My Week #20 Picknicken in het park!

My Week #20 Picknicken in het park!

Afgelopen week was een gezellig en fijne week. Ik had een normaal werkweekje, ging lekker op mijn vrije dag even gezellig wat drinken met mijn moeder en had een heerlijke picknick met Larissa in het park. Benieuwd? Kijk mee!

1

Zondagavond duik ik lekker in bad en plak ik er een me-time momentje aan. Lekkere producten uitgestald en mijn huid is extra goed verzorgen.

2

Maandagochtend ontbijtje. Lekker met fruit en granola!

3

Ook dinsdag werk ik de hele dag en na het eten ga ik eindelijk even ontspannen in het zonnetje. Ik maak een lekkere cappuccino en geniet even van wat rust.

4

Ook bracht mijn moeder een aantal pakketjes langs waaronder deze van de Primark vol make-up uit de nieuwe Prism collectie. Ik heb er een unboxing over opgenomen. Die kan je hier trouwens bekijken!

5

Mijn groente tuin gaat veel te hard met dit mooie weer en ik moest het een en andere even aanpassen. Ook knipte ik weer een hoop peterselie af, haalde wat worteltjes uit de grond en goudsbloem voor in salades.

Woensdagmiddag ga ik gezellig even met mijn moeder naar de stad en drinken we wat op terras.

6

Vrijdagavond ging ik snel even de stad in opzoek naar tuinkussens. Ik slaagde iets te goed en dat was aan de ene kant nogal vervelend. Mijn vriend heeft zijn auto verkocht en is nog opzoek naar een nieuwe waardoor ik alles op de fiets mee moest sleuren. Ik voelde mij een enorme pakezel maar het is uiteindelijk wel gelukt. Ik had in totaal 7 kussens waarvan 3 echte mega waren. Daarnaast kocht ik ook nog een broodbak die ook niet bepaald handig was om mee te nemen. Eenmaal thuis heb ik er wel om gelachen.

7

Zaterdag doe ik niet veel en rommel ik wat aan. Ik maak het huis schoon en werk aan mijn blog. Zondag is het heerlijks weer en maak ik mij klaar voor een picknick met Larissa. Ook was het vaderdag en het leek mij leuk om iets voor mijn vader te bakken, ik ging voor lekkere kaneelbroodjes waar ik er stiekem ook een paar van meenam naar de picknick. Voor de rest maakte ik poffertjes met fruit en nam ik nog ander lekker fruit mee.

8

Bij de Action kocht ik een tijdje geleden deze cocktail prikkers en ik vind ze geweldig. Ik ga nog een zakje halen want wat zijn ze vrolijk voor de zomer.

9

Eenmaal in het park zochten we een leuk plekje in de buurt van de dieren en lekker in het zonnetje.

10

Alles uitstallen en genieten maar. Lekkere hapjes, lekkere drankjes, zonnetje, lieve dieren en spelletjes. Genieten op de zondagochtend!

12

Eind van de dag heb ik heel veel zin om spelletjes te doen en krijg ik mijn vriend zover om een paar potjes Geesten te spelen. Dit spel vind ik zo leuk en is ook lekker snel!

13

En s’avonds komt Larissa ook nog gezellig met een nieuwe spel, Coney Island. Ook ontzettend leuk en ik kijk er nu alweer naar uit om nog een keertje te spelen. Zondagavond was het nog heerlijk buiten dus hebben we nog tot laat genoten!

Fijne week gewenst!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

6 Reacties

 1. 20 juni 2017 / 10:56

  Spelletjes en food.. perfecte combinatie haha! erg leuke foto’s!

 2. 20 juni 2017 / 10:52

  Wat heerlijk die picknick, ik word zo blij van dat weer! Ik heb gisteren nog heel lang met mijn vriendje op het dak gezeten, echt heerlijk. Die collectie van Primark ziet er echt heel tof uit trouwens! Malou x

 3. 20 juni 2017 / 10:18

  Wat een fijne week! Volgens mij heb je lekker genoten van het weer. Ik wil ook graag nog een keer gaan picknicken deze zomer.

 4. 20 juni 2017 / 09:34

  Ziet eruit alsof je een heerlijke week hebt gehad! 🙂 Dat picknick mandje is zoooo leuk!

 5. 20 juni 2017 / 08:06

  Zo leuk dat je was gaan picknicken 😉
  Je hebt prachtige spullen.
  Oeps… lastig met al die kussens op de fiets.
  Waar had je de picknickmand gekocht?

  Xoxo

  • 20 juni 2017 / 09:04

   De picknickmand was van Larissa, deze is van Riviera Maison 🙂
   Dankjewel 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram