MY WEEK IN INSTA STORIES #7

MY WEEK IN INSTA STORIES #7

De week is alweer voor bij en het is officieel lente! Ik ben dol op de lente en kijk echt uit naar het zonnetje die zich weer vaker gaat laten zien. Afgelopen week heb ik vooral veel gewerkt en wat minder foto’s gemaakt. Toch had ik een heel gezellig weekend met gezellige uitjes.

Benieuwd wat ik allemaal heb uitgespookt? Kijk mee!


In het artikel van gisteren over mijn favoriete paaseietjes schreef ik al dat ik helemaal blij werd toen ik zag dat Albert Heijn een koekjesdeeg variant verkocht. Natuurlijk moest dat gelijk geproefd worden en ging ik dan ook doen. Op de dinsdag was ik even gezellig met mijn moeder in de stad en haalde we een zakje op!

De rest van de week werkte ik vooral en maakte ik weinig foto’s behalve op donderdagavond. Ik had een grote pot thee gezet en keek gezellig met mijn vriend lekker lang tv met heel veel kopjes thee. Zo gezellig!

Yay weekend! Iedere zaterdagochtend ontbijten mijn vriend en ik lekker uitgebreid. Deze ochtend stond in het teken van pannenkoeken maar dan wel een gezonde versie met spelt en havermeel. Yum Yum!

Zaterdag was een fijne dag, de temperatuur was heerlijk zacht en dat vroeg om een wandeling. We gingen samen even wandelen naar de stad om even wat winkeltjes te kijken en op de markt wat te kopen. Het is nu officieel lente en ook al komt het zonnetje er nog niet door, ik geniet al volop van al dat moois was de lente met zich mee brengt!

Tijdens ons tripje naar de stad besloten we lekker even te lunchen. Eerst even een kopje koffie en daarna lekker wat hapjes bestellen.

We bestelde allerlei kleine hapjes waaronder broodjes met verschillende tapenade, een vlees plankje voor vriendlief, kaas en olijven. Omdat het zo gezellig was besloten we ook de ouders van mijn vriend uit te nodigen en die schoven gezellig aan.

Na een gezellige middag ging ik nog even langs bij het huiskonijn van mijn ouders, brammetje. Brammetje is echt een lieverd en totaal niet bang voor mensen. Hij vind het heerlijk om te knuffelen en zit graag op de stoelen, de bank en de poef voor de kachel. Zo lief!

Zondag had ik opnieuw een gezellig dagje en ging ik met Larissa nog even de stad in. We gingen oa. even bij H&M kijken waar ik nog goed slaagde met de 1+1 actie op alle sale. Daarna nog even lekker wat drinken en eten op terras. Gezellig!

Eind van de zondagmiddag, lekker thuis en knuffelen met Iefje!


Wil je als eerste op de hoogte zijn van mijn foto’s? Volg mij dan op Instagram: LauralouiseNL

Fijne week gewenst!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

  1. 27 maart 2018 / 07:59

    Die nacho’s <3. Lekker weekje heb je gehad!

  2. 26 maart 2018 / 18:30

    Gezellige foto’s! Die paaseitjes van de AH moet ik ook echt gaan proeven haha.

  3. 26 maart 2018 / 13:43

    Wat een hoop gezellige en leuke dingetjes heb je gedaan! Die nacho’s zien er heerlijk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram