MY WEEK IN INSTA STORIES #8

MY WEEK IN INSTA STORIES #8

Wow! Het is gewoon alweer April. Ieder geval wil ik beginnen met het wensen van 2 heerlijke fijne en zoete Paasdagen! Heb je al een lekker ontbijtje achter de rug? En heb je al eieren lopen zoeken? Ik heb ieder geval een genoten van een heerlijk ontbijtje en ga deze 1ste Paasdag lekker rustig doorbrengen met mijn vriend.

Afgelopen week heb ik namelijk genoten van genoeg leuke dagen en vandaag mag het ook wel even weer wat rustiger aan. Benieuwd wat ik allemaal heb uitgespookt? Kijk snel mee!


Net als toen de klok terug ging heb ik nu met de klok vooruit ook weer moeite om eraan te wennen. Vorige week ging natuurlijk de klok vooruit en jeetjemina, een week later heb ik het eindelijk weer onder controle. Vooral de maandag en de dinsdag was moeilijk doorheen te komen, ik was zo moe en kon echt niet wennen. Ook al is het maar 1 uurtje verschil, ik heb altijd het gevoel dat het heel wat uren zijn, haha!

Natuurlijk moest er wel gewoon gewerkt worden en boodschapjes worden gehaald. Onderanderen voor Iefje die weer een nieuwe zak brokjes moest hebben. Iefje eet alleen dieetvoer en daarvoor moet ik altijd naar de welkoop toe. Verder haalde ik ook nog wat lekkers voor het konijn van mijn ouders, Brammetje. Met lege handen aankomen vind ik nooit leuk!

Dinsdag na het werken ging ik door naar de ouders van mijn vriend want zijn vader was jarig. Larissa had hiervoor speciaal een heerlijk diner gemaakt met heel veel lekkers. Ik heb er echt enorm van genoten en zat dan ook aardig vol. Het toetje was helemaal het toppunt maar daarvan ben ik helemaal vergeten een foto te maken.

Na het eten nog even lekker thee drinken uit de prachtige nieuwe theepot van de moeder van mijn vriend. Deze is van Laura Ashley en echt een pareltje. Ze had lekkere verse thee erin gemaakt met sinaasappel, kaneel en laurier.

De rest van de week werk ik en donderdagavond kan ik samen met mijn vriend alvast het weekend vieren. Ik besloot een pasta te maken uit het kookboek van Nigella en deze was echt heerlijk. Bij het recept hoorde ook wat geraspte kaar en als er iets is waar ik een hekel aan heb, dan is het kaas raspen. Ik vind dat zo zwaar en onhandig werk. Als het dan uiteindelijk gelukt is en de keuken onder de kaas rasp zit ben ik er ook voor een tijdje weer helemaal klaar mee.

Om het weekend goed te beginnen besloten we lekker een film te kijken via Pathé thuis. We gingen voor Dunkirk.

Op Goede Vrijdag ging we lekker wat rondrijen en oa. langs Elburg wat echt een super schattig stadje is. Ik keek mijn ogen echt uit hoe klein alle steegjes waren en hoe schattig de winkeltjes zijn. Het is alleen wel erg klein waardoor je er snel doorheen bent en het wel gezien hebt.

Tijd om even genieten van een lekker kopje koffie. Yum!

De winkeltjes in Elburg waren zo schattig, ik word er altijd zo blij van. Dit bloemenwinkeltje moest dan ook echt even op de foto!

Weer terug naar huis in de auto. Tijd voor een selfie! De rest van de vrijdag was een heerlijke gezellige dag.

Gisteren had ik opnieuw een gezellig dagje, ik ging samen met mijn vriend, Larissa en nog een vriend naar Zwolle. Allereerst even gezellig wat drinken met zijn alle en vervolgens gingen Lariss en ik even samen de stad in. We gingen zitten bij de Chocolate Company wat nieuw zit in Zwolle. Het draait er natuurlijk om alles wat bij chocola komt kijken maar toch ik voor een cappuccino. Vind ik vaak nog net wat lekkerder dan chocolademelk. (en ik kon anders ook nieuw kiezen welke chocolade melk smaak ik zou nemen…)

Larissa was opzoek naar nieuwe schoenen en ik had eigenlijk helemaal niks nodig dus was lekker aan het mee zoeken voor haar. We kwamen nog wel een setje oorbellen tegen die we beide zo leuk vonden besloten mee te nemen. Het ging om een hangertje met een panter en een setje met een mooi ringetje. We kochten de setjes en namen van beide 1 oorbel. Daarna begonnen we een oorbellen missie omdat we beide heel graag een klein goud bijtje als oorbel wouden. Bij een boetiekje vonden we ze en die ging natuurlijk mee. Uiteindelijk heb ik een compleet nieuwe oorbellen party in mijn oor. Het maken van een foto was alleen niet zo makkelijk.

Na het winkelen gingen we ergens wat eten en daarna door naar de bioscoop waar ik ontzettend veel zin in had. We gingen namelijk naar Peter Rabbit en hier keek ik zo naar uit. Voor de film nog even op de foto met toepasselijke konijnen oren filter. De film was trouwens GEWELDIG en wat hebben we gelachen. Hij is nog veel leuker dan ik had verwacht en kijk nu al uit om hem nog een keertje te kijken. Liefde voor zulke films!

En natuurlijk is het vandaag Pasen en vanochtend heb ik dat al een beetje gevierd met mijn vriend. Ik was al vroeg wakker en dekte de tafel met wat verse broodjes en beleg. Lekkere grote pot thee erbij, verse sapje en genieten maar. Ik vind Pasen zo gezellig! Voor de rest doe ik niet zoveel met Pasen maar dit ontbijtje was al perfect. Heerlijk lang tafelen en bomvol raken van alle zoetigheid. Yum!


Fijn Paas Weekend!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

3 Reacties

 1. 4 april 2018 / 15:22

  Ziet er allemaal heel gezellig uit!

 2. Jetta
  2 april 2018 / 08:09

  Gezellig paasontbijt had je 😀

 3. Kim
  2 april 2018 / 08:08

  Wat een gezellige week heb je gehad. Elburg ziet er echt schattig uit.
  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram