My Week #16 Dagje Groningen & eindelijk mooie pioenen!

My Week #16 Dagje Groningen & eindelijk mooie pioenen!

Goodmorning Ladies! Vandaag een nieuwe ‘My Week’ met een mengeling van foto’s van vorige week en afgelopen week. Qua foto’s maken van mijn dagelijks leven ben ik totaal niet goed bezig. Op een of andere manier vergeet ik namelijk altijd om mijn telefoon erbij te pakken. Het zijn niet veel foto’s maar toch wil ik je een kijkje geven in mijn leven wat ik allemaal heb uitgespookt! Kijk mee!

1

Vorige week zaterdag bakte mijn vriend een brood en daar keek ik heel erg naar uit. De brood is gemaakt van volkoren en spelt mee en bovenop lekker pompoenpitten. Dit is een foto voor die de oven in ging.

2

En klaar! Hij was echt heerlijk en totaal niet te vergelijken met het brood uit de winkel.

3

We zijn al een aantal weekenden bezig in de tuin en het laatste wat ik graag wou hebben was een grote bloembak. Mijn vriend ging hout halen en timmerde zelf eentje in elkaar. Hij is zo handig en snel. Daarna sprong ik snel op de fiets naar Intratuin om wat plantjes op te halen.

4

Zondag was moederdag en aangezien mijn moeder lekker op vakantie ging vierde ik het zelf niet echt met mijn moeder maar ging mijn vriend wel even langs zijn moeder. Ik maakte een bananenbrood die ze de vorige keer zo lekker vond en haalde wat kruiden en groente uit mijn moestuin. Leuke cadeautjes dacht ik zo!

5

Maandag en dinsdag werk ik maar ik kijk erg uit naar Woensdag. Woensdag ging ik namelijk eindelijk weer een keertje op pad met mijn zus. Ik gaf haar voor haar verjaardag een ‘dagje shoppen’ en we besloten lekker naar Groningen te gaan. Eerste stop even een koffie!

6

We hebben een hele hoop leuke winkeltjes gezien en we hadden het ook goed getroffen met het weer. Kijk hoe mooi deze blauwe regen in bloei staat. Love it!

7

Waar geshopt wordt moet ook lekker gegeten worden. We besloten bij een soort broodtentje naar binnen te gaan. Helaas ben ik de naam vergeten maar het was iets met broodmakers? of Bakkers? Ieder geval ik hou van simpel belegde broodjes en ging voor kaas. Het concept bij dit tentje was dat je het beleg besteld en vervolgens onbeperkt vers brood naar keuze kiest en zelf snijdt. Het smaakte lekker maar ik vond wel dat er een paar minpuntjes waren, bijvoorbeeld de scherpe barsten op de rand van het bord van mijn zus, zoiets kan echt niet vind ik. Ook de prijs was achteraf veel te hoog.
8

Eind van de middag hadden we nog lekkere trek en haalde we een lekker broodje bij ‘Broodje van eigen Deeg’. We kozen beide voor een croissant met pistache. Heerlijk met chocola en spijs maar de pistache kon ik niet echt vinden.
9

Donderdag werk ik en s’avonds maak ik deze lieve foto van Iefje. Ze ligt altijd zo schattig en altijd met haar hoofdje richting het raam. Ze vind kijken naar buiten heerlijk.

10

Vrijdagavond haal ik voor het eerste een krop sla uit onze eigen tuin. Zo ontzettend leuk. Ik besluit een snelle pasta salade te maken met oa. deze sla en rucola uit de moestuin. Heerlijk!

11

Zaterdagochtend krijg ik gezellig bezoek van mijn schoonouders die een kijkje komen nemen in de tuin. S’middags ga ik langs mijn zus om de laatste puntjes op i te zetten rondom haar trouwkaart. Als alles afgerond is fietsen we nog gezellig even naar de stad voor een aantal spulletjes. Ik wou heel graag pioenen in huis en kon ook niet wachten tot ze er weer waren. Nu zijn ze volop verkrijgbaar en heb ik 2 bossen gekocht. Oh! Wat is deze bloem toch mooi.

12

Thuis even een bloemist uithangen en een mooie vaas vullen. Ik word echt gelukkig als ik erna kijk, zo mooi!

13

Zondag staat in het teken van opruimen en mijn vriend helpen met schilderen. We hebben in huis een extra ruimte gemaakt door de schuur te verkleinen. Deze ruimte zijn we helemaal aan het opknappen en ik kon mooi helpen met schilderen van de wanden. Het moet uiteindelijk een bijkeuken worden waar de wasmachine staat en daar ben ik super blij mee. De schuur was groot genoeg om wat in te korten dus hebben wij er een mooie stukje ‘echt huis’ bij!

S’middags duik ik op de fiets ik ga ik boodschappen inslaan voor aankomende week. Iets wat ik normaal altijd met de auto doe, moest nu helaas op de fiets omdat mijn vriend ging werken. Het was een uitdaging en ontzettend moeilijk fietsen maar het is gelukt om met 3 mega zware tassen thuis te komen. Fijn! De rest van de zondag doe ik lekker relax, rommel wat aan in de tuin en doe wat kleine dingen voor de blog!

14

Fijne week gewenst en tot volgende week! Liefs, x!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

 1. 25 mei 2017 / 09:44

  Leuke foto’s! Ik hou ook erg van pioenrozen, ze zijn zo mooi!

 2. Donna
  22 mei 2017 / 14:13

  Wat een leuke week! Die pioenrozen zijn prachtig <3
  Wat ziet het zelfgemaakte brood er heerlijk uit, yum.

  Liefs

 3. Anoniem
  22 mei 2017 / 07:17

  Leuk zo een zelfgemaakte bloembak!
  De eettafel in de woonkamer ziet er leuk en gezellig uit.
  Prachtige bloemen.
  Fijn dat je met je zus een dagje shoppen was.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram