My Week #3 Kunst aan de muur, verliefd op een vaas & vogelhuisje!

My Week #3 Kunst aan de muur, verliefd op een vaas & vogelhuisje!

Het is alweer de 3de week dat ik mijn foto’s met jullie wil delen die ik de afgelopen week heb gemaakt. De dagen vliegen om, het voelt namelijk alsof ik gisteren de eerste ‘My Week’ heb gemaakt.

Ieder geval heb ik afgelopen week weer een aantal foto’s gemaakt. Ik werd verliefd op een vaas, kreeg een heel lief cadeau en een prachtig kunstwerk voor aan de muur. Benieuwd naar mijn week? Kijk snel mee!

PicMonkey Collage-6

01

Maandag ben ik de hele dag aan het werk en als ik s’avonds terug kom van mijn ouders staat er een heel lief bosje bloemen voor mij klaar met een heerlijke reep chocola! Helaas is het dan te donker om te fotograferen maar de volgende ochtend maak ik nog even deze foto. Het was een cadeautje van mijn vriend!

02

Dinsdag werk ik opnieuw de hele dag en maak ik geen foto’s. Woensdag is mijn vrije dag waar ik altijd erg naar uitkijk. Ik maak het huis schoon, doe wat wasjes, ga langs de bakker en wacht op mijn moeder die gezellig even langs komt. Ik kocht bij de bakker 2 heerlijke taartjes met karamel. Yum!

03

Mijn moeder kwam niet alleen voor een kopje koffie, ook nam ze het schilderij mee dat ze voor ons heeft gemaakt. In de woonkamer hing namelijk nog niks en mijn moeder maakt prachtige schilderijen. Zij ging dan ook voor ons aan de slag en maakte die hele toffe abstracte kunstwerk. Ik ben er helemaal verliefd op en het geeft onze woonkamer wat meer kleur. Wanneer de zon erop schijnt glinsteren alle kleuren en is het echt magisch!. Dankjewel Mam!  Ohja en neem zeker een kijkje op haar eigen website!

0

Eind van de dag ging ik even naar de winkel en langs de bloemist om vers gipskruid te halen. Dit zijn mijn favo bloementjes voor in huis. Zo schattig!

04

Donderdag werk ik en maak ik ook geen foto’s. Vrijdag uit mijn werk vlieg ik naar mijn ouders om wat pakketjes op te halen en ga ik snel langs de supermarkt. Ik vierde namelijk mijn verjaarsdag met mijn zus en haar vriend. Ze kwamen gezellig langs en mijn zus en ik probeerde glitter poeder uit voor in je drankje. Ze had deze poeder besteld in verschillende kleurtjes en we gingen ze allemaal testen. Helaas zie je het effect niet op deze foto maar het werd parelmoer met glitter. Door de lol die we erbij hadden ben ik vergeten de andere kleuren te fotograferen.

05

Om deze foto moet ik steeds zo lachen, mijn vriend zat heel schattig op de grond met een bakje popcorn, zo lief!! Ik had een tijdje geleden bij Sostrene Grene popcorn bakjes gekocht en deze kwamen bij mijn feestje goed van pas!

06

Ook kreeg ik nog een heel leuk kookboek cadeau die ik de volgende ochtend gelijk op de foto zette. Mijn zus had daarbij ook nog een paar hele leuke jeugdfoto’s op polaroid afgedrukt. Super schattig!

07

Zaterdag ben ik op tijd wakker en ga ik naar de bakker die om half 9 opengaat. Ik wil altijd om half 9 daar zijn omdat de croissantjes dan net uit de oven komen en extra lekker zijn. Ik ontbijt en ga daarna de stad in. Waar ik aardig wat tijd doorbreng en ook een hoop weer terug naar huis meeneem.

08

In de stad werd ik verliefd op deze witte vaas vol met bloementjes. Ik ben er helemaal dol op en krijg hem ook niet meer uit mijn hoofd. Nu weet ik dat het winkeltjes erg duur is dus kijken naar de prijs wou ik niet. Hij zit nog steeds 24/7 in mijn hoofd dus ik ga deze week toch even bij het prijskaartje gluren denk ik. PRACHTIG!

09

Eenmaal thuis riep ik mijn vriend erbij om het vogelhuisje in elkaar te zetten die ik had gekocht. Ik ben dol op vogeltjes in de tuin en ik wou dan ook heel graag een vogelhuisje. Bij de Action kwam ik een hele leuke tegen en die nam ik mee. Alleen nog even in elkaar zetten en klaar!

10

Hij is net een 4 sterren restaurant voor vogeltjes!

11

Als laatste kocht ik nog een aantal cadeautjes voor de oma van mijn vriend. Die was jarig geweest en had nog wat leuks tegoed. Ik kocht een lekker doosje met bonbons, een sapje, appel chipjes en een heel schattig potje honing! 12

Eind van de dag gingen mijn vriend en ik boodschappen doen, we besloten naar de Lidl te gaan en daar het een en ander te halen.

13

En thuis! 2 tassen vol groente en fruit. Ik vind de Lidl een hele fijne winkel voor dit soort boodschappen, het ziet er allemaal goed uit en de prijs is ook lekker aangenaam.

15

Snel aan de slag met eten maken, ik maak zoete aardappel patatjes en een geitenkaas salade. Hmm! Als ik deze foto zie heb ik gelijk weer zin in de frietjes, ik vind ze zelfs nog lekkerder dan gewone friet!

14

S’avonds ben ik alleen en kijk ik de film Ratatouille met een rol chocolade koekjes. Ik vermaak mij prima op de zaterdagavond!
16

Zondag slaap ik uit en na het ontbijt ga ik aan de slag met mijn make-up/werkkamer. Ik sleep meubels heen en weer, maak schoon en richt opnieuw in. Ik was namelijk nog niet echt tevreden en nu wel. Missie geslaagd!

17

De rest van de zondag ga ik bezig met mijn blog, neem ik eindelijk weer een video op en bak ik voor mijn vriend gezonde energie repen voor na het sporten. Ik had ze al is eerder gemaakt en die waren goed bevallen!

Aankomende week heb ik heerlijk vakantie samen met mijn vriend. We doen de laatste kleine klusjes in huis, gaan een dagje wat leuks doen en gaan opzoek naar een nieuw bankstel. En daarnaast heel veel ontspannen, foto’s maken voor een nieuwe ‘My Week’ en lekker met mijn blog bezig!
Fijne week iedereen!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

9 Reacties

 1. 30 januari 2017 / 12:26

  Wat een leuke foto’s heb je gemaakt! Ik vind je interieur echt zo tof om te zien. 🙂 De nieuwe schilderij van je moeder vind ik ook heel erg mooi en de vaas is echt prachtig zeg! Logisch dat je die niet uit je hoofd krijgt!
  liefs

 2. Henrieke
  30 januari 2017 / 11:41

  Die vaas is ook heel mooi. Misschien dat je die kleinere ook leuk genoeg vindt? Die hoge plantenpotten links van je vaas vind ik ook leuk. <3

  • 30 januari 2017 / 11:48

   Jaa die kleine vind ik ook leuk!! Vandaag ga ik toch even bij de prijs kijken 😀

 3. Donna
  30 januari 2017 / 10:53

  Wat een leuk weekje! Zoete aardappelfrietjes lijkt me heerlijk!!

 4. 30 januari 2017 / 09:28

  Zo te zien heb je weer een drukke maar gezellige week gehad! Vooral je nieuwe schilderij vind ik prachtig, zo leuk dat ‘ie door je moeder is gemaakt, dat maakt het wel extra speciaal <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram