My Week #7 | Maak kennis met Iefje!

My Week #7 | Maak kennis met Iefje!

Afgelopen week leek maar niet voorbij te gaan. Mijn hoofd stond namelijk alleen maar gericht op 1 ding, naar het asiel toe om poes iefje op te halen. Maar voor dat het vrijdag was ging er eerst een hele werkweek voorbij!

Een week waarin ik natuurlijk al wel een hoop voorbereidingen moest doen voor de komst van ons nieuwe vriendinnetje. Benieuwd wat ik allemaal heb uitgespookt? Kijk mee!

weekoverzicht

1a

Ik stond een beetje versteld van mijzelf toen ik erachter kwam dat sokken aan had met daarover pantoffels en daarover nog een keer pantoffels. He? Of ik had onbewust hele koude voeten of ik zat echt met mijn hoofd bij iets anders.

2a

Maandag en dinsdag ben ik aan het werk maar woensdag gaan mijn moeder en ik al vroeg op pad om wat inkopen te doen voor onze nieuw bewoner. Ik had er zoveel zin in en zorgde dat ik alles in huis had. Dit waren mijn aankoopjes van de Welkoop.

3a

Waaronder ook dit hele schattige voerbakje. Hoe leuk is die?

4a

Na het inkopen doen ging op op de thee bij mijn zus waar we het een en ander gingen bespreken voor het bruiloft! Ze had allemaal lekkere chocolaatjes in huis gehaald en dronken daarbij lekkere kopjes thee.

4b

Eenmaal thuis dook ik op de bank en keek ik Boer zoekt vrouw terug. Zo leuk!

5a

En S’avonds maak ik zoete aardappel uit de oven met een geitenkaas salade.

6a

Donderdag ben ik de hele dag aan het werk maar om half 5 zet mijn vriend mij af in de stad. Ik had nog een reismandje nodig en een krabpaal. Dit scoorde ik bij de Action.

7a

Mandje in elkaar gezet en lekker dekentje ingelegd voor kleine iefje. Ik wou het voor haar zo comfortabel mogelijk maken ook al blijft z’n reismandje geen fijn ding.

8A

En ook de krabpaal moest in elkaar. Ook al is het super simpel, ik heb totaal geen inzicht hoe zoiets in elkaar moest. Uiteindelijk lukte het en stond alles klaar voor de dag van morgen.

9a

In de ochtend nog even werken en eind van de middag gaan mijn vriend en ik helemaal naar Doetinchem. Via de ‘Ik zoek baas’ App en website heb ik de afgelopen tijd heel wat asieldieren bekeken en het liefst nam ik ze allemaal in huis. Ik heb uiteindelijk gekozen voor poes iefje die ook de hele tijd in mijn hoofd bleef hangen. Iefje heeft namelijk al heel wat meegemaakt en haar medisch dossier is ook niet al te fijn. Toch is iefje helemaal opgeknapt en al een tijdje opzoek naar een baasje. Ze zat alleen in het asiel wat totaal niet onze buurt zat dus dat werd nog wel een flinke reis met de nodige files. Mijn vriend vond het gelukkig totaal niet erg om haar op te halen!

10aEenmaal in het asiel mocht ik kennis maken met iefje die samen met nog een andere kat verbleef op de Kitten Zolder. Allebei kunnen ze namelijk niet goed met andere katten en zijn erg stress gevoelig en bang. Ze hadden het dat ook wel erg gezellig hier op de zolder waar op dat moment geen kittens verbleven.

11a

Iefje zat in haar hokje omdat ze haar voer moest opeten voor we haar mee konden nemen. Ik werd direct verliefd op dit schattige, lieve en zo bijzondere poesje.

12a

En ook mijn vriend vond haar direct geweldig. Ze is heel bang maar een kopje geven durfde ze wel direct.

13a

Eenmaal thuis was het voor haar heel wennen. Ze dook achter de verwarming waar we haar rustig op haar gemakje lieten. En sneller als verwacht kroop ze al lekker bij ons op de bank om Netflix mee te kijken en te knuffelen. Ik werd helemaal gelukkig van dit moment. Z’n lief poesje die aan het lot is overgelaten, veel heeft meegemaakt kan dan eindelijk beginnen aan haar leventje zonder zorgen.

14a

Zaterdag bleef ik gezellig de hele dag bij haar en ik heb ook al enorm moeten lachen. Zo ook dit yoga momentje op de stoel.

15a

Ik zag dat de nieuwe Alice in Wonderland film op Netflix stond en die ging ik lekker kijken.

16a

En ik was niet de enige die de film wou zien, iefje vroeg ook aandacht en kroop lekker op de bank om mee te kijken!

17a

Ik maak binnenkort een speciaal artikel over iefje en hoe het is om een dier uit het asiel te nemen!

Tot volgende week!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

8 Reacties

 1. Donna
  27 februari 2017 / 14:04

  Ahww wat is iefje een lieverd!! X

 2. 27 februari 2017 / 13:22

  Awh super schattig zeg! Zelf wil ik ook graag een huisdiertje, maar dat is niet echt mogelijk nog. Eerst maar eens een eigen huis.. haha. Liefs, Susan

 3. 27 februari 2017 / 07:31

  Wat ontzettend leuk dat jullie er een poes bij hebben! Wat ziet Iefje er lief uit! Heel veel geluk met haar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram