My Week #21 & Insta Stories!

My Week #21 & Insta Stories!

Afgelopen week was een super week. Ik had een aantal heerlijke momenten en natuurlijk als klap op de vuurpijl, de bruiloft van mijn zus. Nu heb ik natuurlijk weer een aantal foto’ gemaakt die ik graag met jullie deel. Benieuwd? Kijk mee!

1

Waar ik woon heb je naast een grote jumbo ook nog een schattig groentewinkeltje en hier ga ik vrijwel altijd heen om groente en fruit te halen. Ik moest zo lachen om de enorme watermeloenen die buiten lagen. Hoe krijg je dit ooit mee?

2

Maandagochtend lekker even een ontbijtje eten met verse aardbeien. Ik ging voor vanille vla. Hmmmmm. Daarna is het tijd om te gaan werken.

3

Mijn vriend haalt wat boodschappen waaronder deze wortel tortillas. De verpakking ziet er wel heel erg leuk uit en moest echt even op de foto.

De rest van de maandagavond plof ik lekker op de bank en kijk ik Netflix.

4

Dinsdagochtend was het zover, mijn zus en haar man gaven elkaar het ja-woord. Ik maakt mij klaar en ging samen met mijn vriend en mijn ouders naar het gemeentehuis toe om ze op te wachten. Alles ging vrij vlug en na het officiële moment gingen we lekker met ze alle wat drinken en dit bijzondere moment vieren.

5

Eind van de ochtend gingen we weer naar huis en maakte ik mij klaar om weer naar de stad te gaan. Dit keer alleen met mijn moeder omdat we samen nog wat dingen gingen regelen voor de ‘echte’ bruiloft.

We waren de hele middag druk en ondertussen lekker even aan het genieten op het terras.

6

Dinsdagavond word ik opgehaald en gaan mijn zus en ik naar een nagelsalon. We laten onze nagels mooi maken en kiezen een mooie kleur. Love it! 
8

Woensdag werk ik de hele dag en uit mijn werk g ik direct aan de slag in de keuken. Daarna plof ik lekker op de bank en ga ik Finding Dory kijken.

9

Donderdag is een drukke dag. Uit mijn werk komt mijn moeder even pakketjes brengen waaronder dit pakket van Yves Rocher. De producten ga ik nog uitgebreid testen maar ze zien er ieder geval heel lekker uit.

14

Ook kwam mijn tas binnen die ik had besteld voor de bruiloft. Ik ben gek op Ted Baker en omdat ik ook een jurk van Ted Baker droeg wou ik graag ook een mooi stijlvol tasje van dit merk. Hij kwam binnen en ik was er gelijk verliefd op!

10

Ook haalt mijn moeder gelijk de ballonnen op die ik nog had bewaard van het vrijgezellenfeest. Ze zagen er nog perfect uit en konden mee naar het huis van mijn ouders om daar opgehangen te worden. Deze kocht ik bij de Sostrene Grene en blijven na 3 weken nog perfect!

11

Donderdagavond is het Me Time en maak duik ik lekker in bad. Vrijdag zou namelijk een lange dag worden en daarom besloot ik lekker te ontspannen en vroeg mijn bed in te duiken.

15

Vrijdagochtend stond ik 6 uur op en maakte mij klaar voor de mooie dag. Ik ging half 8 naar mijn ouders huis waar mijn zus al druk in de make-up zat en waar haar haren ook prachtig werden gemaakt door de kapster. Iedereen was zo volijk en mooi. Er waren lichte zenuwen maar vooral heel veel vrolijkheid en geluk. Ik hielp haar bij de jurk aantrekken en wauw wat zag ze er prachtig uit!!

Toen mijn zus opeens nog een cadeautje tevoorschijn haalde voor mij wist ik niet wat ik zag. Ze had voor mij de oorbellen gekocht die ik heel graag wou hebben. Deze prachtige zwaluwen!! Ik wou ze al een tijdje maar vanwege de prijs liet ik ze toch voorbij gaan. Mijn zus verraste mij hier dan ook super erg mee. Ik heb ze gelijk in gedaan om te dragen op deze prachtige dag!

16

Daarna was het tijd en kon het feest beginnen. Mijn zus en haar man gingen met deze super leuke auto naar het park om foto’s te maken. Ik ging mee en paste ondertussen op. Ik vond de auto helemaal geweldig en vond het geen probleem hiermee gezien t worden.

17

Toen de foto’s gemaakt waren was het tijd om naar de trouwlocatie te gaan. Hier heb ik verder geen foto’s van gemaakt omdat ik veel te druk was met genieten van alles. De locatie, het bruidspaar, alles was perfect en de dag vloog om. Ik heb zo erg genoten!

Ik ben heel benieuwd naar de foto’s die gemaakt zijn door de fotografen en als ik er een paar heb zal ik ze delen. Maar voor nog veel meer mooie verhalen en foto’s van deze dag verwijs ik je graag door naar de blog van mijn zus!

18

Zaterdagochtend werd ik rond 11 uur wakker. Nog een beetje slaperig maar vooral met een lach op mijn gezicht en aan het nagenieten van vrijdag. Het was zo ontzettend mooi allemaal. Ik ving trouwens ook nog het boeket haha!

20

Zaterdag was vooral heel lui en bracht ik voornamelijk door in mijn chilkleding gezellig op bed met mijn lieve meisje Iefje. <3

13

Ontbijten zat er niet meer in maar een late lunch was wel even nodig. Lekker wat yoghurt! 
21

Zondag zat er al weer wat meer leven in mijn en ging ik aan de slag in de tuin. Door de harde wind was het hoognodig om was appeltjes van de grond te vegen en wat bladeren weg te harken. Lekker in het zonnetje! De rest van de dag deed ik niet veel en was ik naar een aantal wasjes draaien er wel weer klaar mee. Ik maakte nog een lekkere groente lasagne en dook weer lekker voor de tv!

Fijne week iedereen!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

5 Reacties

 1. 3 juli 2017 / 21:02

  wat een onwijs gave week! ook gefeliciteerd! en lief dat ze je die oorbellen cadeau deed:)

 2. 3 juli 2017 / 13:14

  Van harte gefeliciteerd met je zus en zwager.
  Prachtig kado had jij van je zus gehad.

  Xoxo

 3. 3 juli 2017 / 11:03

  Ma seg, hoe zalig is dien auto. Dreamcar i’d say… En wat een leuke oorbellen die je van je zus gekregen hebt. Hoop dat de komende week net zo fijn wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram