My Week #9 | Het voorjaar komt eraan!

My Week #9 | Het voorjaar komt eraan!

Goedemorgen! Het is weer maandag en ik heb weer een weekoverzicht voor jullie klaarstaan. Afgelopen week vloog weer om met een enorme regenachtige woensdag maar met een heerlijk voorjaarsweekend.

Ik heb genoten van het zonnetje, het tuinieren maar ook van Iefje en een hoop andere dingen. Benieuwd wat ik allemaal heb uitgespookt? Kijk mee!

mijweek

Pas woensdag op mijn heerlijke vrije dag begon ik met het maken van foto’s voor ‘My Week’. Ik ging s’ochtends met mijn zus naar de Intratuin en s’middags nog even met mama naar de Action. Daarna moest ik hard aan de slag voor mijn blog maar voor ik begon eerst een krentenbol met hagelslag, zo lekker!

week1

Een week geleden bestelde ik bij Bol.com dit boek en in de mail stond dat hij donderdag geleverd zou worden. Opeens hoorde ik een klap en zag ik dat het pakketje al in de brievenbus lag. Een dagje eerder dan gepland maar super fijn zo op mijn vrije dag.

week2

Hard aan het werk voor mijn blog al werd dat wel een beetje lastig gemaakt door Iefje. Ze is zo ontzettend snel gewend geraakt in de huis dat ze zich al helemaal thuis voelt. Nieuwe mensen vind ze nog spannend maar ze kan er snel aan wennen. Heel fijn om haar zo te zien ontspannen na een hoop moeilijke jaren die ze heeft gehad.

week3

Donderdag werk ik en duik ik lekker vroeg mijn bed ik. Ik kijk uit naar het weekend.

week4

En vrijdag is het dan eindelijk weer zover, lekker weekend. Mijn moeder bracht nog even wat pakketjes langs die waren gebracht. In de pakketjes zitten een hele hoop mooie producten die ik snel met jullie ga delen.

Larissa komt eten en daarna rijden we met ze drieën naar de Ikea toe. Mijn vriend en ik wouden namelijk een nieuw TV meubel. Het meubel dat we al hadden paste qua hout niet goed met de tafel en het bankje waardoor we opzoek gingen naar een clean meubel. Dit is gelukt!

week5

Ik moet Iefje leren om de krabpaal te gebruiken maar dat gaat nog niet helmaal zoals het hoort. Ze raakt hem aan maar gebruikt het het liefst horizontaal. Zo snoezig!

week6

Zaterdag ontbijt ik heerlijk met een croissantje en krijg ik bezoek van mijn schoonouders. Zij hielpen mee in de tuin en het snoeien van onze appelboom. Heel lief!

Daarna dook ik snel even de stad in en kocht ik deze zakken met koffiebonen voor mijn vriend. Ze zagen er leuk uit en waren ook nog is 1+1 gratis.

week7

Daarna bracht ik nog een bezoekje aan de Aldi waar ik deze heerlijke suikervrije granola kocht.

week9

Einde van de middag deden we onze wekelijkse boodschappen met een tussenstop bij de Intratuin. We zijn bezig met de tuin gezellig maken en willen ook een moestuin. Hiervoor gingen we alvast even oriënteren. Ik werd helemaal blij van deze mini olijfboompjes. Even een goed plekje kopen en dan neem ik ze volgende week mee.

week11

Zondagochtend ga ik direct de granola proeven en ik maak voor mijn vriend en mij een heerlijke ontbijtje met griekse yoghurt, framboosjes, banaan, rozijnen en granola. Super lekker!

week12

Ook zondag was het weer heerlijke weer en doken we de tuin in. Mijn vriend begon al met de moestuin. Hij is inmiddels af maar daar laat ik volgende week de foto’s van zien.

week13

Ik was bezig met onkruid weghalen maar kon het niet aan om deze schattige voorjaarsbloemetjes weg te doen. Ik heb ze maar even in een mandje gezet.

week14

S’middags ging ik naar Larissa toe om haar te helpen met behang afhalen. Een beste klus maar het is ons samen goed gelukt!

De rest van de zondag heb ik heerlijke doorgebracht op de bank. Lekker ontspannen en genieten van Boer zoekt vrouw natuurlijk!

Een hele fijne week gewenst!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

8 Reacties

 1. Donna
  14 maart 2017 / 08:30

  Oh heerlijk een moestuintjee!!! Wat een leuke foto’s van Iefje <3

 2. 13 maart 2017 / 18:48

  Zo een moestuin is echt leuk, alleen ik laat planten al doodgaan,…..dusja niet echt mijn ding ahhahahha

 3. 13 maart 2017 / 15:33

  oh behang eraf halen is altijd een gedoe.. wij maken het meestal nat en dan schrapen..

  • 14 maart 2017 / 08:30

   Ja wij hadden een stoommachine gehuurd dat werkte ook heel goed. Maar het blijft een klus 😛

 4. 13 maart 2017 / 09:31

  Ah heerlijk hè, dat zonnetje!! Super leuk dat jullie een moestuin aan het maken zijn 🙂

 5. 13 maart 2017 / 08:29

  Leuk dat jullie een moestuin maken!
  Grappig om te zien hoe de poes met de krabpaal speelt.

  Xoxo

 6. 13 maart 2017 / 08:19

  Hmmm wat een leuke week! Zulke olijfboompjes vind ik ook echt geweldig. En wat leuk dat jullie een moestuin hebben, dat hebben wij ook! Ik ben super benieuwd naar die pakketjes. Malou x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram