My Week #5 Winter Wonderland, heerlijke cappuccino & Mini shoplog!

My Week #5 Winter Wonderland, heerlijke cappuccino & Mini shoplog!

Afgelopen week is weer voorbij gevolgen en na mijn idee heb ik ook een stuk minder foto’s gemaakt dan de vorige artikelen. Toch heb ik een paar momenten en dingen om met jullie te delen!

De hele week was ik aan het werk maar ging ook nog lekker in bad met een bruisbal van de LUSH, met mijn vriend naar Zwolle om een nieuwe koffiezetapparaat te kopen en genoot ik lekker van een Disney film avondje met mijzelf en shopte ik een paar hele mooie boeken. Benieuwd? Kijk mee!

m

Vorige week zondag was voor mij echt een mega lui dagje, ik weet niet waar ik last van had maar ik kwam gewoon niet van de bank af. Ik kroop lekker onder een dekentje en keek bijna de hele dag Netflix. Ik begon met Sneeuwwitje!

m1

m2

Uiteindelijk moest ik toch in beweging komen en dook ik de keuken in waar ik pasta broccoli maakte. Daarna liet ik het bad vollopen en in ging heerlijk ontspannen in een warm bad. Dit keer ging ik weer voor een bruisbal van LUSH!

m3

Maandag en Dinsdag maak ik geen foto’s en werk ik de hele dag. Woensdag ben ik lekker vrij en word ik wakker met een pak sneeuw. Op de tuintafel leek het behoorlijk wat. Brr!

m5

Ik ging het huis even schoonmaken, opruimen en wasjes draaien en daarna ging ik aan de slag met mijn blog. Ik ontving de Make-up Eraser en deze ben ik nu aan het testen. Binnenkort op de blog!m7

Na het werken voor mijn blog ging ik even lekker beneden ontspannen met een kop thee en mijn favoriete spelletje op dit moment. Ik zag hem bij Mascha van Beautygloss en sinds dien ben ik helemaal verslaafd. Het is de Tsum Tsum game!

m8

In de middag kwam mijn moeder gezellig langs en gingen we even snel naar de Action & Xenos. Bij de Xenos kocht ik dit super schattige vogelhuisje voor in de tuin. Super leuk! S’avonds kwam Larissa gezellig mee eten en keken we plotseling Babe op Netflix met lekker veel thee en chocola!

m9

Donderdag werk ik maar zodra ik vrij ben ga ik nog even snel naar de stad. Ik had namelijk een basic shirtje nodig voor onder een jasje. Ik ging lekker lopend!

m10

Geslaagd was ik trouwens zeker, ik ging voor 1 ding maar kwam thuis met een hele berg. Ik kocht in de Final Sale van C&S namelijk nog een toffe jas en 2 paar schoen! OEPS!

m11

Vrijdag ben ik ook weer de hele dag aan het werk en eet ik s’avonds lekker pannenkoeken met mijn vriend. Helaas was ik te laat met foto’s maken!

m12

Zaterdag slaap ik heerlijk uit en doe lekker rustig aan de hele ochtend. Ik had van Larissa een heerlijke reep chocola gekregen waar ik nog even van genoot samen met een lekkere koffie!

m13

In de middag gingen Jasper en ik naar Zwolle omdat Jasper graag een nieuwe koffiesetapparaat wou kopen. Het was echt Winter Wonderland buiten, erg mooi  maar ook best wel fris!

m14

Na onze zoektocht in de Mediamarkt heeft mijn vriend dan eindelijk een koffiezetapparaat waar je verse bonen in kunt doen. Hij moest alleen nog even getild worden naar de auto en dat viel niet mee. Het was behoorlijk glad en met weinig profiel onder zijn schoenen en een mega zware doos in zijn hand was het nog best wel lastig.

m15

Koffieapparaat in de auto en weer terug naar de stad waar we gezellig hadden afgesproken met een vriend. We gingen eerst even lekker een kopje koffie drinken op het buitenterras met verwarming. Fris maar wel te doen!

Daarna dook ik zelf even nog wat winkeltjes in en liet de mannen achter op het terras!

m16

Uiteindelijk kocht ik nog een aantal leuke dingen waaronder spulletjes bij Sostrene Grenes.

m17

In de avond ben ik alleen en heb ik een Disney avond met mezelf. Ik kan alleen nooit kiezen dus daar ben ik altijd al veel tijd mee kwijt. Dit werden de films die ik ging kijken. Ik begon met Cinderella die ik al voor de 1000ste keer heb gezien. Blijft zo leuk!

m19

Na de films duik ik nog even in dit onwijs leuke boek van Georgina Verbaan, het leest zo luchtig en makkelijk weg! Ik lees een aantal stukken en duik mijn bed in.

m21

Het eerste wat ik zondag doe is een heerlijke ‘nieuwe’ cappuccino proberen uit het koffiezetapparaat van Jasper. Hij smaakte heerlijk!

m22

In Zwolle kocht ik een aantal spulletjes waaronder deze theezeefjes. Ik was er al een tijdje naar opzoek maar helaas waren ze in mijn stad steeds uitverkocht. Nu vond ik ze eindelijk en nam er 2 mee. Zo kan ik gemakkelijker verse thee drinken aangezien ik z’n ei totaal niet handig vind.

m23

Ook kocht ik nog 2 hele toffe boeken waar ik heel blij mee ben. Ik kocht ze met lekker veel korting en dat maakte het natuurlijk nog leuker. Het zijn mode boeken die het ook heel goed doen als interieur stuk! Blij mee!!

m24

De kaft van 1 van de boeken heeft allemaal glitters, hoe tof is dat!

m26

Zondag is lekker luit en in de middag doe ik nog even snel wat boodschappen. Boodschappen doen op Zondag vind ik vreselijk omdat het dan mega druk is. Toch had ik niks in huis en moest deze klus gedaan worden!

De rest van de dag werk ik aan mijn blog en hang wat voor de tv. S’avonds kook ik lekkere witlof schotel en neem ik een lekkere warme douche!
m27

Fijne week iedereen gewenst!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

8 Reacties

 1. 13 februari 2017 / 18:39

  Oh wat ontzettend leuk dat bij jullie bad zeg !

 2. 13 februari 2017 / 10:43

  Wat grappig dat je zo’n Disneyfan bent! Ik kijk nooit tekenfilms, alleen als mijn kids dat kijken, pik ik wel eens wat mee :). Zelf ben ik helemaal into sci-fi ;). En wat heb je een goede shopsessie gehad! Laat je alles nog zien in een shoplog?

 3. 13 februari 2017 / 09:13

  Wat een gezellige, winterse foto’s. Leuk dat jullie ook een beetje sneeuw hebben daar.

  • 13 februari 2017 / 09:48

   Ja het staat wel gezellig maar ben er nu wel weer klaar mee 😀 Laat het voorjaar maar beginnen!

 4. 13 februari 2017 / 06:20

  Je had een leuke week en ik herken het dat als men voor 1 ding naar een fashionshop gaat om iets te kopen wat je nodig hebt er met meerdere items de winkel uit gaat…..
  Want het is nog steeds sale.
  Ik ben zeer benieuwd naar alle fashionitems die jij gekocht had.
  Ook naar het nieuwe koffiezetapparaat.

  Xoxo

  • 13 februari 2017 / 09:02

   Ja erg is dat 😛 Maar wel heel leuk om zo leuke koopjes te scoren 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram