiteindelijk nam ik een tas vol mee met hele toffe exemplaren. 

Sinds kort heb ik andere werkdagen en ben ik lekker op de donderdag vrij. Ontzettend fijn omdat ik dan naar de markt kan. Ik ga al vroeg heen, haal wat mooie bloemen voor in huis en een tas vol met fruit en groente. Het was ontzettend zwaar sjouwen en ik had mijn fiets ook iets te ver weggezet, maar uiteindelijk was ik toch aangekomen met een uitgerekte arm bij mijn fiets. Op naar huis! 

Vrijdag uit mijn werk fiets ik langs de kinderboerderij waar ik zin had om te kijken bij de dieren. Ik vind dat altijd zo gezellig en leuk. Goed begin van het weekend om deze lieverd te zien! Thuis staat er een pakketje klaar, namelijk een doos van Tuincentrum.nl vol mooie planten. Ik ben dol op planten en heb deze nu gedecoreerd in de slaapkamer. Heb je het artikel ervan al gezien?

Zaterdags gaan mijn vriend en ik naar Zwolle om lekker even te winkelen. Hij opzoek naar nieuwe schoenen en ik opzoek naar van alles en nog wat. Zoals het altijd bij mannen gaat zijn ze super snel geslaagd en hebben ze alweer zin om naar huis te gaan. Ik heb dan nog maar 1 winkel gezien en wil nog wel even blijven dus besluiten we even samen koffie te drinken en vervolgens ga ik alleen even verder winkelen. Na een lekkere shopmiddag neem ik de trein terug en trakteer ik mezelf nog even op een latte!

De zondag is een gezellig dag, er is namelijk ‘Picknick in the park’ en dat betekent dat iedereen gezellig kan gaan picknicken in het park met live muziek, voorstellingen en kraampjes met eten. Ik en Larissa gaan samen heen en nemen allerlei lekkers mee. De zon schijnt ook nog is heerlijk en het is echt genieten. We hadden een mooi plekje bij het water uitgezocht en konden lekker genieten met de muziek op de achtergrond.

Maandag werk ik en dinsdag staat er weer iets leuks op de planning. Ik had namelijk 2 kaartjes gekocht om La La Land in de Schouwburg te gaan kijken met Larissa. Deze film wou ik heel graag zien in de bios maar dat was er toen helaas niet van gekomen. Ik was dan enorm blij dat hij in het Filmhuis nog gedraaid werd. Van begin tot eind heb ik genoten van de film, wat is die super leuk zeg. Ik ga hem maar op DVD aanschaffen zodat ik hem nog 100x kan bekijken.

De rest van de week werk ik, ga ik weer naar de markt en maak eigenlijk geen foto’s. Zondags ga ik lekker naar het bos samen met mijn vriend en Larissa. Zij besluiten te gaan hardlopen en ik ga lekker in het zonnetje genieten. En ja, weer in mijn oker gele trui omdat dit nu al mijn favoriete herfsttrui is! De rest van de dag ben ik lekker aan het lezen en theetjes drinken. Gezellig samen met Iefje. 

Dan begint er een nieuwe week met een spannende maandag. Zoals je misschien hebt meegekregen was ik opzoek naar een nieuwe baan. Deze had ik snel gevonden bij de ZARA op de kinderafdeling. Ja ja wat een verandering, van Grafisch vormgever naar winkelmedewerker. Het vormgeven zeg ik niet helemaal gedag omdat ik in mijn vrije tijd nog lekker ontwerp maar het was tijd voor een nieuw avontuur. Ik werd aangenomen bij de ZARA maar besloot naar de 1ste week alweer te stoppen. Werken bij de ZARA moet je echt kunnen en leuk vinden, ik had mij vergist en merkte dat dit niet is wat bij mij past ook al is het in een van mijn favoriete winkels. Ik ging weer aan de slag bij mijn oude baan als vormgever maar ondertussen zat ik niet stil. Binnen enkele dag had ik een nieuwe sollicitatie bij Miss Etam en dat leek mij wel een juiste plek voor mij. Ik wil namelijk mensen adviseren en meer in contact staan met klanten, iets wat bij de ZARA niet echt het geval is. Ik had een onwijs leuk gesprek maar was niet de enige die erop had gereageerd.

Afgelopen maandag kreeg ik het verlossende telefoontje dat ik de baan had. Super blij en afgelopen dinsdag tekende ik al het contact! Ik kijk er enorm naar uit en ben heel benieuwd naar dit nieuwe avontuur. Werken in de winkel heb ik altijd enorm leuk gevonden maar toen het vormgeven op mijn pad kwam koos ik daarvoor. Nu ga ik mij richten op Miss Etam en kijk ik echt uit om te te beginnen. Mijn moeder en zus waren ook in de stad waarmee ik nog even gezellig ging rondwandelen. Bij de Action zagen we deze houten soldaatjes voor de kerst en OMG, die moesten meer naar huis!

Donderdag is mega vies weer en koud. Ik vind kou heel moeilijk om aan te wennen ik wil al veel te vroeg de kachel aan. Dit is niet handig want de ergste kou moet natuurlijk nog komen. Donderdag rommel ik lekker aan in huis, doe wat werk voor mijn blog en geniet van heel veel kopjes thee. Deze van M&S is echt heerlijk. S’avonds klaart het weer iets op maar waait het nog wel lekker. Ik haal mijn vriend weer over om even langs een pompoen kraampje te lopen, haha. Ik koop uiteindelijk niks omdat deze echt iets te duur was. Dan maar even een lekkere wandeling maken in de frisse wind.

En dan is het alweer lekker weekend, zaterdag! Mijn vriend haalt lekker ontbijt op en ik maak de tafel klaar. Iefje is lekker aan het knuffelen met haar eekhoorn. Het enige speeltje waar ze mee speelt en dat ziet er altijd zo schattig uit. Love!! Ohja en dit artikel begon ik met pompoenen en sluit ik ook mee af. Vrijdagvond gingen we nog even langs mijn stiefzus die gewoon een hele hoop pompoenen en kalebassen heeft groeien in haar moestuin. Ik kreeg van haar een tas vol en die heb ik al even gezellig gedecoreerd op de tuintafel. Ziet het er niet gezellig uit zo? hihi!

Fijne zondag!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

7 Reacties

 1. 19 september 2017 / 11:16

  Aaah wat leuk, gefeliciteerd met je nieuwe baan! Goed ook dat je je hart volgde en weer gestopt bent met Zara. Leuk dat je ook blijft vormgeven want daar ben je volgens mij echt onwijs goed in!

 2. 19 september 2017 / 09:09

  Gefeliciteeerd met je nieuwe job! De houten notenkrakers zijn zo leuk!

  • 19 september 2017 / 09:21

   Dankjewel :D! Ja leuk zijn ze he! Bij Action hebben ze ook echt alles.

 3. Donna
  19 september 2017 / 08:05

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan!!
  La la land is inderdaad een super leuk film, snel weer een keertje kijken.

  Fijne dag X.

 4. 17 september 2017 / 10:41

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan!
  Zo leuk dat jij de tuintafel versierd had.
  Leuk dat je zus jou spullen mee had gegeven om het huis mee te versieren….
  Waar had je die mooie trui van jou geshopt?

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram