MY WEEK IN INSTA STORIES #2

MY WEEK IN INSTA STORIES #2

Tijd voor een nieuw kijkje in mijn leven doormiddel van de foto’s die ik heb gedeeld op mijn Insta Stories. Ik merk dat ik nog heel af en toe echt foto’s plaats op Instagram maar dat ik toch het meest gebruik maak van de stories. Ik heb ieder geval weer een aantal foto’s bij elkaar verzameld van afgelopen week. Benieuwd wat ik heb uitgespookt? Kijk mee!

Ik schreef er al een artikel over, ik heb een nieuw merk ontdekt waar ik super enthousiast over ben. Namelijk het merk Scento! Scento is een merk dat verkrijgbaar is bij de ICI Paris XL en geuren voor in huis verkoopt zoals kaarsjes, geurstokjes en home spray. Ik ben helemaal fan van de Chashmere & Cotton geur en mijn huis ruikt er heerlijke naar.


Vorige week kwam Larissa langs om wat dingetjes te regelen. Omdat ik haar ergens mee ging helpen nam zo als bedankje een lief bosje met bloementjes mee. Super lief!
Iefje hielp ook goed mee en hield alles goed in de gaten vanuit haar mandje.

Me Time momentjes heb ik iedere dag. Wanneer ik s’avond thuis kom vind ik het heerlijk om mijn gezicht direct te reinigen. Ik gebruik heel graag voor mijn huid producten van Philosophy, Clinique en voor extra verzorging Sisley! Daarna jump ik op de bank in de meest comfy pyjama die er bestaat en vermaak ik mij prima met Netflix!

Ik laat niet heel vaak mijn make-up zien maar toch gebruik ik al een hele poos deze 2 producten van Benefit voor mijn wenkbrauwen. Het is de 3D brow Tones en de Precisely My Brow Pencil. Beide vind ik super fijn in gebruik en perfect voor het stylen van mijn wenkies!

Afgelopen week bracht ik een bezoekje bij de Action en daar kwam ik best wat leuke dingen tegen. Waaronder het spiegelbakje voor kaarsjes in te doen. Als je in dit bakje 4 waxine lampjes brandt lijkt het door de spiegeling alsof je er oneindig veel aan hebt. Ik vind het effect zo fascinerend en leuk!

Afgelopen woensdag was ik aan het werk en kreeg ik hele leuke foto’s van mijn vriend doorgestuurd die heerlijk aan het genieten is van zijn vakantie. Niet alleen hij was aan het genieten maar ook Iefje had het goed voor elkaar. Zodra het zonnetje schijnt vind ze het heerlijk om er lekker in de liggen!

Mijn vriend heeft een weekje vakantie en ook ik heb een paar dagen vrij genomen zodat we wat leuke dingen konden doen. Zo gingen we oa. een dagje naar Zwolle om daar wat rond te lopen en natuurlijk even een lekker koffie te drinken. Altijd leuk zulke uitjes.

Woensdag was mijn laatste werkdag van de week en uit mijn werk had mijn vriend heerlijk voor mij gekookt. Mijn favoriete broodje met warme geitenkaas, gegrilde groentes, nootjes op een zuurdesem broodje. Als ik de foto weer zie krijg ik er direct weer zin in. Super lief en heel lekker!

Bij de vakantie horen natuurlijk dagjes weg en zo gingen we gisteren ook nog een dagje naar Leeuwarden toe. Lekkere koffies drinken, hapje eten en winkeltjes kijken. Uitiendelijk kocht ik niks maar mijn vriend kon nog aardig wat leuke items vinden!

Ik werd nog wel even verliefd op deze mooie roze velvet stoel van de Sissy Boy. De roze kleur is zo prachtig!!


Dagelijks op de hoogte blijven van mijn Insta Stories?
Volg mij dan op Instagram: Lauralouisenl

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

  1. 9 februari 2018 / 10:56

    Wat een leuk idee om dit zo te doen! Insta Stories geven vaak goed aan wat je overdag hebt gedaan. Dat broodje dat je vriend maakte ziet er zo lekker uit! Sowieso allemaal heel leuke en mooie fotootjes. Malou x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram