My Week #23 & Insta Stories!

My Week #23 & Insta Stories!

Afgelopen dagen is het aardig stil op Lauralouise.nl. Ik weet niet wat het is maar ik kan niet helemaal mijn draai vinden qua bloggen. Waarschijnlijk komt het door het weer en de drukte in mijn hoofd. Afgelopen 2 weken had ik lekker vakantie en hebben mijn vriend en ik heel wat klusjes gedaan die nog gebeuren moesten rond het huis. Toch wil ik zo graag aan de slag weer met mijn blog om iedere dag 1 artikel erop te zetten maar ik moet eerst rust vinden. Klinkt heel ingewikkeld nu ik dit type in mijn vakantie. Toch denk ik dat het wel weer terug komt en dat het bloggen weer op de rails komt. Ieder geval tijd voor een foto verslagje van afgelopen weken!

insta1

Ik en mijn vriend hebben lekker 2 weken vakantie en dat is genieten. Althans ik werd direct de eerste dag in mijn vakantie ziek. Het voelde alsof ik 10 marathons had gelopen en mijn hele hoofd en keel voelde opgezwollen. Dat was niet bepaald een goed begin en ik bracht dan ook de eerste 4 dagen door in bed. Mehh…

Gelukkig kon ik af en toe wat energie bij elkaar pakken en even genieten van het zonnetje en pakketjes opmaken. Ik kreeg oa van Nivea namelijk dit leuke pakket!

insta3

Mijn eerste echte vakantie uitje nog helemaal uitgeput en ontzettend verkouden ging ik samen met mijn vriend naar de Intratuin. We hadden wat spullen nodig voor de moestuin en omdat ik al met mijn hoofd bij de herfst zit (ja ik ben een herfst mens) kocht ik pompoenen.

insta4

Meteen even thuis in de grond stoppen. Eigenlijk ben ik veel te laat maar volgens mij moet het nog wel goedkomen. Extra voeding erbij en hopelijk heb ik straks eigen pompoenen!

insta5

Eind van de eerste week knapte ik op maar deed ik nog wel lekker rustig aan. In mijn hoofd dacht ik deze vakantie erg te genieten van heel ongezonde ontbijtjes maar ik besloot het toch maar even bij havermout te houden. Tegenwoordig maak ik het met amandelmelk, super lekker!
insta6

Het huishouden meest ook weer gedaan worden en tussen het werken door ook even weer uitrusten. Gezellig met Iefje!

insta7

Er kwam nog een mooi pakket binnen van Combray. Naast een heerlijke olie zat er ook een heerlijke bonbon in. Ziet hij er niet geweldig uit? Er zat bladgoud op en binnenin vloeibare chocola. Ik knapte gelijk helemaal op!
insta9

Als je mij een beetje kent dan weet je dat ik dol ben op kookboeken. Op dit moment heb ik ik een hele plank vol en ik kan er zo van genieten. Iedere dag trek ik er wel een boek uit om voor de zoveelste keer lekker door te bladeren en opzoek naar lekkere recepten. Nu ik dit type heb ik er alweer 2 nieuwe bij gekocht. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Binnenkort maar een extra plan ervoor inrichten.
insta10

Ik was weer helemaal opgeknapt en eindelijk kon ik ook optimaal genieten van de vakantie. Direct gezellig met mijn vriend naar de ijssalon voor een lekker ijsje. Ik ben alleen heel slecht in het maken van keuzes als het gaat om smaken. Na heel lang twijfelen ging ik voor stroopwafel en karamel. Yum!
insta11

S’avonds kregen we gezellig bezoek van Larissa en besloten we te gaan bbq-en. Zelf eet ik vrijwel geen vlees en vind ik bbq-en ook niet echt iets voor mij daarom maakte ik er een lekkere quinoa salade bij en stokbroodjes kruidenboter. Lekker! insta12

Van Andrelon kreeg ik een gezellig zomers pakket. De tas alleen al is geweldig maar deze was gevuld met 2 sjaaltjes, een geweldig badpak en nieuwe haarproducten van Andrelon. Hier komt snel een review van online!

insta13

Afgelopen dinsdag was de verjaardag van mijn schoonmoeder en hiervoor gingen we richting Utrecht. Na een lekker taartje en gezelligheid besloten mijn vriend en ik samen nog even Utrecht in te gaan. Daar gingen we lekker lunchen bij PlukUtrecht. Ik koos voor een broodje geitenkaas met gegrilde groenten en noten. Zo ontzettend lekker!

insta14

Ik kocht mooi bestek bij de ZARA (helaas geen foto van) en bij de LUSH 2 bruisballen.

insta15

De volgende dag lekker rustig aan doen en genieten van een kop thee. Onder de tafel gebeurde er heel veel, Iefje was namelijk lekker aan het spelen met haar eekhoorntje. Zo schattig ze hem beet heeft. insta16

Eind van de dag gingen mijn vriend en ik nog even richting Zwolle en daar ging ik even wat leuke spulletjes halen bij de Sostrene Grene. Ik ben dol op die winkel en kan er heel lang lekker doorheen wandelen. Eenmaal thuis kwam dit nieuwsgierige meisje direct even de aankoopjes bekijken.

insta17

Vrijdagmiddag besloot ik zelf even naar de stad te gaan even wat spulletjes te halen bij de ecoplaza. Daar kwam ik erachter dat er ontzettend veel Ridiculously Good chocola verkocht werd. Ik zag zelf de smaak Cookiedough. Hier ben ik best benieuwd naar dus deze ga ik binnenkort toch even proberen!

INSTA18

Mee naar huis nam ik wel deze thee van PUKKA die ik vorig jaar had ontdekt. Hij is zoo lekker en perfect voor het najaar. Nu weet ik dat het nog zomer is, toch geniet ik hier al echt van. Yum Yum!

insta2

S’avonds maak ik verse pizza met alleen mozzarella, tomatensaus en basilicum. Simpel maar heel erg lekker! De foto van hoe de pizza uit de oven kwam hem ik niet, hij was namelijk super snel op!

Fijne week!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

 1. 3 augustus 2017 / 06:25

  Wat een pech dat je zo ziek was geweest!
  Jullie hadden zoveel leuks gedaan 😉
  Dat ijsje lijkt me super lekker 😉

  Xoxo

 2. 2 augustus 2017 / 13:33

  Wat een heerlijk verslag en oh al die boeken , love it

 3. 2 augustus 2017 / 12:12

  Wat vervelend dat je ziek was in je vakantie! Gelukkig heb je toch nog wat leuke dingen gedaan, heerlijk die bruisballen van Lush!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram