My Week #2 | Winkelen, Winter Wonderland & LUSH

My Week #2 | Winkelen, Winter Wonderland & LUSH

Er is weer een weekje voorbij gevlogen waarin ik foto’s heb gemaakt. De dagen vliegen om al moet ik wel zeggen dat afgelopen week met de koude temperaturen wel iets sneller hadden mogen gaan. Brrr wat is het koud!

Naast het werken deed ik ook een paar gezellige dingen, ging ik lekker in bad, winkelen met mijn moeder en vierde ik mijn verjaardag met mijn schoonfamilie. Benieuwd naar mijn weekje? Kijk mee!


insta

Maandag begon met een koude fietstocht naar het werk toe. Ondanks mijn bevroren tenen en knal rode neus kon ik tijdens het fietsen toch ook wel een beetje genieten van de mooie winterse taferelen. Alles was bevroren en wit en dat leek wel een sprookje. Ik maakte snel deze foto en deed vlug mijn handschoenen weer aan. Brr!

01

Tussen de middag fiets ik naar huis om lekker thuis pauze te houden. Ik maak 2 roggebroodjes met kaas en avocado. Zo lekker en voedzaam.

02

Het was een lange dag en veel te koud ik besluit lekker na het eten in bad te duiken. Dit keer geen LUSH maar de heerlijke Bath Bubble van Rituals. De geur is zo lekker winters en de bubbels zijn ook fijn.03

Dinsdag werk ik en woensdag kan ik weer genieten van mijn vrije dag. Ik maak het huis schoen, doe wat wasjes en duik in de middag gezellig met mijn moeder de stad in. We gingen nog even tussen alle sale items kijken waar ik dit schattige shirtje vond. De prijs van van €19,95 naar €1,-??? Ik vond hem heel schattig en voor die prijs hoef je niet nog een keer na te denken. Bedankt C&A voor de fijne sale!

04

Tussen het winkelen door even tijd om op te warmen. We namen een lekkere koffie en wat broodjes!

05

06

S’avonds maak ik voor mijn vriend en mij een heerlijke pasta met broccoli, ham, champignon en kookroom. Zo lekker! Dit is denk ik wel mijn favoriete recept voor een lekkere pasta.

07

S’avond dronk ik even lekker een kopje thee aan tafel en genoot ik van mijn fijne woonkamer. Het is zo gezellig met kaarsjes aan en heerlijk om te zitten. Dat moest ik even vastleggen op de foto.

08

Donderdag werk ik de hele dag en uit mijn werk fiets ik naar mijn ouders toe. De zon ging onder en dat bracht een prachtige lucht met zich mee. Jammer dat het op de foto nooit zo mooi overkomt dan hoe het daadwerkelijk is. Ik genoot er ieder geval erg van.

09

Eenmaal weer thuis nam ik een lekkere douche en maakte ik foto’s van mijn LUSH stash op dit moment. Alle bruisballen die ik nu nog heb zitten in dit mandje wat ook nog is de badkamer heerlijk laat ruiken. Ziet het er niet schattig uit?
010

Vrijdag werk ik en s’avonds spreek ik af met mijn zus. We gingen gezellig even de stad in en daarna naar mijn huis. We gingen Pinokkio kijken dat al een tijdje op ons To DO lijstje. stond.

011

Zaterdagochtend word ik vroeg wakker en ga ik samen met mijn vriend naar de bakker. We halen lekkere broodjes voor het ontbijt en een taartje voor zondag. We ontbijten lekker voor de tv en hebben ‘Ik Vertrek’ opstaan.

012

Ik maak mij klaar voor de middag en ga nog even lol maken met Snapchat waar weer een hele leuke nieuwe filter op stond. In de middag word ik opgehaald door een vriendinnetje om gezellig naar Zwolle te gaan. We besluiten eerst te gaan lunchen. Helaas moesten we zeker wel 1 uur wachten op onze broodjes vanwege de drukte…

013

Na het winkelen sloten we af met een drankje in een ander leuk restaurantje met uitzicht over het plein in Zwolle.

014

Thuis met mijn geshopte aankoopjes. Ik kocht bij de Pieces een sjaal en een trui en voor de rest bij de Sostrene Grens een thee, een vaasje en een kaars. Ik had mij goed ingehouden.

015

Ik had erg veel zin gekregen in pannenkoeken en mijn vriend vond dat ook een goed idee. Hij dook de keuken in en maakte heerlijke pannenkoeken. Ik beleg ze met kaas en stroop, mijn vriend met spek en kaas! Als ik deze foto zien heb ik direct weer zin in pannenkoeken, zo lekker!

De rest van de avond kijken we Netflix!

016

Zondag slaap ik sinds lange tijd weer een keertje uit, ik maak me klaar en ga aan de slag met mijn blog. Eind van de middag krijg ik gezellig bezoek van mijn schoonouders en eet ik nog voor mijn verjaardag een lekker taartje!

Fijne week iedereen!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

9 Reacties

 1. 23 januari 2017 / 20:30

  Die foto van die boom is echt mooi hoor jeetje

 2. 23 januari 2017 / 12:37

  Wat is die eerste foto mooi zeg, van het Winter Wonderland! Je had echt een leuke week, lekker winkelen, je hebt je inderdaad goed ingehouden! Ik als enorme pastalover vind die pasta er geweldig uitzien. En je Lush stash is echt heel cute! Malou x

 3. 23 januari 2017 / 11:12

  Sneeuw maakt alles toch zoveel mooier eh 🙂 Hmm kaas en avocado op brood lijkt me zeker lekker. En die taart ook, trouwens!

 4. 23 januari 2017 / 08:14

  Het winterse landschap zag er deze week inderdaad prachtig uit. Heerlijk om dan na zo een koude dag een lekker warm bad te nemen! En hmmm, pannenkoeken zijn zo lekker, mijn vriend en ik hadden het deze week na tijdens ook weer eens gegeten!

  • 23 januari 2017 / 11:52

   Ja heerlijk he, pannenkoeken op zijn tijd is echt een feest 😀

 5. 23 januari 2017 / 06:34

  Leuke en fijne week had je!
  Zo een fijne aankoop had je gedaan in de sale 😉
  Prachtig ingericht huis.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram