My week #17 Zomerse drankjes & de prachtige trouwkaart!

My week #17 Zomerse drankjes & de prachtige trouwkaart!

Afgelopen week en weekend was echt heerlijk. Ik had namelijk lekker wat dagen vrij van werk waardoor ik optimaal heb kunnen genieten van het lekkere weer. Daar was ik echt aan toe zeg! Daarnaast konden mijn vriend en ik mooi de laatste klussen in ons huis doen en natuurlijk lekker genieten. Benieuwd wat ik allemaal heb uitgespookt? Kijk mee!

1

Maandag en dinsdag ben ik volop aan het werk en maak ik geen foto’s. Woensdag is mijn vrije dag en deze dag staat vooral in het teken van huishoudelijke klussen zoals wasjes draaien, schoonmaken en boodschapjes halen. Lege flessen weg brengen doe ik eigenlijk nooit en dat was misschien ook wel een keertje handig. Mijn vriend en ik drinken vrijwel nooit frisdrank maar voor visite hebben we wel eens Rivella in huis. Tijd om deze lading maar eens in te leveren.

2

Bij de supermarkt haal ik een doos aardbeien. In de tuin heb ik zelf ook aardbeien groeien maar voor dat die helemaal klaar zijn en ik iets meer kan pakken dan 3 stuks per keer haalde ik er een doosje bij. Ik moet zeggen dat uit eigen tuin echt veel lekkerder is.

3

S’avonds ben ik alleen en heb ik een tea party met mijzelf. Ik zet een grote pot munt thee en pak er een reep chocola bij. Helaas viel deze chocola mij echt tegen…  Qua chocola ben ik echt heel kieskeurig.

4

Donderdag was Hemelvaart en dat betekent nog een dag vrij. Mijn vriend en ik ging vroeg naar de bouwmarkt om spullen te halen voor in huis. Wij hebben namelijk in ons huis een grote berging aan het huis vast maar voor een berging vonden wij hem veel te groot. We hebben daarom een muur er tussen gedaan en vervolgens helemaal tot in de puntjes mooi gemaakt. Het is nu een echte bijkeuken geworden en is een toevoeging aan onze woning. Mijn vriend heeft alles zelf gedaan van muurtje bouwen, tot aan deurkozijn, behangen, vloer erin, elektriciteit en noem maar op. Echt ontzettend knap!

5

We hebben het vast allemaal meegekregen, het heerlijke zomerse weertje in ons land. Ik heb er optimaal van genoten lekker languit op mijn ligstoel. De woonkamer in ons huis bestaat uit een mega groot raam waar de hele dag de zon opstaat. Al vroeg deden we het grote zonnescherm uit zodat het in huis lekker koel bleef. Ideaal!

6

S’avonds gooi ik van alles op de ovenplaat om lekker gegrilde groentes te eten. Vooral courgette en zoete aardappel vind ik heerlijk. Als finishing touch nou een beetje salade kaas eroverheen en genieten maar. 7

En als ik nog niet genoeg heerlijke vrije dagen heb gehad, krijg ik vrijdag ook nog een dagje vrij en het weekend kan beginnen. Het is weer heerlijk weer buiten en ik ga dan ook al vroeg lekker languit op het ligbed met wat leesvoer, heel veel water, zonnebrand en mijn ray-ban!

8

S’avonds eet ik lekker makkelijk en pluk ik van alles uit de moestuin. Ik heb verschillende sla soorten groeien en daarmee maakte ik een heerlijke sla melange voor een koude pasta salade. Wat radijsjes erbij, tomaatjes en witte druiven en nog wat volkoren pasta.

9

Lekker genieten in het zonnetje! Na het eten haalt mijn moeder mij op om even snel naar de stad te vliegen met de auto. Ik moest nog even wat laatste dingen regelen voor het vrijgezelle feest van mijn zus en dat ging niet lukken op de fiets. Ik kan natuurlijk niet veel delen over de party omdat mijn zus natuurlijk ook mijn blog leestmaar binnenkort komt er natuurlijk wel een uitgebreid verslag!

10

De hele avond blijf ik buiten genieten tot de zon ondergaat. Ik krijg gezelschap van mevrouw duifje die totaal niet bang is en gezellig de hele tijd bij mij blijft te smikkelen.

11

Zaterdag weer een mooie dag, wat zijn we blij. Een paar kleine klusjes doen in huis en daarna lekker de tuin in. S’middags nog even langs de bouwmarkten maar daarna weer lekker genieten in de zon. Ik maak een lekker drankje met verse munt en citroen. Daarbij wat ijsblokjes en genieten maar.

12 Mijn vriend ging nog even langs de winkel en ik vroeg of die lekkere chipjes kon meenemen. Hij kwam thuis met deze groente chips van het merk Tyrrells. Ze zijn echt super lekker! Ik haalde eerder de groente chips van de AH maar deze is mij helaas paar keer tegen gevallen. Nieuwe favoriet erbij!

13

Zondag werd ik verrast met de trouwkaart van mijn zus in de brievenbus. Daar is die dan eindelijk!! De kaart en het mini kaartje heb ik mogen ontwerpen dus ik wist hoe het eruit zag maar om hem echt vast te houden was helemaal bijzonder. Zo leuk hoe mijn zus de laatste finishing touch eraan heeft gegeven. Ook de enveloppe waar de kaart in zat was prachtig en verzegeld met wax.

14

Zondagmiddag staat weer in het teken van genieten van het lekkere weer en het wassen van de gordijnen wat nog echt een hele klus was. Daarna besluit ik een lekkere ijskoffie te maken en die was nog goed gelukt ook. Makkelijk en snel!

Fijne week gewenst & geniet van het mooie weer!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

 1. 25 september 2017 / 13:40

  Heel mooi die trouwkaart! Fantastisch!
  Groetjes,
  Jasmine

 2. Donna
  1 juni 2017 / 08:08

  Wat een prachtige trouwkaart <3

 3. 30 mei 2017 / 05:50

  Zo goed dat je vriend kan klussen.
  Ben erg benieuwd hoe de bijkeuken eruit ziet.
  Je had een prachtige trouwkaart ontworpen voor je zus.
  Heerlijk dat je zo fijn kunt genieten van het prachtige weer.
  Leuk om te zien dat jij uit je eigen tuin lekkere sla etc. hebt.

  Xoxo

 4. 29 mei 2017 / 17:11

  Oef, mijn lading lege flessen is toch een stuk groter, moet dit ook snel eens wegbrengen haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram