My week 22 & Insta Stories!

My week 22 & Insta Stories!

Hi Ladies! Excuses voor de enorme stilte op Lauralouise.nl. Ik heb het ontzettend druk maar ik kan ieder geval zeggen dat de vakantie in zicht is. Afgelopen week heb ik ieder geval een aantal heerlijke dagen gehad en heb ik natuurlijk ook weer foto’s gemaakt. Benieuwd? Kijk mee!

insts1

Niet de meest fotogenieke maar wel eentje die ik wil delen. Ik maakte namelijk een heerlijke Quinoa salade die zo ontzettend makkelijk is dat je hem zo kunt onthouden. Het enige wat ik heb gebruikt is natuurlijk Quinoa, kleine cherrytomaten, pijnboompitjes, courgette, komkommer, feta kaas en wat veld sla. De Quinoa bereid je volgens de verpakking, de pijnboompitten en courgette bak je even en daarom doe je alles in 1 kom. Dag 1 at ik het warm, dag 2 at ik heerlijk deze salade als koude variant.

insta2

Maandag en dinsdag werk ik en woensdag heb ik een gezellig dagje uit met Larissa. We besluiten naar Arnhem te gaan om lekker even te winkelen. We komen redelijk op tijd aan in Arnhem en alles begint net op te starten. We liepen langs een heel chique patatwinkeltje ‘Friet Atelier’. Het zag er zo leuk en schattig uit dat we besloten hier later op de dag terug te komen.
insta3

We liepen direct door naar Joshephine’s een heel leuk lunchplekje die ik de vorige keer dat ik in Arnhem was ontdekte met mijn moeder en zus. We besloten hier lekker te gaan ontbijten. Ik ging voor een sinaasappel met aardbei sapje, een cappuccino en heerlijke pancakes!

insta4

Josephine’s heeft ook heerlijke binnentuin en daar konden we lekker zitten. Het zonnetje scheen en beloofde een heerlijke dag te worden.

insta5

insta6

En de pancakes maken de dag natuurlijk nog beter. Heerlijk met banaan!

insta7

De rest van de dag hebben we heel wat gewinkeld waaronder in de Primark. Hier scoorde ik een aantal leuke items en ging ik met een goed gevulde tas naar huis.

insta8

En zoals afgesproken liepen we terug langs het mooie patatzaakje. Hier bestelde we allebei een patatje!

INSTA9

Eenmaal uit gewinkeld en voldaan moesten we even wachten op de trein. Buiten was het erg warm en een lekkere frisse ijsthee van Starbucks gaat er dan ook zeker in.

insta10

Donderdag werk ik en vrijdag is het tijd voor weekend. Mijn vriend was jarig maar vanwege de drukte konden we het helaas niet vieren. Wel had ik voor de zaterdagochtend een verassing gepland.

insta16

Ondanks dat hij vrijdag het weekend niet kon vieren had hij toch even een mooi cadeau voor zichzelf gekocht. Namelijk een nieuwe auto! Tijd om een ritje te maken. Eenmaal weer thuis ging ik snel wat dingen voorbereiden voor mijn verrassingsontbijt. Ik haalde cadeautjes in de stad en nam voor mijzelf deze mooie pastel rozen mee.

insta17

Zaterdagochtend was geen tijd om uit te slapen. Ik dook vroeg de keuken in en ging naar de bakken en de HEMA om mijn bestellingen op te halen.

insta11

Eenmaal thuis was het tijd om de tafel mooi te maken, ballonnen op te blazen en alles gezellig te maken.

insta12

Mijn vriend vond de verrassing ontzettend leuk en we hebben heerlijk gegeten.

insta13

Eind van de dag maakte ik nog een paar wat lekkers klaar voor de familie die langs kwam.

insta14

Het was lekker weer dus konden we gezellig buiten zitten. Heerlijk genieten!

insta15

De rest van de zaterdagavond bracht ik door met de kleding kamer opruimen, wasjes draaien en Netflix.

insta20

Zondagochtend sliep ik lekker uit en daarna dook ik de keuken in om scones te maken. Het is een heel makkelijk recept en onwijs lekker. Helaas heb ik geen foto van het resultaat. Ze waren namelijk snel op!

De rest van de zondag bracht ik lekker lui door in de tuin. Het zonnetje scheen lekker en ik las lekker een boekje!

insta18

Fijne week gewenst iedereen!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

3 Reacties

 1. Anoniem
  13 juli 2017 / 08:02

  Wat een heerlijke ontbijttafel heb je gemaakt!!

 2. 12 juli 2017 / 13:45

  Gefeliciteerd!
  Mooie gedekte tafel met al die lekkernijen 😉
  Wauw dat zal een prachtig kado zijn een nieuwe car….

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram