My Week #8 Een rustig weekje & mooie rozen!

My Week #8 Een rustig weekje & mooie rozen!

Zoals jullie waarschijnlijk wel hebben gezien stond er afgelopen maandagochtend geen ‘My week’ artikel online. Dit komt eigenlijk doordat ik Zondagavond heerlijk onderuit op de bank lag te genieten van Boer zoekt vrouw.

Ik had echt een luie zondagavond en na een heerlijke warm bad dook ik lekker mijn bed in. Vandaar dat het artikel iets later online is dan gepland. Ik zal ieder geval zorgen dat aankomende zondag Boer zoekt vrouw even moet wachten tot ik het artikel erop heb! Benieuwd naar afgelopen week? Kijk mee!

Dinsdag uit mijn werk richt ik mij op het artikel met de NYC lipproducten. Ik ontving een tijdje geleden namelijk heel wat kleurtjes en deze wou ik uitgebreid testen. Dinsdag avond maakte ik het artikel, woensdagochtend de foto’s en heel veel swatches. Het artikel ging zondag online en ik ben blij! Het kost best wat tijd maar dan heb je wel een uitgebreid en mooi resultaat. Benieuwd? Kijk hier naar het artikel!

w2

Woensdag was ik heerlijk vrij en s’ochtends deden mijn moeder en ik samen even wat boodschapjes!

w1

Eind van de middag ging ik naar de Intratuin, ik zag een hele hoop leuke items maar hield mij in. Bij de koopjeshoek ging het eerst helemaal fout en kwamen er toch een aantal producten in mijn mandje. Uiteindelijk heel verstandig toch alles terug gezet. Voor al die leuke decoratie dingen heb ik gewoon even geen plek op dit moment.

w3

Ik was Iefje kwijt in huis maar lang hoefde ik niet te zoeken. Ik hoorde een klein mauwtje en in de badkamer stond ze in bad. Zo schattig die oortjes die erbovenuit steken.

w4

Donderdag ben ik de hele dag aan het werk en zodra ik thuis kom maak ik lekker een cappuccino klaar en lees ik de een oude Linda. Mijn moeder en ik zijn samen lid en bij haar komt als eerste de Linda bezig. Zodra zij hem uit heeft krijg ik hem mee!

w5

Vrijdag had ik plotseling een belangrijke privé afspraak. Hiervoor moest ik met de trein naar Zwolle.

w6

In Zwolle liep ik langs de Primark die al bijna opent! Ik ga zeker een keertje kijken!

w7

Na de afspraak ging ik snel terug naar de trein, het regende behoorlijk en het was ook best koud. Voor ik de trein in ging haalde ik nog even lekker een latte met caramel!

w8

Ik kon eindelijk beginnen aan het weekend en dat deed ik al in de trein met een leuk nieuw boek!

w9

Mijn vriend haalde mij gelukkig van het station en daarna door naar huis. We besloten lekker makkelijk te doen en haalde dan ook pizza. Zelf vind ik diepvries pizza niet heel lekker maar af en toe wel heerlijk makkelijk.

w10

Na de pizza trok ik heerlijk mijn chill pakje aan en kroop ik op de bank. Tot de telefoon ging en Larissa zin had om naar de stad te gaan. Ik was erg moe maar had toch wel een beetje zin en trok daarom maar snel weer mijn normale kleding aan om te gaan!

We gingen lekker wat winkeltjes bekijken en ik kocht een aantal dingen. Bij de Action vond ik dit stickervel. Zo schattig!

w11

En bij de Wibra kocht ik dit haasje van wit porselein. Zo schattig!

w12

En om het huis helemaal in de Paas stemming te maken kocht ik bij de HEMA een heerlijke zak met eitjes. Al jaren is de oranje met karamel mijn favoriet maar dit jaar heb je die niet meer los te koop. Ik wou perse de oranje dus moest ik gaan voor een voordeel zak. Zo jammer HEMA dat jullie die hebben ingeruild voor de sea salt karamel…

w13

Voor mijn housewarming kreeg ik van mijn schoonouders allemaal heerlijke spulletjes waaronder de winterthee van Dille & Kamille. Ik heb hem pas geopend maar hij is al bijna op. Deze thee behoort echt tot mijn grote favoriet, zo lekker! De zaterdag begon ik dan ook lekker met een kopje!

w14

Zaterdagmiddag trakteerde mijn vriend mij op een mooie bos bloemen. In de bloemist mocht ikzelf wat uitzoeken en koos ik voor deze mooie rozen. Love it!

w15De rest van de dag breng ik door in huis, ik maak schoon en ga nog even gezellig langs mijn ouders! S’avond maak ik broccoli soep, gegrilde groente met geitenkaas en voor mijn vriend een stukje vlees. Iefje kijkt toe naar al het lekkers!

w16

Zondag stond in het teken van klussen bij Larissa. Ik sliep wat uit en in de middag ging ik haar kant op om een muurtje te verven! De rest van de avond plof ik op de bank en ga ik natuurlijk Boer zoekt vrouw kijken!

Tot volgende week!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

6 Reacties

 1. 9 maart 2017 / 22:55

  Zo een leuke week had je 😉
  Van welk merk is het prachtige gekleurde servies?
  Het ziet er mooi uit.

  Xoxo

 2. Catho
  9 maart 2017 / 11:09

  Oh dat ziet er een leuk boek uit dat je leest op de trein! Welke is het! 🙂

 3. Donna
  9 maart 2017 / 08:29

  Wat een mooie rozen <3
  & wat ligt iefje er schattig bij in bad.
  Liefs

 4. 8 maart 2017 / 22:24

  Fijne week!! Wat lief dat je een bos bloemen kreeg!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram