My week #18 Dagje Arnhem & heerlijke kaneelbroodjes!

My week #18 Dagje Arnhem & heerlijke kaneelbroodjes!

Het is een paar dagen later dan normaal maar tijd voor een nieuwe ‘My week’. Afgelopen week was ontzettend leuk. Ik had heerlijk een lang (Pinkster) weekend, natuurlijk het vrijgezellenfeest voor mijn zus, de trouwjurk ophalen en nog veel meer. Benieuwd? Kijk mee!
week1

De tuin staat volop in bloei met dit mooie weer en iedere dag kan ik even een aantal aardbeien plukken. Ideaal een groente en fruit tuintje. Zo heb je iedere dag weer wat lekkers.

week2
Maandag werk ik en s’avonds kruip ik lekker optijd voor de tv. Ik moet alleen steeds erg lachen om Iefje die lekkere gekke bekkies trekt. Ze kan zo heerlijk loungen op het kleed.

week3

Maandagavond vroeg naar bed omdat we Dinsdag al weer vroeg in de trein richting Arnhem gingen. Mijn moeder, ik en zus gingen namelijk naar de bruidsboetiek om de trouwjurk voor Iris op te halen. Altijd een paradijsje tussen de prachtige jurken en stoffen.

week4

Er werden nog een aantal puntjes op de i gezet rondom te jurk en in de tussentijd konden we gezellig winkelen. Bij de Primark kocht ik een aantal zomeritems.

week5

En tussen het winkelen door lekker wat lunchen. De eerste keer in Arnhem ontdekte we een heel leuk en gezellig tentje genaamd Josephine’s Coffee. Hier gingen we opnieuw heen om wat te eten. Dit keer konden we lekker in de buitentuin zitten.
week6

Ik bestelde een heerlijke verse munt thee met extra kaneel en sinaasappel. Zo lekker!

week7

En ik koos voor een broodje met oude kaas, radijs en ruccola. Simpele ingrediënten maar z’n spektakel op het bord. Het was overigs heerlijk!

week8

Winkelen, winkelen en nog meer winkelen. Alle 3 waren we goed geslaagd en tussendoor nog even bijtanken met een koffie.

week9

Samen met mama haar koffie even een foto momentje. Allebei hadden we namelijk z’n leuk patroon erop!

week10

Woensdag was ik nog een dagje vrij en had ik een afspraak in Zwolle. Ik ging al vroeg heen en na mijn afspraak liep ik nog eventjes de stad in. Leuk die steegjes en mooie bloemen.

week11

Ik heb een paar winkeltjes bekeken maar ik besloot al weer vroeg naar huis te gaan. Even op de trein wachten met een koffie van Starbucks. Ik koos trouwens voor de nieuwe koffieboon die ik eigenlijk best tegen vond vallen. De koffie had een rara nasmaak.

week12

Eenmaal weer thuis fiets ik snel even langs de bloemist want ik had zin om nieuwe pioenen te kopen. Het is een van mijn favoriete bloemen maar helaas maar kort verkrijgbaar. Je moet er dus nu van genieten en daarom kocht ik snel nog even 2 bossen.

week13

Donderdag werk ik en vrijdagavond halen mijn vriend en ik de laatste dingen voor het vrijgezellenfeest van mijn zus. Mijn vriend reed even met de auto naar de Action zodat ik niet alles op de fiets hoef te doen. Dankjewel lieverd! week14

Zaterdagochtend was het dan zover, het vrijgezellenfeest voor mijn zus. Haar vriendinnen en ik waren de afgelopen tijd er druk mee bezig geweest en keken uit naar deze dag. Alles stond klaar om meegenomen te worden. Er staat trouwens een apart verslag over het vrijgezellenfeestje online!
week15

De hele zaterdag hebben we lol gehad en wat was het geslaagd. Ik besloot eerder weg te gaan omdat ik ontzettend moe was en het wel goed genoeg vond. Iedereen ging lekker uit de stad in en ik plofte lekker op de bank met een voldaan gevoel.

Zondag slaap ik sinds lange tijd uit en rommel ik de hele dag een beetje aan. Ik kijk wat Netflix, ruim wat op en s’avonds halen mijn vriend en ik eten bij de Mc. Donalds. Moet af en toe kunnen.

week16

Er gaat niets boven een lekker lang weekend en dat hadden we natuurlijk met Pinkster Maandag. Lekker uitslapen en de hele dag nog een beetje aanrommelen. Ik krijg zin om iets te bakken en ga opzoek naar een lekker recept.

week17

Al snel kom ik weer bij de kaneelbroodjes die ik eerder heb geprobeerd te maken. Helaas was het deeg toen niet zo gelukt dus besloot ik het nog is over te doen maar dan simpel en snel met croissant deeg. Ideaal!

week18

Je bent maar een half uurtje kwijt en dan heb je heerlijke kaneelbroodje op tafel staan. Ik had expres mini’s gemaakt zodat ik ook nog een paar kon wegbrengen naar mijn ouders.

week19

S’avonds proberen mijn vriend en ik iets nieuws, de bogenburger van Hak. Ik eet zelf vrijwel geen vlees en daarom ben ik opzoek naar lekkere alternatieven. Ik moet zeggen dat ik deze burger heerlijk vond alleen wel iets te pittig. week21

Pinkstermaandag was heerlijk en ik heb extra uitgerust voor een nieuwe week. S’avonds lekker 13 reasons why kijken met een koffie!

week20Liefs Laura Louise.

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

5 Reacties

 1. 8 juni 2017 / 16:00

  Primark, starbucks en flamingo’s wat een heerlijke week zeg

 2. 8 juni 2017 / 08:30

  Wat een leuke week zeg en wat tof dat het vrijgezellenfeest zo geslaagd was! Dat lijkt me echt zo leuk om te organiseren! Arnhem is sowieso een leuke stad, ik heb nu helemaal zin om te gaan shoppen bij de Primark. Malou x

 3. 8 juni 2017 / 06:35

  Zo een leuke week 😉
  Fijn dat jullie de bruidsjurk van je zus hadden opgehaald.
  Waar had jij die mooie shoes geshopt toen je eten ging halen bij de fastfoodketen?
  De dame naast je had prachtige zwarte schoenen aan met plateauzolen.

  Xoxo

  • 8 juni 2017 / 07:29

   Haha het lijkt wel een beetje zo maar dat zijn geen plateauschoenen maar mijn moeders sandalen op een zwarte tas 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram