My week #19 Nieuw boek, prachtig boeket & bloementuin bezoeken!

My week #19 Nieuw boek, prachtig boeket & bloementuin bezoeken!

Wat is de week weer ontzettend snel voorbij gevlogen, maar ik heb weer genoten. Ik heb een hoop leuke dingen gedaan, lekker in de stad genoten van de gezelligheid en op mijn vrije dag leek het wel herfst. Ideaal weer om lekker te puzzelen! Benieuwd? Kijk mee!

01

Woensdag begon ik met het maken van nieuwe foto’s en dit was op mijn vrije dag. Helaas leek het wel herfst en was het de hele dag aan het regenen. Ik ben er maar even uit geweest om wat boodschappen te halen en een leuke puzzel. Ik vind puzzelen super leuk en ontspannend en heel passend bij regenachtig weer. Eenmaal thuis ging ik gelijk aan de slag met een lekkere kop thee.

02

Donderdag werk ik de hele dag en na het eten gaan mijn vriend en ik naar Zwolle. Hij had namelijk voor de bruiloft van mijn zus nog een pak nodig en hier gingen we naar opzoek. Hij is geslaagd en dat ging nog lekker vlot ook. Tijd om dus nog even wat winkeltjes te bekijken. Ik wou heel graag een boek kopen en daarom even wegdromen in het mooie Waanders.

03

Het boek wat ik graag wou hebben is de nieuwe van Rens Kroes. Deze kwam afgelopen week uit en ik keek hier enorm naar uit. Het boek staat vol leuke recepten passend bij feetjes en daarnaast is hij ook nog is heel leuk vormgegeven.

05

Vrijdag uit mijn werk word ik verrast door mijn vriend met een prachtig boeket pioenrozen en gipskruid. Mijn 2 favoriete bloemen en dat heeft hij goed uitgezocht. Super lief en fijn begin van het weekend.

04

Op vrijdag is het altijd koopavond en mijn zus en ik gingen gezellig even naar de stad. Ons doel was langs de nagelsalon maar door het vele geklets en de leuke dingen die we tegen kwamen waren we dat spontaan vergeten. Ik kocht die avond een nieuw kopje van Rice, het bekertje met de zwaantjes!

06

Zaterdagochtend ga ik naar mijn ouders om oa. pakketjes uit te pakken. Ik kreeg van Dove deze leuke zomerse doos vol lekkere producten. Altijd leuk om te zien als merken zoveel werk eraan steken. 07

Eind van de ochtend gingen mijn moeder, mijn zus en ik gezellig naar de stad. Er was namelijk het hele weekend grachtenfestival en dit is altijd de moeite waard om even te bezoeken. Er is veel te doen en er zijn leuke kraampjes. Het was nog even bewolkt maar al snel kwam de zon toch nog door. Lekker even bij het water een thee drinken!

Zaterdag bracht ik vooral door in de stad en eind van de middag gingen ik, Jasper en een vriend van hem lekker pizza thuis maken. Gezellig!

08

Zondag ging ik en Larissa op de fiets weg. Ik kreeg als tip een leuke open dag bij een tuin en gezien ik dol ben op tuindingen gingen we erheen. Het was nog een beste fietstocht maar uiteindelijk kwamen we aan bij het Blauwe Huis.

09

Naast een hoop mooie bloemen die volop in bloei stonden en vlindertjes was het ook mogelijk om plantjes te kopen.

010

011

Ik kocht verschillende theeplantjes voor in mijn eigen tuin!

012

De fietstocht terug ging een stuk sneller maar was pittig tegen de wind in. Eenmaal in de stad hadden we dan ook echt een ijsje verdient. Ik haal vrijwel nooit ijsjes maar dit keer had ik er wel zin in. Ik ging voor bloedsinaasappel en aardbei!

De rest van de zondagavond stond in het teken van de kleding kamer opruimen. Dit had ik de afgelopen dagen namelijk 10x uitgesteld… Daarna dook ik lekker voor de tv!

013

Fijne weekend gewenst!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

8 Reacties

 1. 12 juni 2017 / 21:28

  Ik vind de binnenkant van een kerk ook altijd zo indrukwekkend en mooi! en wat een interessant boeket zeg wauw!

 2. 12 juni 2017 / 09:02

  Wat een leuke week zeg! Prachtige bos bloemen, ik ben zelf ook dol op gipskruid. Wat is Zwolle toch een mooie stad, hè?! Malou x

 3. 12 juni 2017 / 06:40

  Zo een lief gebaar een prachtig boeket bloemen.
  Fijn dat je vriend geslaagd is voor een mooi pak.
  Prachtige beker.
  Het ziet er uit als een fijne week 😉

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram